Beyler, sizden daha uzun ve güçlü bir kadınla çıkar mıydınız?

Uzun kadınların avantajlarını çok fazladır misal,
evde perdeleri asma görevi sana düşmez:))
Maç konser gibi etkinliklerde omuza bindirme sorunsalı ve arkasında gelecek
sağlık giderleri olmaz :))
Kavanoz açma gibi gereksiz güç gösterisi :)
Raflara kendi yetişir ve kendi işini genelde kendi görür..
İlginç gelebilir belki ama 1.70 üstü kadınlar daha zeki ve daha baskın karakterli oldukları için bana hep çok çekici geliyor.
Yani güçlü ve uzun kadın takıntısı ya da maddi açıdan erkekten daha fazla kazanmasını neden dert edenleri anlamam mümkün değil, birlikteliklerde bunlara takılmamak lazım.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!şu an konuştuğum kişi benden kısa ama güçlü. O olduğu sürece onun boyundan başka bir boy beni etkilemez. O yüzden cevabım hayır :)
Güçlü bir kadına ait ve sahibim. Bu da beni daha çok güçlü yapar.
Benden uzun kadın basketçi olabilir. Pek tercih etmeyeceğim bir özellik olur.
Benden kısa olan sorun değilse, uzun olan da olmaz..
Ama kadınlar için sıkıntılı bir durum bu..
Sevgim ve saygım ona karşı samimiyse çıkarım
Sevdikten sonra neden olmasın
ben 180 im kendimden uzunu da azcık zor çıkar çıkınca da çok abes bi görüntü olur
benden güçlü olması ise net şekilde imkansız ben yeri geldiğinde motorumu kucaklayarak tamirciye götürüyorum hafif bişey olmadığını da garanti ederim onu geç birden fazla erkeğe karşı dövüşüp galip çıkan biriyim o yüzden dediğin gibi bir kız ancak wonder woman gibi amazon tanrıçası falansa mümkün ya da robot
Boy gibi şeylere takıntım yok. Çok uzun olmasını da istemem lakin kızlar kendinden kısa erkeklere pek sıcak bakmadığı çok açık.
Şunu net diyebilirim ki 10 kızdan sadece 1 kişi boya falan takıntı yapmaz.
Kendine güvenen cesur kadınlar her daim baş tacıdır. Bu ilişki konusun da değil, her konu da geçerli bir şey.
İnsanlar artık 'çıkmayı' demode buluyorken sizin sorularınızda sık sık o kelimeyi kullanmanız ❤️
Kendimden kısa ve karakteri güçsüz olan biriyle çıkmam..
Evet bu kelime de ısrar ediyorum. Hatta daha önce yönetim de çıkma kelimesini yeniden kazandiralim diyerek bir soru açarak oy kullandirmişti üyelere belki hatirlarsın sende , çıkma teklifi geri gelsin diye etiket yapılmıştı görüşlerde 😃
Yok hatırlamıyorum sanırım o dönemlerde üye değildim buraya ya da sitede çok aktif olmadığım için görememişimdir 😕 Tekrar kullanılsa çok güzel olur çünkü o kelimenin sıcaklığı bambaşka 💞
Sevdikten sonra hiç önemli değil bunlar eşim benden kısa çok seviyorum onu bir takıntım yok. O da uzun boylu kadın seviyordu
Kalbin ve aklın boy farkı çok olmadıktan sonra fiziki boyun bir önemi yok bence de
Erkekte güzel bir kalbe bakın gerisi kolay. Eşim çok kibar ama önceki eşim berbat otesiydi aşırı yakışıklıydı bende ona kandım
Mutluluğunuz daim olsun
Sizde mutlu olun deneyimlerimi paylaşıyorum. Benim gibi hataya düşmeyin psikolojim bozuldu. Zor toparladım
Benden kısa erkekle çıkmam çünkü ben zaten çok uzun değilim, 170 falanım o 165 olursa çekici bulamam.
Maşallah 1.70 e çok uzun değilim deme çünkü Türk kadınının boy ortalaması 1.65 felan
Bende 1.68 🙄)
Sizi en az 1.73 sanmam peki😂 Bilmem ki bence kadınlarda 1.75 ve üzeri uzun boy sayılır. 165-174 arası orta ve kadınlara en çok yakışan boy aralığı bence
@kristal_kalp aa olur mu hiç öyle şey , minyon kadın çekiciliğini inkar edemeyiz taş oluruz valla😐
"Beyler" demeseydin ben kısası kaldırım taşı diyecektim hadi yine cinsiyetten kurtardım Allahım. 🤦♀️
Benden uzunu zaten genel itibariyle çok çıkmıyor ama boy takıntım var. Yanımdaki kadın benden uzun olmamalı ya da biraz belki olabilir 😂
Boya göre insan seçmiyorum, tabi ki çıkarım, ayrıca güçlü olması, daha çok para kazanması, sosyak statü olarak daha yukarıda olması da sorun değil, takıntılı biri olmadığım için her şey mümkün benim için.
Her kısa güçsüz değildir. Ayrıca bazı kısalar düşünülenin aksine özelliğe sahiptir.
Gücü boyla kiyaslamadim öyle anlaşılmış fakat iki farklı özellikten bahsettim arada ki ve baglacini es geçmeyin /
Kendimden uzun olmaması, kendimden yaşça büyük olmaması bir kriterdir benim için.
Bunun dışındaki artı, olumlu ekstra durumlar bir erkeğin ancak gurur sebebi olabilir, kendiyle barışık ve saçma sapan gurur takıntıları yoksa.
Beni üç öğün dövecekse olur. Karate mutlaka bilmeli. 😃
Ben sarı kuşaktan terkim 🙋♀️))
https://youtu.be/m6_YWCoAhGA
Kuşak rengi fark etmez bence. 😃
Videodaki kafama vursa da razıyım.
Nasıl farketmez sarı kuşak baştan ikinci oluyor mesela yeşil ya da kahve kuşak ile beyaz sarı kuşak bir olabilir mi , onlarda taktik ve kuvvet daha sağlam ✨
Videoda bişey yok ki bende yaparım onu 🤦♀️😄
Kuşaklar arasına bir şey dedim sanki. 😏 Haklısın olamaz. Videodaki kolay da bilen biri için kolay işte. 😃💯 Kuşak olduktan sonra yaparsın sıkıntı yok. Arada uçan tekmelerde olur. ✨
Rengi fark etmez' dedin🌚
bende, fark eder' dedim🌝
Rengi önemli olsun madem. Siyah kuşağı kapmaya bak sende. ✨ Sarı kuşakta iyidir.
Benden daha uzun ve güçlü bir kadın benle çıkmak isterse çıkarım eğer uyuşursak. Hatta iki tane iyi anlaştığım kadın var diyelim, biri benim boyumda diğeri benden uzun. Benden uzun kadını seçerim
Birincisi, Uzun kadın ile kısa erkek yan yana geldiğinde, toplumdaki insanlara göre ESTETİK durmuyorlar, topluma bir türlü beğendiremiyorlar kendilerini, o algıyı kırmak için. İkincisi, gelecekte çocuğumuz olursa çocuğun genetiğini büyük oranda kadin belirliyor diye biliyorum hem daha güçlü ve uzun bir annesi olduğu için daha özgüvenli olur hem de babası kısa olduğu için annesinin genini alırsa o dezavantajı biraz kapatabilir, onun için.
Bebek genetiginin yarısını anneden yarısını babadan alır. 23+23=46 kromozom. Fakat aktif gen genelde erkekten yani babadan geçiyor %60 oranında
Yumurta hücresi spermden daha büyük diye öyle bir genelleme yapmıştım, ama genetik olmasa bile kültürel olarak annenin bir çocuğu ozgüvenli yetiştirmesinde emzirirken bile emzirme sekliyle bile çok alakasının olduğunu düşünüyorum. Tek-çift yumurta ikizlerine erkek-kadin yüzu fotografları gosterip puanlatmışlar. Ikizlerin Dna'laarı benzer, aynı olmalarina ragmen farkli tipte insanlardan hoslandıgı ortaya çıkmış.
Yani ben 1 90'ım en fazla 1 75 boylarında bulabilmiştim çıkmıştım benim boyumda birini bulursam gene çıkarım 😅 Güçlü derken mesela sporcu falan olursa çıkarım yani dhjsjsksk
Uzun erkekler tercihimdir en az 183 falan olmasını isterim en fazla da 196 falan uzun erkekler çok dikkatimi çekiyor ama kadın uzun Erkek kısa olayı hiç hoşuma gitmiyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş