1 yıl önce tanıştık flört gibi konuşuyorduk başta ama sonradan konuşmalarımız kesildi biraz benim yüzümden ama o iletişimi kesmemek icin yazıyordu neyse asker gecesinden bi gün önce yazdı gel falan diye gittim her sey normal yolunda falan ama ailesi varken uzak duruyor bunu garipsemiyorum tabikide ama bilmiyorum askere gidicek sonuçta neyse işte beni eve bırakırken yarenin var mi diye ortaya laf attim ve sevgili olduk dün konuştuğumuzda yemin törenine gitmemi istiyor gibiydi ama ailem de daha yeni sevgili olduk diye pek gitmemi istemiyor zaten ailesi gelicek ilgilenemez seninle usta birliğindeyken izin alir gidersin diye de bir fikir attılar ortaya ne yapsam bilmiyorum onu çok seviyorum ve bir anda sevgili olduk diye de ona kendimi kanıtlamam gerekiyormuş gibi hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar beyefendiyle konsutuk bu gun izin almaya karar verdi kendisi fikrileriniz icin teşekkür ederim
Sevgilim askerde ve yemin törenine gidip gitmemek konusunda çok kararsızım beyler fikirleriniz neler?
Bence de gitsem cok guzel olur ama 13 saat yol cekip sadece el sıkışırsak ailesi var diye assiri bozulurum ama ona belli edemeyecegim icin kendi kendimi yerim
Herkesten farkli bir fikir çıkıyor ama şoylr bişey var gunu birlik gidicem ve 13 saat yol yani ve ailem var diyerekten yüzüme bile bakmazsa ona belli etmem ama kendi kendimi yer bitirir iliskiye zarar veririm
Zorlunluluk olarak görmüyorum zaten ama iste ailesinin yaninda bende cekiniyorum o da cekiniyo ve hani otobüse binerken el sıkıştık bilmem kac gün gormeyip ozlemisken el sıkışmak yıkıcı olur benim için
Ailesi konusunda endiseliyim asker gecesinde neredeyse yüzüme bile bakmadi ailesinden çekindiği icin otobüse bindircez el sıkıştık annemler var utaniyorum dedi onun icin canim feda ama 13 saat yol gidip de bir kere daha boyle bi durumla karsilasirsam ona bisey demem asla ama kendimi yer bitiririm
Seven erkek riski göze alır. Sana biraz daha özen göstermesi gerekiyor gibi. Bazı erkeklere aldığından daha fazla ilgi vermemen gerekir cunku ondan sonra tembellesir ve adim atmak istemezler. Erkekler cabalamak ve sevdigi kisiyi elde etmek icin ugrasmayi severler. Senin icin ne kadar caba gosterirse o kadar cok baglanir o yuzden kacan kovalaniri uygula
Taktik uygulamak mantıklı bi seçenek ama zamanı değil gibi geliyor sonuçta cocuk askerde 10 dakikalik vakti varsa o süreçte yazıyor veya ariyor ve sonrasi yok o sureyi de degerlendirmek istiyorum yani ondan yapamiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gidin bence
Bence de gitsem cok guzel olur ama 13 saat yol cekip sadece el sıkışırsak ailesi var diye assiri bozulurum ama ona belli edemeyecegim icin kendi kendimi yerim
boş ver ne işin var orada zaten 6 ay yapıp gelecek
6 ay kisa bi sure mi
Kısa tabii biz 18 ay yaptık ne var şimdi askerlikte
Ya tamam kısalmış olsa bile zorluk ayni degil mi
Yok eskisi gibi bir zorluğu kalmadı artık, genelde hep uzmanlar yapıyor artık
Bence git.
Herkesten farkli bir fikir çıkıyor ama şoylr bişey var gunu birlik gidicem ve 13 saat yol yani ve ailem var diyerekten yüzüme bile bakmazsa ona belli etmem ama kendi kendimi yer bitirir iliskiye zarar veririm
Gitmelisin
Gitme
Neden
Kim uğraşacak
Niye be
Kendini kanitlamana gerek yok sen istiyorsan git bir zorunluluk olduğu için değil
Zorlunluluk olarak görmüyorum zaten ama iste ailesinin yaninda bende cekiniyorum o da cekiniyo ve hani otobüse binerken el sıkıştık bilmem kac gün gormeyip ozlemisken el sıkışmak yıkıcı olur benim için
Gidersen annesinin yanında kucağına atla ksshbsns
Onu kırma git bence
Ailesi konusunda endiseliyim asker gecesinde neredeyse yüzüme bile bakmadi ailesinden çekindiği icin otobüse bindircez el sıkıştık annemler var utaniyorum dedi onun icin canim feda ama 13 saat yol gidip de bir kere daha boyle bi durumla karsilasirsam ona bisey demem asla ama kendimi yer bitiririm
Seven erkek riski göze alır. Sana biraz daha özen göstermesi gerekiyor gibi. Bazı erkeklere aldığından daha fazla ilgi vermemen gerekir cunku ondan sonra tembellesir ve adim atmak istemezler. Erkekler cabalamak ve sevdigi kisiyi elde etmek icin ugrasmayi severler. Senin icin ne kadar caba gosterirse o kadar cok baglanir o yuzden kacan kovalaniri uygula
Taktik uygulamak mantıklı bi seçenek ama zamanı değil gibi geliyor sonuçta cocuk askerde 10 dakikalik vakti varsa o süreçte yazıyor veya ariyor ve sonrasi yok o sureyi de degerlendirmek istiyorum yani ondan yapamiyorum
Taktigi askerligi sonrasina ertele derim
Bende aynı seyi düşünüyorum