Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUzun kadınların avantajlarını çok fazladır misal,
evde perdeleri asma görevi sana düşmez:))
Maç konser gibi etkinliklerde omuza bindirme sorunsalı ve arkasında gelecek
sağlık giderleri olmaz :))
Kavanoz açma gibi gereksiz güç gösterisi :)
Raflara kendi yetişir ve kendi işini genelde kendi görür..
İlginç gelebilir belki ama 1.70 üstü kadınlar daha zeki ve daha baskın karakterli oldukları için bana hep çok çekici geliyor.
Yani güçlü ve uzun kadın takıntısı ya da maddi açıdan erkekten daha fazla kazanmasını neden dert edenleri anlamam mümkün değil, birlikteliklerde bunlara takılmamak lazım.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoy gibi şeylere takıntım yok. Çok uzun olmasını da istemem lakin kızlar kendinden kısa erkeklere pek sıcak bakmadığı çok açık.
Şunu net diyebilirim ki 10 kızdan sadece 1 kişi boya falan takıntı yapmaz.
Kendine güvenen cesur kadınlar her daim baş tacıdır. Bu ilişki konusun da değil, her konu da geçerli bir şey.10 Yorumla
+1 yılşu an konuştuğum kişi benden kısa ama güçlü. O olduğu sürece onun boyundan başka bir boy beni etkilemez. O yüzden cevabım hayır :)
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşlere baktım genel olarak galiba evet demişler ama hayır hiçbir Türk erkeği kendisinden daha güçlü daha uzun kendisinden kendini daha çok geliştirmiş bir kadın ile yapamazlar Türk erkeği kendinin altında ezilecek bir kadını arar ona muhtaç bir kadını arar
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkürler🍀
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü bir kadına ait ve sahibim. Bu da beni daha çok güçlü yapar.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Çıkarım bu tür şeyleri sorun etmem.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni seviyorsa ve aşıksam tabi ki çıkardım
10 Yorumla
+1 yılben 180 im kendimden uzunu da azcık zor çıkar çıkınca da çok abes bi görüntü olur
benden güçlü olması ise net şekilde imkansız ben yeri geldiğinde motorumu kucaklayarak tamirciye götürüyorum hafif bişey olmadığını da garanti ederim onu geç birden fazla erkeğe karşı dövüşüp galip çıkan biriyim o yüzden dediğin gibi bir kız ancak wonder woman gibi amazon tanrıçası falansa mümkün ya da robot10 YorumlaBenden uzunu zaten genel itibariyle çok çıkmıyor ama boy takıntım var. Yanımdaki kadın benden uzun olmamalı ya da biraz belki olabilir 😂
23 Yorumla- +1 yıl
Kapıyı da kapatamadin sanki 😄
- +1 yıl
Hee Temem 😄
İnsanlar artık 'çıkmayı' demode buluyorken sizin sorularınızda sık sık o kelimeyi kullanmanız ❤️
Kendimden kısa ve karakteri güçsüz olan biriyle çıkmam..24 Yorumla- +1 yıl
Evet bu kelime de ısrar ediyorum. Hatta daha önce yönetim de çıkma kelimesini yeniden kazandiralim diyerek bir soru açarak oy kullandirmişti üyelere belki hatirlarsın sende , çıkma teklifi geri gelsin diye etiket yapılmıştı görüşlerde 😃
- +1 yıl
Bendede öyle 💖
- +1 yıl
Bence de* )
+1 yılSevdikten sonra hiç önemli değil bunlar eşim benden kısa çok seviyorum onu bir takıntım yok. O da uzun boylu kadın seviyordu
24 Yorumla- +1 yıl
Kalbin ve aklın boy farkı çok olmadıktan sonra fiziki boyun bir önemi yok bence de
- +1 yıl
Erkekte güzel bir kalbe bakın gerisi kolay. Eşim çok kibar ama önceki eşim berbat otesiydi aşırı yakışıklıydı bende ona kandım
- +1 yıl
Mutluluğunuz daim olsun
- +1 yıl
Sizde mutlu olun deneyimlerimi paylaşıyorum. Benim gibi hataya düşmeyin psikolojim bozuldu. Zor toparladım
+1 yılBenden kısa erkekle çıkmam çünkü ben zaten çok uzun değilim, 170 falanım o 165 olursa çekici bulamam.
25 Yorumla- +1 yıl
Maşallah 1.70 e çok uzun değilim deme çünkü Türk kadınının boy ortalaması 1.65 felan
Bende 1.68 🙄) - +1 yıl
Sizi en az 1.73 sanmam peki😂 Bilmem ki bence kadınlarda 1.75 ve üzeri uzun boy sayılır. 165-174 arası orta ve kadınlara en çok yakışan boy aralığı bence
- +1 yıl
Hep öyle snaiyorlar bacak boyum uzun 😄
- +1 yıl
165 altı kadın ölsün mü? 😢
- +1 yıl
@kristal_kalp aa olur mu hiç öyle şey , minyon kadın çekiciliğini inkar edemeyiz taş oluruz valla😐
+1 yıl"Beyler" demeseydin ben kısası kaldırım taşı diyecektim hadi yine cinsiyetten kurtardım Allahım. 🤦♀️
14 Yorumla- +1 yıl
Benden*
- +1 yıl
Hanımlar diye de sordum 🎤
- +1 yıl
Boydan görememişim işte yine canına yandığım 😁😄
- +1 yıl
😂💖
Benden uzun kadın basketçi olabilir. Pek tercih etmeyeceğim bir özellik olur.
10 YorumlaBoy; cenabırabbil alemin tarafından genetiksel olarak bize kodlanmıştır. Yanisiiii değiştiremeyiz; so; arkadaşım seviiiirsen, anam no sıkıntı, bunlar hep holiwıdın bize dayatmaları 😅 Benim niye hesabımı siliyor bu KS yav, beni sevmiyorlar mı? Gısganç kase 😏😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Boya göre insan seçmiyorum, tabi ki çıkarım, ayrıca güçlü olması, daha çok para kazanması, sosyak statü olarak daha yukarıda olması da sorun değil, takıntılı biri olmadığım için her şey mümkün benim için.
10 Yorumla
+1 yılHer kısa güçsüz değildir. Ayrıca bazı kısalar düşünülenin aksine özelliğe sahiptir.
14 Yorumla- +1 yıl
Gücü boyla kiyaslamadim öyle anlaşılmış fakat iki farklı özellikten bahsettim arada ki ve baglacini es geçmeyin /
- +1 yıl
Peki geri dönüş için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim ")
- +1 yıl
😊🌹👍
+1 yılKendimden uzun olmaması, kendimden yaşça büyük olmaması bir kriterdir benim için.
Bunun dışındaki artı, olumlu ekstra durumlar bir erkeğin ancak gurur sebebi olabilir, kendiyle barışık ve saçma sapan gurur takıntıları yoksa.10 YorumlaBeni üç öğün dövecekse olur. Karate mutlaka bilmeli. 😃
16 Yorumla- +1 yıl
Ben sarı kuşaktan terkim 🙋♀️))
- +1 yıl
https://youtu.be/m6_YWCoAhGA
Kuşak rengi fark etmez bence. 😃
Videodaki kafama vursa da razıyım. - +1 yıl
Nasıl farketmez sarı kuşak baştan ikinci oluyor mesela yeşil ya da kahve kuşak ile beyaz sarı kuşak bir olabilir mi , onlarda taktik ve kuvvet daha sağlam ✨
Videoda bişey yok ki bende yaparım onu 🤦♀️😄 - +1 yıl
Kuşaklar arasına bir şey dedim sanki. 😏 Haklısın olamaz. Videodaki kolay da bilen biri için kolay işte. 😃💯 Kuşak olduktan sonra yaparsın sıkıntı yok. Arada uçan tekmelerde olur. ✨
- +1 yıl
Rengi fark etmez' dedin🌚
bende, fark eder' dedim🌝 - +1 yıl
Rengi önemli olsun madem. Siyah kuşağı kapmaya bak sende. ✨ Sarı kuşakta iyidir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden daha uzun ve güçlü bir kadın benle çıkmak isterse çıkarım eğer uyuşursak. Hatta iki tane iyi anlaştığım kadın var diyelim, biri benim boyumda diğeri benden uzun. Benden uzun kadını seçerim
15 Yorumla- +1 yıl
Neden uzun olanı seçersin
Cevap sahibi+1 yılBirincisi, Uzun kadın ile kısa erkek yan yana geldiğinde, toplumdaki insanlara göre ESTETİK durmuyorlar, topluma bir türlü beğendiremiyorlar kendilerini, o algıyı kırmak için. İkincisi, gelecekte çocuğumuz olursa çocuğun genetiğini büyük oranda kadin belirliyor diye biliyorum hem daha güçlü ve uzun bir annesi olduğu için daha özgüvenli olur hem de babası kısa olduğu için annesinin genini alırsa o dezavantajı biraz kapatabilir, onun için.
- +1 yıl
Bebek genetiginin yarısını anneden yarısını babadan alır. 23+23=46 kromozom. Fakat aktif gen genelde erkekten yani babadan geçiyor %60 oranında
Cevap sahibi+1 yılYumurta hücresi spermden daha büyük diye öyle bir genelleme yapmıştım, ama genetik olmasa bile kültürel olarak annenin bir çocuğu ozgüvenli yetiştirmesinde emzirirken bile emzirme sekliyle bile çok alakasının olduğunu düşünüyorum. Tek-çift yumurta ikizlerine erkek-kadin yüzu fotografları gosterip puanlatmışlar. Ikizlerin Dna'laarı benzer, aynı olmalarina ragmen farkli tipte insanlardan hoslandıgı ortaya çıkmış.
- +1 yıl
Tabi yetiştirme de annenin etkisi daha fazla
+1 yılBenden kısa olan sorun değilse, uzun olan da olmaz..
Ama kadınlar için sıkıntılı bir durum bu..10 Yorumla
+1 yılYani ben 1 90'ım en fazla 1 75 boylarında bulabilmiştim çıkmıştım benim boyumda birini bulursam gene çıkarım 😅 Güçlü derken mesela sporcu falan olursa çıkarım yani dhjsjsksk
10 Yorumla
+1 yılUzun erkekler tercihimdir en az 183 falan olmasını isterim en fazla da 196 falan uzun erkekler çok dikkatimi çekiyor ama kadın uzun Erkek kısa olayı hiç hoşuma gitmiyor
10 Yorumla
+1 yılMesela ben bulutlara bakarken göz göze gelip aşık olmalıyız ya da o anahtarını yere düşürüp almaya çalışırken felan..
10 YorumlaBenden uzun kadının 180den üzeri olması gerekiyor o yüzden olmaz istemem ama 178 kabul mesela mis gibi😋
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bir dönem benden uzun kadınlardan hoşlanıyordum bildiğin sırf arayış içindeydim ve baktım yüz vermiyorlar bende olanlarla kaldım 😁
10 Yorumla
+1 yılYok dostum yA … benden uzun bi kadınla çıkmam neden çıkayım 😇 ( bi defa çıkmıştım ) yani çıkmam tabiki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Boyu fark etmez ama güçlü olması hoşuma gider özellikle ekonomik açıdan güçlü bir kadın bana çok çekici geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmak istemem ama benden daha kısa ve güçsüz bir erkekle birlikte olmak istemem. Bir kere karşı taraf bunu kendine kompleks yapar.
10 Yorumla Ben zaten yeterince kısayım, benden kısa erkek sayısı çok azdır 😅 ama kendimdem kısa ve güçsüz bir erkekle çıkmak istemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Harikasın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır cikmam. Benimle ayni boyda olabilir ama kısa hayır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyni olsun yeter boy kilonun önemi yok SLK okduktan sonra uzun boyun gücün önemi olmaz
31 Yorumla- +1 yıl
jdkfjdkfkdf
Benden kısa bir erkek olduğunu düşünmüyorum çünkü çok kısayım
10 Yorumla
+1 yılHayır , benden fiziken daha güçlü erkekler ilgimi çeker genelde..
10 Yorumla
+1 yılbenden uzun kadın attır😀 185cm bir kadınla çıkarmıyım çıkarım neden olmasın nefes alsın yeter🤣🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. İki taraf birbirini sevdikten sonra uzun olsa nolur kilolu olsa nolur. 🌹♥️
10 YorumlaEvet çıkarım neden olmasın aşkın yaşı veya boyu olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumlaevet ailen çevren ne kadar güçlüyse sende o kadar güçlüsündür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBen çıkardım da o benle çıkar mıydı emin değilim. 😃😃
10 Yorumla Hayir. Zaten 2 metre adamim. O kadar uzun kadin istemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKısa olması benim için sorun olmazdı ama erkek için sorun olurdu diye düşünüyorum
10 Yorumla Hayır sanki bir erkekle çıkıyormuşum gibi gelir bana. Minyon daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılKarsılıklı düsünce olarak uyum varsa ve tabikide aşk olabilir...
10 YorumlaEvet olabilir yani kadın kabul ediyorsa neden olmasın
10 YorumlaGelecek kurmak icin çıkmazdım ya kendimi rahatsiz hissederdim ama takılmak icin olabilirdi🤷♂️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının güçlüsüne hayranım
Benden uzun boyluda üstünde olabilir
1.80 nim 😎10 Yorumla Ben zaten çok uzun değilim, ama 170 üzeri olsam belki benden 1-2 cm kısayla olur da, benden güçsüz de olmasın bir zahmet
00 YorumlaEvet, kafalarımız uyuşuyorsa, birbirimizin yanında hayattan daha çok keyif alıyorsak benim için bir engel yok.
00 Yorumla
+1 yılErkek güçlü olmalı ona okeyim fakat boy konusunda erkek karakteriyle dış görünüşüyle size uygun olsa sırf sizden birkaç santim kısa diye retmi ediceksiniz bakış açınız çok berbat
10 Yorumla
+1 yılOturup sohbet edebileceğim, bana saygı duyan ve benimde saygı duyduğum biri olursa ister benim yarı boyumda olsun ister ben onun yarısı kadar olayım, her şey geride kalır...
10 Yorumla
+1 yılSevgim ve saygım ona karşı samimiyse çıkarım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevdigim benden 2 cm uzun :) ve oldukça genç :)))) ve evleneceğiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Neden olmasın. Arada bir eski zamanlardaki insanlar gibi güreş yapardık.
00 YorumlaGirbaclarim
Ama çıkmam
Net
Dağılın eşek sıpaları 😝00 Yorumla
+1 yıl5 6 cm kadar uzun olabilir problem olmaz benim için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılO çıkmayı göze almışsa ben neden çıkmayayim hiç öyle takintilarim yoktur 😂
10 Yorumla Yeterince uzunum zaten
110 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel o da yeterincenin üzerinde uzun olabilir
- +1 yıl
O da 1.97.06sisi 🤓
- +1 yıl
Senin manitayi diyorum. Ben 1.68cik🐦
- +1 yıl
Selvicim🌴, soruya göre masuscuktan varsa kabul eder misincilik oynuyoruz , şu soruya bir cevap verdiremedim sana 😼
- +1 yıl
Günahımı ala ala cennetlik yaptınız beni, hafifim hafifisin hafifiz 😇😂
Evet tabiki yatakta nasil olduguna bagli birde ♥️😄
10 Yorumla
+1 yılYook ya ben çıkmazdım gerçi ben 184 üm benden uzun fazla yoktur
10 Yorumlakısa olması tatlı olurdu erkeğin ama ona göre sinir bozucu olurdu
10 Yorumla
+1 yılplatonigim benden 5 cm uzun bir voleybolcu bu soruya cevabim evet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,6b cevap paylaştı. Sevdikten sonra neden olmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Ya erkekden uzun kadında hoş durmuyor bence 🤷♀️
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Zehra Güneş gibiyse tabiki çıkarım
20 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beyler, sizden daha uzun ve güçlü bir kadınla çıkar mıydınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım