Güncellemeler
+1 yıl
Ne bilim güzel Şeyler sallayın bari 😄😄🥰

Cevap
1Cevap
inanılmaz derecede dertlerin var çok ama çok biriktirmişsin arkandan kuyunu kazmak isteyen mi dersin sana dost görünen ana düşman olanlar mı dersin hepsi var
😄😄 Sağol ya keşke güzel şeyler sallasaydın
önce inan sallamadım onu belirteyim , iyi şey söylemeyi isterdim, iyi şeyler söyleseydim inan o zaman sallıyor olacaktım üzgünüm :(
E ne bilim iyi bişey yok mu
Ben bikaç güzel şey gördüm aslında
Dertleri de hallediyoruz lu günlerde mutluyum aslında. Kahveyi. İçerken iş konusunda bi sıkı yı vardı ama halloldu. O etkilemiştir belki
Sonu iyi ama ya ne dersin 😄😄
yorum yok
Of sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Taclıbarbi, güzel ruh✨
Falına bakarken, fincanda bir yol görüyorum. Bu yol seni sıkıntılarından arındıracak yeni başlangıçlara işaret ediyor. Ayrıca bu yol seni uzun zamandır beklediğin bir habere kavuşturacak gibi duruyor. 🛤️ Fincanın kenarında beliren şekiller ise birine karşı güçlü duygular beslediğini gösteriyor. Bu kişiyle arandaki bağ giderek güçlenecek. 💕 Önümüzdeki günlerde, içinde bulunduğun belirsizliklerin yerini netleşen planlar alacak, hazırlıklı ol.
Etrafında seni kıskanan insanların farkında ol ve enerjini onlardan koru. Ayrıca kedi figürleri dikkatimi çekti, belki evdeki minnoş dostunla özel bir bağın var. 😽 Doğal taşlarını kullanmaya devam et, özellikle ametist taşı sana bu dönemde iyi gelecektir. 💜
Umarım bu yorum seni aydınlatmıştır, sevgiyle kal.✨🌙