Elit elit mekanlara götürüyor ezik hissediyorum. Kız çok zengin ben fakirim. Kız güzel değil parası için birlikteyim. Gittiğimiz mekanlarda en pahalı neyse onu söylüyorum. Bana giren çıkan yok. Ama bir süre sonra paranın mutlu etmediğini gördüm. Kızdan ayrılmak istiyorum ama en az 1milyon lira yedik 2 senede pahalı pahalı hediyeler aldı. Elimden kaçırmak istemiyorum. Arkadaş olarak kalsam yine bana pahalı şeyler alır mı?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33arkadaş kalalım dedigin an o yedigi milyonları sana kusturur emin olabilirsin :)
İşte ondan korkuyorum. Ben takmam yediğimi yedim ama önemli olan hala sömürebilmek istiyorum ama arkadaş olarak. Sevgili olmak beni boğuyor
Yazık kıza senin gibi bi avcıya düşmüş kızın gözlerini köretlmisin resmen
Yedikçe açılır dedim ama sanırım ben bir rulet masasıyım harcadıkça aşık oldu. Kaybettikçe daha bağlandı. Masa her zaman kazanır. 😎
Başına bela olmasın sonra simdi güzel yiyon içiyon geziyonda bunların sonuda olur acıda olur
Olmaz canım değiliz. Ayrıca Kimin nasıl bir bela olduğunu bilemezsin😎
Iyi bakalım cok havalara ucuyon yere cakılmada
Çakılacaksam keriz parasıyla çakılayım be
Su an kıza acıdım la keriz meriz diyon oğlum sende hic mi vicdan yok
Yok vicdanıyım aslında. Kedilere karşı
Kedi derken ne anlamda dedin
Yazık ama neden değer vermiyorsun senin için bir sürü şey yapmış utanmanız da yok hiç.
Yok utanmıyorum neden utanayım. Para para para aslında bir araba felan alsa belki severim biliyor musun. Ben en iyisinkonuşayım araba alsın bana
Eee mafya babasıymış dayılaeın niye seni gezdirmiyorlar mı oyuncak arabalarından almıyorlar mı sana bir tane.
Ben dayılarımı sevmem onlar beni sever. İşim düşerse giderim düşmezse gebersinler umrumda değil. Enayi avcısıyım ben.
😂😂😂Bir gün sende keriz yerine konarsın evelallah hadi bağğlım
O güne kadar ben şu kazı yolayım bari onun parasıyla keriz yerine koysunlar beni. Böyle kazlar zor bulunur
kaçırma
😎 onun peşindeyim. Hepiniz için sömürüyorum kekliği
yokmu kardeşi
Tek kız o yüzden bu kadar rahat 😂
iyi vjr mala
🤮 kız çekici değil. Parasıyla eskortsuz giderim ama 😎
hayırlısı
avel değilse almaz
Ama çok seviyor beni.
benım arkadaşımında parasını yıyıdu ayrılınca teker teker hepsını ıstedı
ayrıldıktan sonra kız kendı yoluna bakarsa cokta sey yapma yanı kı ıllakı kendı hayatına bakıcaktır eskı erkek arkadaşla sevgılı olursan yenı sevgılısı sıkıntı eder veyahut senı unutamaz o yuzden kalmayabılır
Benden bir cacık alamaz. Zaten sorun vermek değil almak. Ben modern robin hood gibi hissediyorum. Zenginden alıp açtır çutur yiyorum sonuçta fakir olmak suç değil ama zengin birini sömürmemek aptallık olur
ahahahah bari iyi bişeye kullan be adam aman dıkkat et de paramı yedı dıyen malum programlara cıkıyor ama dedıgım gıbı o kızın yerınde olsamda cok uzulurum duygusal anlam cok yıpratır cunku
Evet süper fikir iyi bir şey için kullanmak. İyi biri olmak caz geçilmez olmak arkadaş kalmak. Denenir
:D
tekmeyi basar
İşte taktik felan verin sevgili olmak sıkıcı istemiyorum. Arkadaş felan kalmak istiyorum. En iyi arkadaşı mesela
yapacak bişey yok ben diyeceğimi dedim bak aşağıda yazmışlar kardeşi arkadaşı yok mu diye
Tek kız biraz kibirli ama bana gelince sanırsın kül kedisi. Benim ezilmem lazımken kendi eziliyor. Anlamadım
peki sen ona sevgili olmayacağını söyleyince parayla birkaç adam tutup kemiklerini kırdırmaz mı?
Kırdırmaz çünkü dayılarım mafya 😜 şaka değil bu arada sağlam mafya adamlar
mafya olsalar ne olacak zenginlerin kendi mafyası yok mu
Hiç umrumda değil biliyor musun. İsterse 7 sülalesi birleşsin. Azdan az hep öyle büyüdüm felsefe edindim. Çok dayak yedim yaralandım. Umrumda değil yani
ama hiç ölmedin bir de böyle düşün
Ölümden öte yol yok. İçimde ölümle ilgili hiç korku yok
Kız benim köpeğim yanlış anlaşılmasın. Ve tasması elimde açtır çutur yiyorum. Yiyeceğim bu enayiyi sömürecegim iliklerine kadar. kardeşim