Kız arkadaşımın zengin olması sorunu?

Merhaba arkadaslar yaklaşık 7 8 aydır görüştüğüm bir kız arkadasım var ilk başlangıçta herşey normal görünüyordu benim gibi normal sıradan biri gibi görünüyor dışarıdan. Kendim işsiz bir mimarım kendisi diş hekimi ve çalışıyor zaten ilişkiye başlamadan önce bu sorunu baya düşündüm ve zar zor üstünden geldim yarın bi gün iş bulur bunu eşitlerim diye... Geçen hafta kız arkadasım beni annesi ile tanıştırmak istediğini ve beni görmek istediklerini söyledi bende dün kendileri ile evlerinde görüştüm. Ancak evlerine gittiğimde bu kadar maddi durumlarının yüksek olabileceğini aklıma bile getirmemiştim aile olarak çok kibar olsalarda ben annemle yasıyorum gecekondu denecek biryerde 1+1 evde ikimiziz oda kira bi an orada aklıma bunlar geldi kendimi çok kötü hissettim. Bu ilişkinin olabileceğini düşünmemeye başladım. Dünden beri kıza soğuk davranmaya başladım birşey yapmak gelmiyor tuhaf bir duygu anlatamam resmen. Ne yapacağımı bilmiyorım lütfen yardımcı olun. Rica ediyorum zengin kadın bulmuşsun daha nE istiyorsun gibi şeyler söylemeyin işi dalgaya vurmayın.
Kız arkadaşımın zengin olması sorunu?