Bana görücü usulü böyle bir çocuk gösterdiler. Marvel filmlerinden çıkmış gibi tipi var hatta. Normalde öyle erkeklerin ya sporcu ya da mankenlik modellik gibi işler yaptığını bildiğim için pek sıcak bakmıyordum. Bu da öyle işlerle uğraşıyormus o yüzden başta istemedim. Fakat çocuğa benim fotoğrafımı göstermişler benimle görüşmek istemiş.
Benim neyimi beğendiniz beyefendi diye sordum. Hani ben öyle çok ilgi çekici bir fiziğe da sahip değilim. Gözlerinde merhamet ve şefkat görüyorum dedi. Bu sözü beni biraz düşündürdü. Siz olsanız ne yapardınız?
Benim neyimi beğendiniz beyefendi diye sordum. Hani ben öyle çok ilgi çekici bir fiziğe da sahip değilim. Gözlerinde merhamet ve şefkat görüyorum dedi. Bu sözü beni biraz düşündürdü. Siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buna senin karar vermen gerek. Biz ne bilelim ahaha
Kadınlar umursamaz, serseri, badboy erkek ister.
Konumuzla ne ilgisi var? Ben farkındaysan detayda kendi adıma bunu destekleyen bir şey söylemedim.
Hiç tavsiye etmem
Neden
Mutlu olamazsın. Onun artistlik tavırlarına katlanmak zor olur senin için.
Tavırları öyle değil işte. Ben de başta öyle olur diye düşündüm ama benimle evlenmeyi isteme sebebi biraz düşündürdü. Sanırım çok darbe yemiş ve dış görünüşten çok güveni ön planda tutuyor.
O zaman evlen
Biri benden mi bahsetti