Bisi dicem yardim eder misiniz?

Benim 2 senelik ilişkim eski sevgilisiyle kanka kalmış bende kiskaniodum kız onu istemiodu arkadaşlardı yani ama bu kızın resmine yorum yazıp ateş atti her sonra bana eve erken gelceksjn erkeklerle takılma diye kiziodu erkek dediği o cocugun kardeşi gibi gördüğü kişilerdi kendi eskiden cikma teklifi ettiği kankasiina bile alev atmıştı her neyse bu bana soğuyorum senden eve erken gideceksin o erkeklerle konusmixaksun dedi sevgilisine o yorumu yazdığını gördüm bitirdim sonra ise biz ayrıldık yüzüne bakmıyor bi kız biz sevgiliyken isyek atmıştı gt etmemişti ayrilinca gt etmiş kız yazmış buna bu da hoşlanıyorum falan demiş sonra kizla Buluşmuş yiyismis boynu mosmor yanıma geldi bana zaman ver düzelip yanına geleyim falan dedi bende o kadar ozlemisimki ilk kez bana iyi davranıyodu kırmadan yakın her neyse boynunu bi gordum agladim tokat attım o da agladi seviosan sahip çıksaydın ilgi vermediğimi söyledi ama o da bana bir köpek misim gibi davranıyodu ilgi vermiodum napcam unutamiorum ben affetmedim mesajlarına bakmadım o kızla çıktı sian hala çıkıyor ama saklıyor yani bence kizi yiyismeye kullanıyor ama kız bana yazıyor falan uzak duracaksın yazmixcaksin yazmıyorum ama yinede kiza da sinir oluyorum bi yandan hem ayiriyosun hem yaziosun napcam
Bisi dicem yardim eder misiniz?