Annem sana güvenmeyeni bırak diyor?

7-8 ay oldu beraberiz bi iki yalanımı yakalamıştı ama daha söylemedim yalan ona geçen gün düğüne gitmiştim ailemle işte abim annem teyzem eniştem eniştemin ablası annemin de küçüklük arkadaşı oluyo onun oğluyla benimde küçüklük arkadaşım sayılır neden aynı masada oturduk bebek kuzenimle beraber ilgilendik diye dünya laf yapıyo bugünde gidicez açık giyinme makyaj yapma diyo o çocukla aynı masada oturma konuşma diyo o günde onlarla bir çıkmıştık düğünden ama herkes evine dağılmıştı o gün kavga ettik diye ona gülşen ablalar bizden önce çıkmıştı dedim biraz önce ağızımdan kaçtı beraber çıktığımız yine yalan söylüyosun napıcaz senin yalanlarınla dedi annemde duydu bunları
Güncellemeler
+1 yıl
Ona herşeye karışamazsın bana anam babam karışmıyo dedim o ben anan baban değilim karışırım dedi bende karışamazsın dedim tartıştık biraz
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılmak istedim bi kaç kere bırakmadı illede değişiceksin diyo bende değişmem böyleyim ben dedim değişiceksin diyo bişey demiyo neymiş işler ciddi olduğunda ayrılmak olamazmış evli insanlar da ayrılırlar dedim öyle bişey yok diyo
Annem sana güvenmeyeni bırak diyor?