Ben mi fazla takiyorum bilmiyorum ama beni bu şekilde olduğum gibi kabul edicek birisi var mıdır?

Bunları dert edinmek değil ama. Mesela ilerde evleneceğim adama bu problerimi söyledim demez mi bu kadarı da fazla değil mi diye. Belli başli ve gösle gorülür olanlardan başlıyım.1-Bende eklem gevşekliği var bu da parmak eklemlerimde yamukluklara sebep oluyor. 2-güvercin mi kunduracı mi ne gögüs kafesim var internettekiler gibi çöküklük yok. Çok hafif çukurluk VE göğus kafesim hafif tümsekli bu da gögüsmuş gibu duruyor.3-Burnum belli oranda yamuk.4- Bir dönem kilo aldığım için üst bacaklarda ve kalçalarimda yırtiklar var.5- Gögüslerim olabildiğince kücük. 8- suratımın kulak önüne ve aşağisina doğru siyah tüyler var.9- Son olarak bunu çoğu insan fark etmiyor bir gözüm çok hafif fotoğraflarda kücük çikiyor. Bublari ben kendimi incelediğimde görüyorum arkadaşlarım ben sormadan sen cok güzelsin veya çoğu kizdan güzelsin diyorlar. Sizce bunlara rağmen beni seven birisi olur mu.
Güncellemeler
+1 yıl
6-vajina dudakları hafif sarkik ve vajina dudaklari kahverengi
Ben mi fazla takiyorum bilmiyorum ama beni bu şekilde olduğum gibi kabul edicek birisi var mıdır?