Sevgilim askerde ve yemin törenine gidip gitmemek konusunda çok kararsızım beyler fikirleriniz neler?

1 yıl önce tanıştık flört gibi konuşuyorduk başta ama sonradan konuşmalarımız kesildi biraz benim yüzümden ama o iletişimi kesmemek icin yazıyordu neyse asker gecesinden bi gün önce yazdı gel falan diye gittim her sey normal yolunda falan ama ailesi varken uzak duruyor bunu garipsemiyorum tabikide ama bilmiyorum askere gidicek sonuçta neyse işte beni eve bırakırken yarenin var mi diye ortaya laf attim ve sevgili olduk dün konuştuğumuzda yemin törenine gitmemi istiyor gibiydi ama ailem de daha yeni sevgili olduk diye pek gitmemi istemiyor zaten ailesi gelicek ilgilenemez seninle usta birliğindeyken izin alir gidersin diye de bir fikir attılar ortaya ne yapsam bilmiyorum onu çok seviyorum ve bir anda sevgili olduk diye de ona kendimi kanıtlamam gerekiyormuş gibi hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar beyefendiyle konsutuk bu gun izin almaya karar verdi kendisi fikrileriniz icin teşekkür ederim
Sevgilim askerde ve yemin törenine gidip gitmemek konusunda çok kararsızım beyler fikirleriniz neler?