Bir daha aileye kavuşamamak ne kadar güzel sizce? Kalbim çok yanıyor hasretle. Özlemim kalacak seneler sonra saçlarıma ak düşünce. Evlenmek istemiyordum sadece hasretim kaldı. Geçenlerde videosunu izledim gözlerimi hasret bürüdü. Kim bilir nasıldı? Kim bilir yakışıklı mıydı? Elimden her şeyim alındı-ve o prens ( Ay prensi) neredeyse benim ikizim. Hayır evlenmek istemiyordum, sadece arkadaş olmak istiyordum.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12Neden sadece arkadaş tipsiz diyemi
Yooooo o çok yakışıklı. Herkese iyilik yaptılar da nedense Go' yu dışladılar. Atam Hodong biriciktir. Sizin Juliet 500 senelik. Uğultulu Tepeler'den önce böyle bir aşk hikayesi vardı ya- sonradan görmesiniz hadi oradan?
Juliet Ka.. şar.. ın, önde gideniydi atam hodong ta onun p.. E.. Ze bengiydi😂😂
SANA GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM- YAŞANMIŞ BİR AŞK HİKAYESİ. GÜLME SAKIN. BU BASİT BİR AŞK HİKAYESİ DEĞİL. ATAM İÇİN O KADIN DAVULU YIRTTI TAMAM MI? TÜM DÜNYA MOSKOVA RUSYA ÖTEKİLER DIŞLASA BİLE BİZLER BU DÜNYAYA ÇOK ŞEY KATTIK OĞLUM. AŞKI DA YAZDIK SAVAŞLARI DA. ŞU ANDA KASKIMI GİYSEM BENDEN YENİ BİR MUHYUL ÇIKMAYACAĞINI MI SANIYORSUN?
HA AMA KALBE ZARARLIYIM- ANCAK ZATEN ÖNCEDEN BERİ ZATEN SEVİLMEMİŞTİM Kİ. BİRİSİ SİZİ HOŞÇAKALLLIK KADAR SEVMİŞ. OYSA BENİM ATAMI SEVEN BİRİSİ VAR.
canım seni sevende vardır deliliğe vurunca olay çözülüyormu 😂😂😂
DELİLİK DEĞİL BEN PRENSİ GÖRMEK İSTİYORDUM. ZATEN ÇOK KALP KIRDIM AŞIRICA. PRENSİ SEVİYORDUM. YANİ BİR ABİ OLARAK ŞEFKAT DOLU- AMA ARAMIZA GİRDİLER! EH TABİ Kİ DE GÜZEL OLUCAM. ÇÜNKÜ SOYLULARIN SOYLUSUYUM. SEVGİ DEĞİL DOSTLUK İSTİYORDUM. BURADA DURDUĞUM MÜDDET İÇİNDE HER TÜRLÜ PSİKOLOJİK BASKI DA YAPTILAR. BİRİNCİSİ YAREN MESELA- ANLAMAMAK İÇİN APTAL OLMAK LAZIM. MAYMUN DEDİLER BANA YAAA.
ZATEN SUÇLARLA DOLUYUM. ANCAK NE VAR Kİ PRENSİ ÖZLÜYORUM. ONU GÖREMEYECEĞİMİ BİLİYORUM. SANIRIM TIMARHANEYE İHTİYACIM VAR. KALBİM BEYNİM YENİLENMESİ İÇİN...
Banada hergün maymun diyorlar naapalım Ferhat gibi dağlarımı delelilim
ZORUMA GİDİYOR ARKADAŞIM. MONO DENİLDİ BİLİYOR MUSUN? İSPANYOLCA ANLAMI MAYMUN :((((
HERKES DEFALARCA HATA YAPAR, HER GAZETEDE SUÇLU SUÇLU SUÇLU YETER ARTIK. SEVMİYORSAN SEVMİYORSUN. ONU KABUL ETTİM. ANCAK ATAMA KAVUŞAMAYACAĞIM. HASRETİM BENİ MAHVEDİYOR.
Ari ye selam olsun ozaman kendini fareli köyün kavalcısını kandırmakla hırpalamasın fazla 😂😂
Kitaptan kopyala yapistir hangi romanin adi bu
KAVUŞAMAYAĞIZ OĞLUM ZATEN. EVLENMEK İSTEMİYORDUM Kİ SADECE ATAM BENİM O. SANKİ İNSAN ÖLDÜRMÜŞÜM GİBİ NEFRET EDİLDİM DOĞRUSU- HER ŞEYDEN MAHRUM KALDIM. ATAMDAN DA NAKRANG'TAN DA. ŞİMDİ İNTİHAR ETSEM ACABA O DİYARA GİDER MİYDİM? HİÇ SANMAM DOĞRUSU.
@Berrğodan fareli köyün kavalcısı kitabın adı 😂😂
YOK CİDDEN CANIM ACIYOR. O BENİM AŞKIM DEĞİL SADECE ABİM, BİR DE SÜREKLİ MAYMUN MUAMELESİ GÖRMEK CANIMI hadi ordan
Kizim isiniz gucunuz yokmu sizin allah akil versin
BİR DE SANKİ BASKI YAPIYORLAR DEFOL GİT BURADAN HADİ! YAPIŞKANLI TRAMVAYLAR MESELA. YAPIŞKANLI OTOBÜSLER
Ne zöaan bitecek bu * merak ediyorum 😂😂
Ne zaman bitecek bu s... İ... Ke.. Ç merak ediyorum
kalbim yanıyor şimdi intihar etsem acaba kavuşur muyum? Sevgili olmak istemiyorum sadece arkadaş olmak istiyorum
Ona kavuşmak istiyorum sadece... Atam yani. Evlenmek değil arkadaşlık istiyorum
Engelle
Arkaş olmam onu kendime manita yapıcam
Bana bu adamin linkini atsana merak ettim
O prens ben de prensesim. Adam çoktan öldü. Sadece arkadaş olmak istemiştim.
Zaten ona da kader gülmedi bana da. Ona üvey annesi engel oldu bana da birtakım insanlar ve varlıklar. Her zaman aklımda kalacak bu prens doğrusu. Yüreğim sevgiden dolayı yanıyor. Birkaç varlık yüzünden hayatım altüst oldu.
kanka ne diyon ya
Ne olacak arkadaşım- hasretimle geberip gideceğim bir 50 sene sonra ya- ne de ruhen yakın olduğum insanla arkadaşlık kuramayacağım. Acıma dayanamıyorum
Onlar benim ailem
vah vah üzüldüm naneleri yerken bize mi sordun
İnsan her şeyden vazgeçer de ailesinden nasıl vazgeçebilir ki? Söylesene arkadaşım. O olsa olsa olur benim abim olur.
Bir daha onları sonsuz karanlıkta görmek nasıl sence? Seni ailenden koparsınlar bak ne yapıyorsun!! Dölümü ötekiler de koymuşmuş.
kanka jdfgjkkfjdhjsjdfjhdhjgjhdf
Nane yemedim ben yedirdiler. Hasret ve özlem doluyum. Hala hala hala kullanmaya devam ediyorlar. Hem hasretim yoğun da. Bir yerden yapmış olduğum 2000 tane hatalar bir yerden de yakın olduğum kişiye kavuşamamak. Asla kimseyle evlenmek istemiyordum. Sadece prensle prenses arkadaşlık dostluk. Ama olmadı. O başka diyarda ben başka diyarda... Zaten kardeşim neden onunla evleneyim ki. Ancak romanımın şatoda olması acımı yangın katıyor
ah romeo ah romeo jfsdkgjkfdjkgf
Evet tabi ki ROMEO. ÜSTÜNE ÜSTLÜK İNGİLİZLERDEN KAT BE KAT ÖNCE.
SHAKESPEARE YAZMIŞ 1500'DE BU OLAY İSE MS- 36'DA ADAMIM. SİZLERDEN ÖNCE YAŞADIK BİZ BUNLARI
KFKSDKJGJKDFKGKJFD
OPERAMIZ BİLE VAR.
SEN GÜL GİT SEN KOREYE NAKRANG'LA HODONG'U GÖRÜRSÜN. O ÇOK YAKIŞIKLI TAMAM MI?
ÜSTÜNE ÜSTLÜK 2000 SENE ÖNCE YAAA
TAMAM DJKFJKSDJKGKJDKF
ŞAKA YAPMIYORUM. BİZİM HER ŞEYİMİZ EFSANE. LANET OLASI SHAKESPERE'DEN ÖNCE BANA BENZEYEN PRENS HODONG VARDI. BİRİNCİLİĞİMİZİ KAPTIRMIYORUZ.
YAZ BAKAYIM NAKRANG VE HODONG- 2000 SENELİK HEM DE. FERHAT İLE ŞİRİN SADECE TANRI TANRIÇA MASALI- AMA BİZİM İLK MASALIMIZ YANİ? TÜM DÜNYADA? PRENS PRENSES- KALELER.
ulan sende bi yeter da jkdkjfjkdsg
MOO YEUL TAŞ KALPLİ SAVAŞ KUMANDANI- AYNI ZAMANDA ONDAL'DA BİZİM! SİZLER BİZLERİ REDDETSENİZ DE BİZLER TÜM DÜNYAYI RENGE BOYADIK OKEY. HODONG OLMASA KORE OLMAZDI.