İlkini cepte görüyorsunuz sanki genelde doğru mu? Napmak gerekiyor ilginizi çekmek için
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Baska erkeklerin cekemezmisin bir suru erkek var desene surekli birilerine
Anlamadım
Madem o erkege guvenmiyon seni cepte goruyo baska erkek bulsana yani yeni birisi?
Kolay değil o kadar hshsh
Niye gitcen acilcan birine sevgili olcan?
Hayır yani birine aşık olmak kolay değil ya da aşık olduğunu unutmak
Ama işte yeni biriyle oldugun zaman zaman gecire gecire ona aliscan unutcan oncekini olmazmi? sevmiyorsun zten
Seviyorum ve unutmak da istemiyorum işte çok zor :p
Vay ilginc sasirdim ne guzel ama seviyorum unutmak istemiyorum demen vay be🙂
Soğuk yapmasın ya ne yaparsa yapsın soğuk yapmasın ben gelemem öyle şeylere
Sıcak davranınca tabi ki çocuk muyuz kanka sevince laf sok saçını falan çek dkdjd
Öyle değil ya hdjshds yani birinin senden hoşlandığını bilsen “zaten benden hoşlanıyor bir şey yapmama gerek yok” falan diye düşünmez misin? Hoşlanmıyormuş gibi görünenin hoşlanması için uğraşırsın belki işte anladın mı
Yoo kanka yemin ediyorum yalnız olmamın tek sebebi kadınların bu strateji oyunundaymışçasına düşünce ve tavırları allah sizi yok etsin
Hahdhsjdhajsa ben strateji falan yapmıyorum tam tersine fazla sıcak davranıyorum ve belli de ediyorum sevdiğimi ama nedense bende iyi sonuçları olmuyor
E öyle bi kafası olan insan için zaten çabaya gerek yok sal gitsin üzerine düşünüp burada başlık açman bile anlamsız sıcak davranıcaksın normal mentalitede biriyse zaten karşılık verir vermiyorsa ya sana ksrşı duygusu yoktur ya da işte delidir uğraşılmaz her türlü win win yani
Çok normal bir şeydi aslında sonuçta insanlar uğraşarak kendine aşık etmek de isteyebilirler
Öyle diyorsan tırmalamaya devam kanka siz laf anlamazsınız kdsşfk
Siz ne olm ben soğuk davranandan hoşlanırım demiyorum ki sadece öyle çok insan gördüm normal yani o yüzden
İşte bu normal değil kanka ruh hastalığı çok yaygınlaşması normal olan değildir diye düşünüyorum
Normal derken yaygın anlamında yoksa bence de çok iyi bi şey değil hshhdsh ama o psikolojiyi anlayabiliyorum
Kaç yaşındasın kral sen
22
Küçükte değilsin niye normal geliyor dkskd
Çünkü seni zaten seven biri için uğraşıcak bir şey yok diye düşünüyorlar ve onu cepte tutuyorlar, eğer başkası olmazsa her zaman yedekte o olmuş olur, bu sırada da başkalarını sevdirmeye çalışırlar işte öyle düşünüyorlar yani hak vermiyorum sadece mantığını anlıyorum ahhshsj
Mantığını anla ve arkanı dönerek kaç oradan yiğidim sana güveniyorum
Hahahahahshaha ben öyle değilim ya
Sen dolandırılmayı hak ediyorsun o zaman dolandırılımca da aplama krizlerine girme pls ckdlck
Ben öyle değilim dedim ne anladın bundan ahshshsjshha
Arkanı dönüp kaçamıyacağını mal gibi tutuk kalcağını elemana falan anladım
tabikide ilgi soğuk yapsın oşarım dıyende ne yasıyor çözemıyorum ılgı bagımlısıyım
Belli etmezse nereden bilcez ki hoşlandığını
Bilmene gerek yok senin hoşlanman önemli, sadece senden hoşlandan mı hoşlanıyorsun
Benden hoşlanıyorsa bi şans veririm
Yakınlık göstermesi