Eşimin tayini doğuda üs bölgesine çıktı. Ben gidemicem. Annesi Mersin'de yaşıyor benimkiler Adana'da. Eşim Mersin'den ev kiralayım kendi annenle birlikte kal diyor. Anneme dedim ben gelemem Adana'dan ev tutsun diyor. Eşimde 3-4 ayda izne geleceğim Mersin'de kal diyor deniz kenarı daha iyi olur.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
oooo ortalık çok karışık 3-4 ayda bir kere çok zor olucak snn için onun annesine yakın olmayı da sen istemezsin
Annemi ikna edebilsem evi Mersin'de tutalım ama annem yanımda olsun kayınvalidem arada gelir gider.
annen yanına gelirse sende rahat edersin aslında güzel de olur kocan çok mantıklı ve seni düşünerek yaklaşmış olaya
O da inat yapıyor Adana'dan ev tutsun diyor. Babam ve kardeşim var diye gelmem diyor.
bence hatay da tut anneni de yanına alma söle kocana ben tek kalırım de kabul eder
şu an Amasya'da yaşıyoruz en son burada kalıcam galiba kimsede gelmesin yanıma tek başıma kalırım dicem.
yani eğer yanlız kalmaya korkmuyorsan bunu deneybilirsin kocan da sana güveniorsa ki güvenmese evlenmez bu şekilde devam edin D
Mersin Adana’dan bin kat daha Güzel
Bilgin olsun.
Mersin daha güzel biliyorum ama benim ailem Adana'da kalmamı istiyor
Peki eşiniz ne düşünüyor buna karşı gelir mı?
Siz daha iyiyi bilirsiniz bence Mersin’e git. Arada ailenin yanına da gidersin yakın zaten. Hem eşinde memnun olur.
Yine karar senin.
Ha adana ha mersin aynı zaten gelsin annen ne olucak
Kardeşimle babam var bırakamam napacak onlar diyor.
Oda doğru ozaman adanaya gitcen
Adana'ya da eşim istemiyor
Sende eşine bende senin gitmeni istemiyorum de
Kendi evinde olman daha mantıklı.
Eşim Mersin'de ev tutayım orada annenle kal diyor. Mersin daha iyi izne geldiğimde benim içinde iyi olur diyor. Annemde Adana'dan tutsun diyor.
Bak şimdi hiç bir zaman kendin evin gibi olmaz. Herhalde adananın sıcağını unuttun. Önce can sonra canan demişler bu hayatta. Sıcakta adanaya gelip ne yapacaksın gece 3 defa duşa girdim
Annem tamam Mersin'de seninle kalırım dese ama gelemem diyor.
İşte gelmesin bırak evli barklı kızsın yani. Bayramda gelirsin adanaya. Ayol her şeyi ben mi diyeceğim bırak anneyi biraz özlet kendini değerini anlasınlar
Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama ben arada kalıyorum. Eşimde çok ciddi Mersin'den evi tutarım isteyen gelir, gelmeyen kendi bilir diyor.
Tamm anne baba atılmazda. Dindar biri isen kocanın izni olmadan dışarı bile çıkamazsın. Ama senin yerinde olsam mersinde kalırım hem annende yanına gelsin adana mersin kaç saat ki. Kaç gün senin yanında dursa o da faydalanır denizin güzel havasından. Biraz aklını çalıştır kimsenin eline geçmez bu fırsat
Babam anneme ben seni sürekli Mersin'e gönderemem diyormuş Adana'dan ev tutsunlar diyormuş.
O zaman boş koy knk. Kocan bide askerde kocanın istediğini yap. Yazık yani o adama
Ayenn deniz kenarı daha güzel
Ailem Mersin'de napıcan diyor. Annem gelip kalamam
yanında diyor
İşte o yüzden seninde işin zor iki arada bir derede kalmışsın
Ne yapacam şaşırdım annem gelmem diyor eşim Mersin'i istiyor.
Evet iksiide zor durum senin için sen ne istiyorsun
Hiç bilmiyorum herkes benim dediğim olsun diyor. Şaşırdım ne yapacağımı.
Baya kötü durum senin için
Off off napıcam
Sakin ol
Cocuk var mı ayrı kalmak zor
Çocuk yok daha
Tek kalsan
Ailem ona da yok diyor tek kalamazsın diyorlar. Adana'dan bize yakın ev tutsun diyorlar. Eşimde Mersin olsun daha iyi olur diyor.
Kıskanç mı tutucu mu ailen ya da ailesi
@papatyakuru senin 7 xp olmana şaşırmam
Ya şu an ailelerde şey var benim dediğim olsun diye uğraşıyorlar
Valla kendi dediğin olsun dinleme kimseyi şimdiden verdin mi eli
Mersin güzel aslında ama annem yok ben gelemem. Adana'dan ev tutsun diyor. Eşimde Mersin daha iyi olur bizim için diyor.
Eşin vesiz karar verin
Kaynanam iyiyse orada kal
Zaten ayrı ev tutacağız ama annemin yanımda kalması gerekiyor.
Kaynanan iyi ise olur bence mersin iyi sahil kenara daha ayrı bı iyi
Ha bide söyleşi var annendede kalabilirsin Adana'da yakın uzak degil
Eşim ev tutacak Mersin'den annenle birlikte kalırsın diyor annemde gelmem ben baban kardeşin var. Adana'dan tutsun ev diyor. Eşimde Mersin daha iyi olur diyor. Kaldım ortada
Hayır doğrusu Adana'da kalman
mersin iyi knk
Annem babam Mersin olmasın diyor. Eşim Adana olmasın diyor. Herkes bir şey diyor.
ben mersindeyim rahat edersin
Mersin güzel bende seviyorum ama annem gelip yanında kalmam diyor. Bende yanımda sürekli kayınvalidemin yanımda olmasını istemem.
adana yakın geliş gidiş yaparasın
Siz haklsımız
tek kalmanı neden istemiyor? mesleğin nedir
Aldatacaksan boşan
Niye aldatayım
4 ayda bir gelecek oda 2 3 gün ya
Eşini dinle
Eşim Mersin'de ev tutayım diyor annem gelemem diyor.