En güzel hatıran nedir? 🤐En güzel hikayen? Masalın, rüyan, öykün, destanın veya yarım kalmışlığın😞
ve bu hikayen de destanın da yüreğin kayboldu mu yoksa yeniden mi doğdun?
ve bu hikayen de destanın da yüreğin kayboldu mu yoksa yeniden mi doğdun?
İlk aşkımla ilk buluşmamdı sanırım, birbirimizi çocukluktan tanıyorduk, daha sonra sosyal medyadan birbirimizi tesadüf bulup konusmaya başladık, 1 ay aramalar konusmalar filan ve iki farklı şehirdeydik, kuşadasında yaşıyordu ben de hem tatil amaçlı hemde onunla görüşme amaçlı gitmiştim, bütün günü beraber geçirdik, ilk buluşurken biraz sıkıntı çekmiştik aslında ben orayı bilmediğim için, ilk buluşmamızda sahilde oldu ikinizde uzun uzun sarılıp hiçbir şey söylemedik, daha sonra konuşmaya gezmeye başladık bir rehber gibi beni gezdiriyordu aslında en sevdiği dondurmacısından dondurma yedik yüzde 80 çikolata yüzde 20 vanilya. Onun hakkında hiç unutmadığım tercihiydi. Evine götürmüştü ailesiyle tanışıp muhabbet ettik biraz sonra yürüyerek konusmaya devam ettik birbirimizi dnlemenin ve anlatmanın sonu yok gibiydi. Arada sırada susup izlerdik birbirimizi. En sevdiği midyecisinde midye yedik ve akşam üzeri gün batımında bi kaldırım taşına oturup sarılarak hiç btmesini istemediğimiz günün batışını izledik. Hafif romantik ortam oluşunca küçük bir öpücük. Hayatımın en güzel günüydü diyebilirim.
sevilmeyi öğrendiğim zamandı. olduğum gibi beni kabul eden bir kadın ve sevmeyi bilmeyen bir erkek evcilleştim ama yarım kaldı çünkü sevmeyi beceremedim bilmiyodum ya. ondan sonra alışmadık dötte don da durmadı zaten
Cevap
9Cevap
Bu site icin fazla derin bir soru. Boyle sorular soruldugu icin mutlu oluyorum ama böyle sorulara gelebilecek cevaplari dusununcede hüzünle gülüyorum. Olsun, umarim boyle sorularin sıklığı artar.
Aşık olduğum kadınla extazi alıp tüm günü evde geçirmiştik
Valla hiç olumlu bişeyim olmadı ama küllerimden doğmaya çalışıyorum
Dün yolda giderken gün batımında dalamana inen uçağın panoramik manzarada görmem. Harikaydı.
çok guzel askerlik anılarım oldu. bir daha o günlere dönemeyecek o anları yaşamayacak olmak üzücü :/
Yeniden doğuyor yavaş yavaş deliler geri geliyor 😂
Küçüktüm çok küçüktüm üstelik fakirdim
Ne anlatıyorsun bacim
Yok öyle
En güzel hatıram unutulmaz zevkilerimdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?