Selamm,
Bence herkes herkesi tanıyamaz... Tanıdıkça sevenim çoktur ama sevmeyenim de var..

Selamm,
Bence herkes herkesi tanıyamaz... Tanıdıkça sevenim çoktur ama sevmeyenim de var..

Beni tanıyan insanlar genelde samimiyetimi sever ama herkesle aynı şekilde anlaşmak zor olabiliyor sonuçta herkesin beklentisi ve enerjisi farklı ben yine de elimden geldiğince içten ve pozitif olmaya çalışıyorum bu yüzden sevip uzaklaşan da oluyor ama sonuçta hayat böyle herkesle bağ kurmak zorunda değiliz.
İnsanlar beni tanıdıkça genelde sever, çünkü samimi ve içten biriyim. Ancak bazen fazla dürüst olduğumda ya da sınırlarımı net çizdiğimde uzaklaşanlar da olur. Zaman bana gösterdi ki, gerçekten değer verenler kalır, yüzeysel ilişkiler ise zamanla yok olur. Kalıcı dostluklar dürüstlük ve anlayış üzerine kurulur.
Aynen öyle. Çok güzel anlattın.
Teşekkür ederim
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
En iyi cevap için ben teşekkür ederim
Rica ederim
Beni tanımadan da seviyorlar, şaşırıyorum bazı tepkilere. Benim sevmediğim, ilgimi çekmeyen birini yanıma yaklaştırmam. O yüzden tanıdıkça sevmeyen uzaklaşan insan sayısı çok azdır
Ne güzel. Benim işimde bu pek mümkün değil canoşki 😂
Severler tabii ki 😄Sevmeyende tek tük olabiliyor. çokta umrumda değil açıkçası. 🙃
Seni sevmeyen ölsün mü desem, kim neden seviyor desem bilemedim. İkinci seçenek canımı sıktı 😂
Yaa tatlı şey jfjfj Sıkmasın canını hiçbir şey. Önemli olan kime baktığım, kimi sevdiğim... Seni seviyorum aslanımmm😘❤
Bende güzelim bende seni seviyorum ❤️
Cevap
12Cevap
Beni tanımak kolay değil. Tanıyanlar sever ama işlerine gelmediğim menfattaleri benimle çakışınca sevmezler ve bu hiç umrumda olmaz.
Olmasın ablacım. Haklısın:)
Farkettim fazla insanları yaklaştirmiyorum kendime hep bi duvar oluyor ister istemez.. sevenlerim var şükür ama ben müsade ettiğim sürece
uzaklasiyorlar iki gün tas çatlasa çok konuşan sacma sapan hareketlerim olan ya da anormal tipim yok. karsimdkaini dinlerim yerine göre kosnurum. neden böyle anlamiyorumbuyzuden hiç arkadaşım. yok. buna vok uzuluyroum yaralı yerim benim. bakiuorumda millet taknis yapsa bile arkadaşları yanışıyla bile kabul ederler ben düzgün hayat sürerim. ama arkadaşım yok. kptu enerjilerini var anlamadım. yüzüm gulec tanımadığım. insanla bile guleryuzle kosnurum. karşımdaki benim yanımda kendini rahat hisetdirmesjni sağlarım kaba dikkatli şımarık ukala biri değilim.
Tanımadan sevmiş gibi yaklaşanlar yani çıkarcılar işlerine yaramayacağımı fark edip uzaklaşırlar ama aksi durumlarda severler genelde 😅
Menfaati olmadan sevenler vazgeçemez 😂
Yani genelde 🤷🏻♀️😂
Ben kimseye müsade etmeyenim.. tanımasına olanak sunmak buna değer insan çok nadedir
eğer gerçekten değerse bir ufak ışık yakarım komple hayatıma çok zor bana ulaşım zor.. kaçar bu sebepten..
Beni insanlar tanıyarak da tanımadan da seviyor. Sevmeyenim de var herkes herkesi sevmek zorunda değil
Sevede bilir uzaklaşada bilir herkes aynı değil huylarımız ve karakterimiz de aynı değil onun için anlayışla karşılıyorum yani
Beni dışarıdan kimse sevmez ilk görüşte kanım ısındı diyeni görmedim ama tanıdıktan sonra hakkında yanıldım diyen çok oldu
Genelde çoğu kişi severler. Benden uzaklaşırsa benlik bir durum değil o kendi seçimidir saygı duyarım
Tanıdıkça sevmeyen yok. Çok uzun süre bana maruz kalan soğuyor benden sadecr.
Beni tanıyanlar ben olma mücadelesi veriyor
Tanıdığında daha çok sever. Çünkü sevecen bir yapıya sahibim. 🌾
Tanıdıkça sevenlerim çoğalır. Önemli olan tanıyana kadar anlaşabilmekte...
kimisi seviyor, kimisi Allah uzun ömür versin diyip engelliyor anlamadım ben sjsjs
Kimsenin, gerçekten sevip sevmeyeceğinden emin olamam. Sevenler, çıkarı için de seviyor olabilir.
Arkadaslarim sevdiğini söylüyor, bilmiyorum taniyanlara sormak gerekir
Sevenler de var işine gelmeyince uzaklaşanlar da
Düşmanlarım kaçar sevdiklerim kaçmaz beni iyi bilirler çünkü
Seven sever sevmeyen sadece çıkarları için seven uzaklaşır
Daha farklı olduğumu ve bunu sevdiklerini söylediler.
Uzaklasiyorlar nedense dingiller tanıdıklarını saniyolar ama taniyamiyorlar
Genelde sever sevmeyenler kıskandıkları için uzaklaşır ya da yanımda bulunurlar yine kıskandıkları için yakinen takip ederler 😬
Tanımaya fırsatları olmaz, keza sınır koymayı severim. Belki kötü bir şey ama yalnızlığı seviyorum, çokluk bana boş geliyor.
Sevmelerine gerek yok. Tanımasınlar hatta.
Neden hocam
Gereksiz samimiyet sevmiyorum. Bu yaştan sonra tüm ilişkiler çıkar odaklı oluyor.
Bu gerçeği çoktan kabul etmek, bu doğrultuda sosyal ilişkilere yön vermek en sağlıklısı.
Aynen.
Aliskanlik yaparim wazgecilmezleri olurum sonra ortadan kaybolurum😁
Bir insanı tanimak çok zor karşımdaki insana okadar zaman veremiyorum maalesef
İlk başlarda gıcık, tanıdıkça çokta gerekliymiş gibi aşık olurlar
Çoğunlukla severler
İnsanları bilmem ama ben uzaklaşırım 😐
Sever tanımayanlar uzaklaşır
İkisini yapanlar da var.
Bilmiyorum vallah
Severler genellikle
Sevende var uzaklaşanda
Uzaklaşıyor çünkü kendileri gibi birilerini bulamayınca