Kazası almus vilayeti tokatlı söyleye söyleye gezdi adam ne yapayım kaçmayımda😀
Kaçarak evlenir misin?
Kazası almus vilayeti tokatlı söyleye söyleye gezdi adam ne yapayım kaçmayımda😀

Bir kızın ailesinin tasvip etmeyeceği bir erkekle evlenmek istemesi sonucu oluşan durumdur.
Muhakkak bunu gerektiren aşırı durumlar vardır, ancak normal şartlar altında çok yanlış bir harekettir, çok büyük ihtimalle sonu hüsrandır.
Normal bir aile kızının her zaman iyiliğini ister. Bu durumda kızın ailesinin tasvip etmeyeceği, ailesine uymayan birisiyle kaçması, kızın kendine uymayan birisine aşık olduğunu gösterir. Oğlan kızı kandırabilir, kızın gözü aşktan kör olabilir ama kızın ailesini kolay kolay kandıramaz.
Ailelerin tasvip etmeyeceği evliliklerin sonu çok büyük ihtimalle hüsrandır. Kaçarak evlenmek Türkiye'nin bazı yörelerinde normal karşılanır, hatta kaçan kıza düğün bile yapılır, bazı yörelerde de normal karşılanmaz kaçan kız kolay kolay affedilmez.
Kız olun, erkek olun ailelerinizin de tasvip edeceği kimselerle birlikte olun ki mutlu olasınız.
İnsan yıllarca kendisini büyüten ailesine ihanet eder mi? kaçacağınız oğlanda ciddi bir problem olmasa aileniz neden ikna olmasın? ailenize layık birisini bulun.
Not: Kızı isteriz vermezlerse kaçırırız derler. oğlan gerçekten kızı alabilecek kalifikasyonda değilse ve kızın ailesi oğlanı layık görmüyorsa sıkıntı. Diyelim oğlan 4 4 lük kızın ailesi zorluk çıkarıyor, bu sefer de öyle bir aileden kız almamak lazım. Yani hangi açıdan bakarsanız sıkıntılı bir durum.
ben o şekilde evlenmek istemezdim tabi kaçıp evlenen var mutlu da oluyorlar bana daha ters bir durum ailemin ikna edilmesinden yanayım zaten ailem her zaman seni sevdiğine veririm dediler hiç öyle baskıcı değillerdir o nedenle kaçmama gerek kalmaz ama öyle bir durum olsa dahi ikna etmesini beklerdim ailemden başka bir şeye sahip değilim onların emeklerine karışı bunu yapamam:)
Tamam sen mükemmel birisin tüm site bunu anladi artik daha fazla kendini yorma
Büyük konuşmayayım ama ailemin başı öne eğilsin istemem. Büyüklerin bir bildiği vardır elbet.
Israrcı olurum tabii ama insan aşıkken gözleri kör oluyor. Objektif bakacak birileri lazım. Aşık insan pek de doğru karar veremiyor genelde.
Babam zor adam ilk istemede vermez 4-5 kez gelip gittiler ablama dedi
İlk seferde aldım. Adam anladı sanki kimin kaçırıp kimin kaçıramayacağını 😀
Şaka şaka kaçırmazdım ama seviyorsan ve ne olursa olsun vermeyecekler se iyi yapmışsın umarım enişte yüzünü hiç bir zaman kara çıkarmaz ailene karşı
Kız sen almuslu musun 😂
He😀
Bı ara tokat sayfalarında sizin eller gündemde
Baraj tufan tepe vs
Bi gidesim var
Benim annanne dede tarafı da ordan
Ne gidesim var ne göresim. Sevmem hiç
Hım seni buralardan soğutan ne. Ailevi durumlar mı yoksa eş dost olmaması mı
İnsanları düşünceleri benim hayatıma burunlarını sokmaları lanet insanlar
Cevap
45Cevap
Rabbim öyle evlenmeyi bana nasip etmesin inşallah en hayırlı bir şekilde güzellikle olur 🌼🌸inşallah çok mutlu olursun ve pişman olmasın... 🌹
🌸🌸
Keşke kaçmasaydın baban o kişi demekki iyi birisi degil gözü tutmadı vermek istemedi demekki
Pişman değilim
Ne kadar oldu evleneli senin?
14 sene
14 sene baya olmuş iyi maşallah Allah mutlu etsin ömür boyu inşallah hiç bir zaman pişman olmaz sın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kacıp bı omur aılenın yzuunu utandırmaya gerek yok sevıyorsa bın defa da gelır ıster alamassa alamasın ya enınde sonunda kızını hak edıyorsa babası verır kacmak ne ya kacanların hepsını horuyoruz cogunlugu genc yasta dul kalıuor ya da sıddet goruyor ya da aldatılıuor bırakılıyor
bu yaştan sonra öyle bişey yapsam akıl hastalıklarına yatırırlar beni 😂😂🤣
İnsan kendine böyle bir kötülük yapmamalı, ailesini çiğnememeli, kaçarak evlenmek kişinin kendine yapacağı büyük bir kötülüktür
Aşk için, evden kaçıp aylarca dönemeyesim var. Biri beni kaçırsın demek isterdim; ama bulmak imkansız!
Çıktığım kız hemşireyi, bende o zamanlar issizdim. Kaçalım dedi hayır dedim, bu sana ve bize yakışmaz dedim, tabi ailesi vermemişti.
En güzel i. Ama kçmk kadar ömürlük olmak kalıcı olmak önemli
Ben verdiğim karari ailem zaten onaylar kaçmaya ne hacet
Büyük konuşmamak gerek ama etrafımdaki örnekler sebebiyle kaçmazdım
Kaçarak evlenmek nedir abi hangi devirde yaşıyoruz :d yobazlık işidir
Karşınızdaki iyi biri değilse ve gerçekten aşık değilseniz kaçarak evlenmeyin.
Kaçarak evlenmem. Ailemden de izin almam sadece haber veririm...
Vermezse kaçarım ama daha isteme olmadan kendi başıma kaçmam
Eğer sevdiğim kişi beni severse evlenmeme izin vermezlerse tek parça almadan kaçarım🤦🏻😂
Sen işini bilirsin 🤭
Bende seni bilirim, bilirsin 🤫
Vermezlerse kaçarım😄
kaçarak evlenmek küçükken böyle bir şey yaşarmıyım derdim hep ama şimdi ailem istemez ise de ben evlenirim ama karşının aile olursa bazı sorunlarımız var demektir
kaçarak değil de başkaldırarak, sizene diyerek yaparım. Ama yani niye izin vermesiner ki, düşünmek lazım. bi de mesleğin yoksa dönecek yerin olmaz. dayağa falan bişi de diyemezsin. Sonuç ve bedellerine değmez bence.
Zaten evlenceğimi pek düşünmüyorum, kaçarak evlenmeye de gerek yok olacaksan adam gibi olsun 😀
İyi yapmışsın iyi iyi hem baban kim ki yaprak babadan önce gelir
Yeterki bi kocam olsun evlenirim ama koca bulamıyorum😔
Sevdiğine kaçtı isen çok iyi olmuş
Sevmediğime kaçmak saçma olurdu
keşke beni de biri kaçırsa güzel bir durum.
Profilden sonra hiç şansın yok😀
Sıfır 😀
Etkisiz elaman😀
🛣yol😀
Keşke 😊
Aslında bu kaçmak değil. Evden ayrılmak bu çok normal bir şey fakat Türk halkı buna kaçmak diyor.
herşeye müdahale eden bir toplum olduğumuz için normal xd
Üzgünüm ama bir gün baba evine geri döneceksin çünkü seven adam yapmaz bunu
Bohçanıda aldınmı? 😀😀
Tabii😀
En iyisi. Evlilik iki kişilik. Aileleri karıştırmaya gerek yok
Az daha kaçıracaktım ee ne yapalım vermiyorlardi 😆 kaçarak evlenmek isterdim hep nasip olmadı
İkna edene kadar uğraşırım kaçmam
Ben kaçmam ya babam çok üzülür
Vermezlerse gaçacam sşdkks
Ayy hayır, Allah korusun.
Büyük konuşmayayım ama asla
Hayır yapmam, yapmadım da.
Nadıyy evlilik düşünmüyorum bn ne kaçması 😅
Bugün bana kaçan yarın başkasına da kaçar sjgh
evet ama müge anlı bulmaz umarım
Kaçıran olursa evlenirim
Çuvalımı alıp geliyorum
😂😂
Zor durumda kalirsam evlenirim
Kaçırarak evlenirim 😜😄
böyle şeyler olmamalı
En iyisi düğün dernek
normal yolla bile evlenmem
vala ben olsam bende kaçarım :)
kaçıp göçmek bana göre değil.
Aaa bizde seni yillarin bekari saniyorduk:))
Hayır, kaçarak evlenmeyi düşünmem.
Hayır , kimse ailemden iyi değil
Bu çağda komik geliyor bana
bende kaçıracak birini arıyorum malum pandemi
Hayır günümüzde saçma
Ben şimdiki aklım olsaydı hiç evlenmezdim
Evlenmek istiyorum artık ben de kaçayım mı.
😂🤣🤣
hayır..
düğün yapıcam ben :)
Bende kaçtım ama değmedi
Evlenmem
Aferin iyi yapmışsın🙄
Hayır, ailemden vazgeçmem ben
Büyük konuşmamak lazım ama asla
İsteyip de vermeyen babalara müstehak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?