Bunu cogu erkek soylemez dile getirmez islerine geldigi icin ama bir durustluk yapip yazayim erkekler kadinlar tarafindan bu tavra maruz kalinca bu kadin zaten gonlu bende diye dusunur ve aliskin olmadiklari icin mutlaka tuhaf karsilar ayrica zaten dunden razi olduklari icin hayir deme ihtimalleri geri adim atma ihtimalleri yoka yakin gunumuz iliskilerinden kolayca varilabilir zaten bu duruma esi olup gozu disarda olan ayni anda bin kisiyle konusan erkekler oldugu icin fazlasi goz cikarmaz diye yorumlar ve en onemlisi asla guvenip ciddi dusunmez belki milyonda bir istisnasi vardir sadece gonul eglendirip yolunu ayirir zaten boyle teklif geldigi icin asil kadinin ciddi olmadigi ve onun da gonul eglendirdigi dusuncesi mutlaka aklinin bir kosesinde olur ama sorsan erkeklere olur mu oyle sey canim cok seviyorum oluyorum bitiyorum da bilmem ne der evet deyip muhabbeti baslasa dahi ve bu kisi yakin tanidigi platonik olarak hoslandigi uzun yillardir tanidigi olsa bile kaldi ki ilk goruste ilk adimi kadinin attigini dusunemiyorum zaten bir kere tanimiyorsun kisacasi erkeklerin isine gelir bunlarla alakali sosyal deneyimsi seyler erkeklerin tepkisini olcmek icin yapilan kamera sakalari filan var inanmayan bakabilir hemen hemen bazi istisnalar haric erkekler boyle dusunur ama asla dile getirmezler yalandan kim olmus