Gerek yok ki buna kaçıyorsam ailem istemiyordur ailem de sebepsiz istemez mutlaka annemin gözü tutmamıştır ben inanıyorum annelerin sevmediği birinden hayır gelmez o yüzden hiç kaçmayla falan uğraşamam. Hem kaçtığım kişinin bana eziyet etmeyeceği ne malum, ya sağ çıkamam ya da dönerim öyle pişman pişman hiç gerek yok böyle şeylere.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu şekilde evlendim ve hayatımın hatasıydı. Şu an boşanabilmek için fırsat kolluyorum. Sevgili arkadaşlar benden size tavsiye bir benim gibi kaçarak evlenen iki sosyal medyada tanışıp evlenen, bu ikisinin mutlu olduğunu hiç görmedim. Aklınız varsa ve canınızı seviyorsanız böyle şeylerden uzak durun.
Hayır evlenmem onun yerine ailemi ikna etmeye çalışırım ailemi üzecek kıracak bir şey yapmam eğer zaten benim ailem bir insanı istemiyorsa vardır bir nedeni ailem istemezse olmaz zaten ama ikna etmeye çalışırım
Hayır, ailemi arkamda bırakamam o şekilde ve bunu teklif eden karşı taraf olursa onun hakkında da iyi şeyler düşünmem ben. Tamamen bencilce geliyor ve sonucu bir şekilde hep mutsuzluğa çıkacakmış gibi. Ailemi ikna etmeye çalışırım, kolay kolay vazgeçen biri değilim o yüzden muhakkak bir orta yol bulunur. Kaçmak hiçbir şeyin çözümü falan değil...
Şahsen çok çok mecbur kalmazsam başvurmak istediğim yollardan birisi değil. Çünkü güzel bir yola çıktığın zaman insan herkesin gönül rızasını almak ister. Her şey güzel olsun ve sürekli mutlu sonlansın. Fakat beni kabul etmezlerse veya benimkiler istemezse tutup da sevdiğim insandan vazgeçecek halim yok. Eğer şartlar ve insanlar beni bu yola başvurmama zorlarlarsa her türlü yaparım.
Aile ile küsmek, bir yanının eksik kalması demektir. Aileyi ikna etmek gerekir. Ne kadar o anın büyüsü ile kaçmak mantıklı gelsede, sonrası hep üzüntü olur.
sevgi bazen gözümüzü kör edebiliyor ve aileler engel çıktıklarında daha fazla savaşmaya çalışıyorsunuz ve bir noktada alınıyor bu karar kaçarak evlenmek kimse istemez belli bir süre sonra aileler yumuşuyor ama dogru bulmuyorum ve kaçan kızda hep bir eziklik oluyor bence kaçmak yerine çözüm yollarını sonuna kadar denemek daha mantıklı ama o basit geliyor sanırım başta
Yok kimse için değmez ama aile kötüyse bilemiyorum yinede kendini güvence altına almadan evlenilmez Mesela diyelim ki kocası kötü çıktı aileside sahip çıkmıyor kendi ayaklarının üzerinde durması lazım
Kaçarak evlenmem de sevdiğim de istiyorsa kaçırarak evlenirim 😄 Benim ailem bu konuda bana karşı gelmeyip saygı duyacağı için, kaçmak gibi bir problemim olmaz.
kaçmak ne ya :Dahaha aile içi saygıyla büyütüldük herkes birbirinin tercihine saygı duyar yanılş bişi varsada yanında oklur engel değil ;) teşkkürler annecim ve babacım
Ailem istemiyorsa onlar görebilmiştir ilerdeki mutsuzluğu. Hiç bir aile mutlu bir evliliği engellemeye çalışmaz. Aşk bulunur ama aile tekrar bulunmaz. Onların düşüncesine çok değer veririm
Ortada çok aile üyesi yok zaten de kimsenin peşinden körü körüne gidebileceğimi sanmıyorum ailem istemediğinde genelde cidden bi boklar çıkıyor keyfi engel olmuyorlar dmfmdkdk
Kötü Bir durum Kaçarak Evlenmek Ailenin razı olması kolay evlilik daha güzel olur stres olmaz en azından yani Gelirim olduktan sonra ikimizin geçimi evet yapabilirim Beraber yaşarız mutlu
Hayır , büyük konuşmak istemiyorum ama asla yapmazdim herhalde ikna etmeye çalışırdım çünkü hep eksik bir şeylerin oluyor ailen yanında olmadığında bu da hep üzüntüye mâl olur
Ya bence ailemiz sevdiğimiz kişiyi kabul etmiyorlarsa bir bildikleri vardır, onlarla durumun nedenini ayrıntıyla beraber sorup anlamaya çalış, haklı bir sebepten dolayı kabul etmiyorlardır belki