Eski sevgilinizi stalklar mısınız?

Hayır öyle birsey yapmam zaten çoktan unutmusumdur zaten hala bunu yapan unutamamıs demektir ve onun dönmesini falan istiyordur pisman olmasını bekliyordur kendince ama daha çok kendisine yazmasını bekliyor bu yüzden eğer bir insan sevgilisinden ayrıldıysa ayrılık olmustur ve ayrılığı kabul etmesi gerekir yani eski sevgilisini izlemeyi bırakması gerekir ne yapıyor ne ediyor falan diye pisman olacak falan gibi düsünceler birsey kazandırmaz ne yasarsa yasasın pisman olsun veya mutlu olsun ayrılık olmussa artık izlememek lazım çünkü sadece unutamayanlar izler dediğim gibi ama bazıları var bakmadan edemiyorlar bu kisilerde kendilerini zorlamadan kabul etmesi gerekir artık bir ayrılık olduğunu ve asla bir daha olmayacağını.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Belki canım sıkılırsa eğer stalklarım. Onun dışında pek umrumda olmaz eskiler
Engellerim
Hayır neden böyle bir şey yapayım ki? Gerek yok herkes güzel bir şekilde kendi hayatına baksın
Instagram hesabindan ara sira aklima gelirse öylesine bi bakiyorum 😅
İnan bir anlık bile bakmam. Ben kendime odaklıyım hayatım güzel rahatımı bozamam.
Herşeyi bilen insanlar genelde hiçbir şey bilmezler 😁
Kendini bilsin yeter ben bakmam 👋
Hayatimda hic yapmadim
Hayır.
Yenileri staklarım
Eski sevgilim yok ki
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş