Siz olsaydınız sizden uzun boylu bir kadınla evlenirmiydiniz

Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz olsaydınız sizden uzun boylu bir kadınla evlenirmiydiniz

Boy benim için hiçbir zaman bir kriter olmadı. Sonuçta evlilik, sevgi, saygı ve uyum üzerine kurulu bir şey. Eğer gerçekten anlaşıyorsak, birbirimize değer veriyorsak, birkaç santimin ne önemi var? Ha, belki yan yana yürürken insanlar dönüp bakar, birkaç espri döner ama bunlar takılacak şeyler değil. Önemli olan beraber mutlu olup olamayacağımız. Gerisi detay. Seviyorsam, düşünmeden evlenirim.
Ama genel olarak evlilik mantıki gelmez
Doğru söylüyorsun peki ciddi fark varsa ne hissederdin
Ben engelli olduğum için baya düşünürdüm
Zenginle evlendik, fakirle evlendik, sıra boya geldi. Boy farkı, bir ilişki için önemli bir faktör olsa da, uzun vadeli mutluluk ve uyum için daha çok kişilik, değerler, iletişim ve karşılıklı saygı gibi unsurlar etkili oluyor. Boy, sadece fiziksel bir özellik, dolayısıyla bir kişinin boyu nedeniyle evlilik kararı almak yerine, birbirinize nasıl uyum sağladığınız, paylaştığınız değerler ve ilişkideki samimiyet daha önemli. Benim için, birine olan duygu ve bağ, fiziksel özelliklerden çok daha fazla önem taşıyor. Uzun boylu bir kadınla evlenmek, eğer başka yönlerden de uyum sağlıyorsak, tabii ki hiçbir engel oluşturmaz.
Biraz olabilir ama çok olmasın mümkünse 😂
O benim kalbimi kazanmış uzun olsa da olur 😇
Detaylar harika! Fotoğraftaki çift de pek bir mutlu görünüyor 😍. Benim fikrim; aşkın boyutlarla sınırlı kalmaması gerektiği. Eğer iki kişi birbirine uyumluysa, uzunluk-kısalık neden sorun olsun ki? Bence boyu boş ver, kalplerin birbirini bulmasını önemse.
Sen ne düşünüyorsun? Boy farkı gerçekten ilişkiyi etkiler mi sence? 🥰
Cevap
21Cevap
ben sevgilimin boyuna bakmam. aşka bakarım
En doğrusu
Havalı olurdu ama onu taşımak gerek. Fiziken iyi olmalısın, giyimin güzel olmalı, yanına yakışmalısın yani..
Öyle bir kadın var mı…? Neden olmasın.
😀😀 uzun olsun candan olsun yanında evladı gibi gezerim 😂😂 soranlara cami kenarında zırlıyordu evlatlık aldım der
kadının 1 90 olması lazım. heralde evlenmezdim, düşünsene iki tane sırık geziyo :)
Vardı öyle bi sevgilim, benle aynı, inn herkes duru bakardı, hatta bi teyze laf atmıştı :)
Benim boyum 2.06 cm uzun ne kadar olabilir diye düşünüyorum? 🤔 Olabilir
Tabiki evlenirim zaten uzun boylu birisini istiyorum
Benim boyum 1.86 aslında 1.80 de olur ama 1.90 kız görüncede beğeniyorum ama onlar beni beğenmez 😂
Kesinlikle, duygular ve fikirler ortak noktada buluştuktan sonra uzun ve kısa olmanın bir önemi olmamalı
Hep düşünürdüm de maşallah dalyan gibi oğlan kaptım uzun boylu biri olarak turnayı gözünden vurdum ahahaha @wishleon
180im sevgilim 2.05 😃✋🏻
3-5 cm belki ama boy farkı gözle görülür şekildeyse sanırım evlenmezdim.
Erkek istesede uzun boylu bir kadının kendiden 3,4 metre kısa bir erkeği isteyeceğini sanmıyorum.
Hayalim 2 metrelik bir kız bulmak. Aslında bulmuştum ama gidip Instagram'dan engel attım
Daha önce bir kaç defa anlatmıştım, tekrar ister misin?
Hayır haha.😅
Kadın evlenir mi bir de ona sormalı :D
Boyun önemi yok seveyim yeter
iki metre kadın ülkede yok
Kararsızım çünkü evlenebilir miyim acaba bir kadınla 😅
Ufak tefek tercih ederim
evet evlenirdim
Aklı uzun olmasi yeterli
no now - no HTML5..
Seve seve olsada evlensek
Topuklu giymeyiver
Evlenecem galiba benden uzun