Okulda böyle bir çocuk var arada göz göze geliyoruz bazen de yanıma oturuyor. Ama hiç konuşamıyoruz. İlk adımı ondan bekliyorum. Ama sanki biraz çekingen ben de öyleyim. Ne yapmalı?
Cevabın nedir?
+1 yılsenın yanına oturunca gozlerının ıcıne bak watsaptan faceden konus bakalım senınle her fırsatta konusmak ıstıyormu faceden veya watsaptan hanı yoksa lafını kesıp atıp konusmak ıstemıyormu eger senınle konusuyrosa ılgılenıyorsa ıste hayat boyu bırakmam senı hayat boyu beraberız kanka kardeşım arkadaşım laflarını ıkınızde kullanmıyorsanız senden hoşlanıyordur açılamıyorsada sen sok onu
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 si de yok malesef
En İyi Cevaplar
kendi kendine yapması çok zor :/ senin bir adım atman lazım eğer çok utangaçsa. konuş ya da bir şey sor konuyu uzat yoksa bakışır durursunuz
114 Yorumla
Soran+1 yılAma benim de ondan bir farkım yok. Belki ben öyle sanıyorum. Çok da bir belirti yok ama boş sıralar varken 2 kere yanıma oturdu. Bir de birkaç kez göz göze geldik.
- +1 yıl
ya :) masal gibi gelecek ama yanına oturduğunda büyük ihtimal sende o da put gibi kalıyo yüzde mimik 0 böyle pot kırmamaya çalışıyosunuz :D rahat ol o da rahat olur sonra aslında bunu erkekler için söylerler kızın yanında rahat ol o da olur diye ama sizin durum farklı :Dbi soru sor bir şey söyle 2 kelime olsun yeter sonra o cevap verirken gülümse mesajı ver ona sonra yine bir şey söyle onun cevabına karşı uzat gitsin konuyu gül ama :Dgülümse o konuşurken gözlerine bak
Soran+1 yılEvet aynen öyle:) hoca espri falan yapınca kahkaha atıyor sadece. Bugün 2 3 kelime mecburiyetten konuştuk ve gülümsemeye çalıştım aslında ama gözlerine uzun süte bakamadım. Bide o şehir dışından geldi. Acaba orada sevgilisi var mı ya da burada hemen oldu mu? Hiç bir şey bilmiyorum hakkında ama olsa herhalde diğer erkeklere falan bahseder duyarım değil mi? Çünkü derste bir kac kez telefonuna bakıyor ama ne yaptığını anlamıyorum. Ha bide yanima otururjen 1 sıra boş bıraktı (sıralar 4 lü) acaba rahatsız olmayayım diye mi? Kusura bakam çok soru sordum ama tahminlerin doğru olunca dayanamadım:)
- +1 yıl
telefona bakıyosa kesin bir şeyler var. saate bakıyo büyük ihtimal tuş kilidini aç kapa yapıyo bir kaç yere giriyo amaç:meşgul gözükmek. bunu yaptığı anlar büyük ihtimal boş anlar hani millet birbiriyle konuşur hoca biri ile sohbete dalar falan o anlar büyük ihtimal.1 sıra boş bırakma sebebi sana karşı "bak ben ilgisizim senle aramda bir şey yok"diye aptalca bir erkeklik hareketi :D ne kadar sevsede utanıyosa bunu yapar bu da ilk adımı senden bekliyo demektir yine. şehir dışından geldiyse utangaç olması şimdilik normal yabancı bir ortam oluyo ve insanlar kendi arasında çoktan kaynaşmış oluyo kendimden biliyorum. sen konuş onla bir kaç şey söyle açılsın biraz :) çok zor onun ilk adımı atması
Soran+1 yılYa aslında telefondan mesaj yazıyor gibi ama ders arasında veya yanıma oturduğunda daha çok yapıyor. Sevgilisi varsa diye korkuyorum:( bu arada cevapların için çok sağol. bir de ben biraz soğuk biriyim yani normal dursamda insanlar somurtuyosun diyor. Sevgilisi yoksa da ve benden hoşlanıyorsada galiba uzak duruyorum.
Soran+1 yılSevgilisi olsa böyle davranır mı sence?
Soran+1 yılDersle ilgili bir şeyler sormayı deniycem ama işte acaba sevgilisi var mı?
Soran+1 yılYani aslında şöylede düşündüm sevgilisi olsa telefon elinden hiç düşmez diye. Bide bana daha soğuk davranabilir yer varken yanima oturmaz bakmaz diye belki de kendimi kandırıyorum:( inşallah yoktur. Dersle ilgili falan birseyler sormayı demiycem. Peki sence yaninda ben de telefonla ugrasiyim mi ya da mesajlaşiyim mi?
Soran+1 yılYardımların için sağol ben deneyip yine yorum olarak yazabilirsem yazayım. Zaten şimdi memleketine gitti anca 1.5 hafta sonra görüşebilriz o da yanıma oturur ve ben konuşma fırsatı yakalayabilirsem
+1 yılSen cekingenmisin peki? Aynı şey bende de oldu :D ben direk gittim, herkesin telefonunu alirken 'aa sende versene no nu' falan ddm. Valla cocuk açıldı ama tık yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de baya cekingenim ondan daha cekingen
- +1 yıl
Sizin iş yatar ozmn. Yani ortak arkadaş gerek...
+1 yılilk adımı bekleme o zaten o adımı atmış :) utangaç diyosun gelip oturması konuşmak istediğini gösterir e konu bul sonra açılır
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir erkekle daha önce konuşmadığımdan onla da konuşamıyorum. Hem cesaretim yok hem millet anlarsa diye
- +1 yıl
milleti ilgilendirmez hayat senin hayatın hem onun da cesareti yok ona cesaret vermelisin tabi önemsiyorsan beklersen o sana bakar sen ona tren-öküz misali kalırsınız
Soran+1 yılÖyle de gerçekten seviyorsa o yapmalı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
69Cevap
+1 yılZor soru.. belli edemez iste sanal oetamda belli eder belki faceten flan sen en iyisi ona face adresini ya da numarani flan ver bir sekilde
125 Yorumla
Soran+1 yılİstese numaramı verebilrim. Ama facebook hesabı da yok. Belki de bana öyle geliyor belki hoşlanmıyor :(
- +1 yıl
Ben istesem numarani vermezsin dimi 😈
Soran+1 yılSen neden isteyesinki?:)
- +1 yıl
Seninle konusmak icin niye olucak bu aralar konusacak bir arkadasa cok ihtiyacim varda
Soran+1 yılAslında benim de var ama telefon dışında bişey bulsak. Tanımadığın biri aklına takılanalara daha tarafsız yorum yaparak yardımcı olabilir
- +1 yıl
Bana oz3l mesaj atabiliyorsan atarmisin
- +1 yıl
Neyse ben erkegim nasilsa numarami veriyim istersen ararsin 😄😄 0536 793 32 60
Soran+1 yılDaha bugün üye oldum malesf atmıyorum:( sorun olmazsa buraya yazsan?
- +1 yıl
Ulu ortada hersey konusulmaz ki yaaa 😄 daha napiyim noyu bile verdim arayip aramamak sana kalmis ama ararsan iyi olur die dusunuyom 😉😉
Soran+1 yılNoyu nerden verdin?
- +1 yıl
Biraz once yazdim yaa gecmisi oku oncekoleri goster de goruceksin
- +1 yıl
Bulamazsan soyle bir daha yaziiyim 😄
Soran+1 yılHaa gördüm çok dertli olduğum bigun ozel no dan ararim :)
- +1 yıl
Bulamadin mi hala 😄 bak bir daha yaziyom 0 536 793 32 60
- +1 yıl
Ama benim şu an cok moralim bozuk arasana lafliyalim biraz sen tarafli bir arkadaslik istiyosun bu haksizlik 😨😨
Soran+1 yılTaraflı değil diyorumki insan tanımadığı biriyle daha rahat dertleşir bence hakkımda ne düşünür diye düşünmez yani iyi olur diyorum. Senin niye moralin bozuk?
- +1 yıl
Yaaa valla şaka gibisin niye numaramı verdim sana ozel konusalim diye burada ulu orta hersey anlatilmaz ki
Soran+1 yılNe var canım merak ettim. Tamam dertleşmek istiyorsun ama moralini bozan bariz özel olmayan bir sebep varsa çözüm önerecektim.
- +1 yıl
Gizliden arasana beni
Soran+1 yılMalesef
- +1 yıl
Nie peki
Soran+1 yılCesaret edemem:)
- +1 yıl
Offffffffff soyle yapalim sen ara sesimi duy cesaret edince sende cevap verirsin 😄😄😄
Soran+1 yılHmm peki evdekiler kimle konuşuyorsun diyince ne diyim? Çok dertli bir adam var ama kim bilmiyorum falan mı?:)
- +1 yıl
Hmm o mesele :)
Ben çekingen deilimdir ama sanırsam çekingen olan biri gizlice bakmaya çalışır göz göze gelince sana baktığını anlama diye gözünü kaçırır. Ayrıca dediğin gibi yanına oturup birşeyde demiyorsa bence sen yap ilk hamleyi sonuçta ölmessin di mi. Ama sonucunda belkide olumlu bir yaklaşım görüceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın aslında
Sorunun cevabı içinde zaten utangaç erkek sevdiğnin yüzüne bakamaz bakarsa kaçamak bakar yüzü kızarır utanır suçluluk duygusu hisseder ya beni yanlış anlarsa diye sen utangaç o utangaç bakalım sonu neye varacak :))
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaa
o kişiye bağlı ben konuşamam hoşlandığım kişiden onu kaybetmek istemem /Cevap gözlerine bakarak sen konuş ama sonra bırakcaksan çocuğu elleme ben yengeç burçluyum mesela ayrıldığımda paramparça oluyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılYok canım bırakmam:)
+1 yılKonuşmak önemli değil ki bazen bakışmanın ardından bir tebessüm bile yeter. Hem konuştukça gazı kaçıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gözlerimi kaçırmasam bakışıcağız belki
Kendimden biliyorum onun için naz yapma da ilk adımı sen at kurban olim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ben daha çekingenim onu gözlemlediğime göre
yanına git bir konu açıp konuşmayı dene eğer heyecanlandığını fazlasıyla hissedersen senden hoşlanıyor demektir :)
00 YorumlaEğer açıldığında sevgilisi olduğunu söylerse vay haline o sene nasıl geçer :D
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden yaa:( 5 sene bide
utangaç erkeği napcan? hayatına ne gibi renk katacak sevgili olunca? kızlar normalde utangaç erkeklerden nefret eder diye blliyorum. kendimden yola çıkarak yazdım bunu. gerçi şimdi utangaç değlim de
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle olduğum için belki utangaç erkekleri daha çok seviyorum:)
- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılMal mal bakar sen bakınca gözlerini kaçırır :) şakayla karışık uğraşır muhabbetiniz varsa :) mal biri olmasa bile seninle mal mal konuşur çok saçmalar :)
07 Yorumla
Soran+1 yılYaa muhabbetimiz yok belki adımı bile bilmiyor.
- +1 yıl
:) sevsey öğrenirdi :) çok utansa bile arkadaşıyla söylerdi
Soran+1 yılDaha okul yeni ya arkadaşı da çok yok söyleyecek tipe benzemiyor
- +1 yıl
Faceden ekle okeye falan çağır :)
Soran+1 yılİşte onun facei yok olsa ekliycem de
- +1 yıl
:) bir arkadaşın takılsın yanından falan geçerken sen benim arkadaşımımı kesiyorsn diye şakayla karışık :)
Soran+1 yılYazık o zaman iyice utanır hiç belli etmez
bakar durur sen bakınca gözlerini kaçırır çocuk zaten gelip yanına oturup bir adım atmış bence utangaç biri için çok büyük bir adım inan ki bence bir adımda sen at tekrar yanına oturursa konuş bence
06 Yorumla
Soran+1 yılAma 1 sıra boşluk bıraktı. Bugün kalem istedi okadar konusabildik ben ona bile seviniyorum
Soran+1 yılAslında var ya utangaç olduğundan bile emin değilim ama genelde yalnız ve arkadaşlarî sürekli değiştiği için öyle düşünüyorum
Soran+1 yılOlabilir aslında
+1 yılişiniz zor ben okul zamanlarımda bu yüzden çok kaybettim kızdan hoşlandımı diyemedim elin kroları geldi konuştu gitti hep kızlar :) bende baka kaldım
011 Yorumla
Soran+1 yılYok ben başka birini kabul etmem herhalde
- +1 yıl
Umarım cesaret toplarda kavuşursunuz zor bakıp bakıp sevdiğini söyleyemem :)
Soran+1 yılEvet :(
- +1 yıl
ben zamanla utangaçlığımı yendim oda yener ama inş hemen yenerde fazla plotonik kalmazsınız
Soran+1 yılInşallah tabi dediğin gibi o da platonikse
- +1 yıl
erkekler hoşlanmadı kızı tabiri cazise uzun süre kesmez yer yer sana bakıp dalıyorsa gözleri kaçırmıyorsa hoşlanıyordur senden yani bende bu sekilde oluyor hoslandım kıza genedel bakarken dalıp gidiyorum :)
Soran+1 yılGözlerimi kaçırdığım için anlayamıyorum
- +1 yıl
bir daha kaçırma ve bakışırken biraz gülümse yanına gelecektir belki senden bir ışık bekliyor biz erkekler hanı bazı kızların gözünde kaba saba her gördü kıza yazan insanlar değiliz bazı erkekler bir ışık bekler ve emin oldukdan sonra gider konuşur
Soran+1 yılYa insanlar bakışlarımın sert olduğunu söylüyorlar elimde olmadan öyle bakıyorum malesef yani bakınca daha kötü olmaz inşallah
- +1 yıl
Sert bakarsan çocuk senden uzaklaşır bence biraz gülümse bakarken oda bir adım atar sonra mutlu olursunuz inş
Soran+1 yılİnşallah
Bende utangacım eğer birinden hoşlanıyorsam gözüne bakarım arada bir bana baktığında kafamı çeviririm utanırım çünkü öyle yani ilk adımı sen at en azından ona hissettir birşeyler hissettiğini.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn fazla dersle ilgili bir şeyler sorabilirim belki
ona bıraz cesaret vermeye calıs yoksa bu bole gıder
02 Yorumla
Soran+1 yılOff evet yaa
Sadece bekleyin zamani gelir bisyler olur cikarsiniz kaynasirsiniz derim ya da sende ufak ufak ona yaklas sacmala ;) ama iyi sekilde
04 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum mecbur:(
Soran+1 yılBen balık daha kötü:(
+1 yılSana surekli yardimci olmaya calisiyordur. yakinindadir ama uzak gibi davranir. ona cesaret ver. acilsin sana.
05 Yorumla
Soran+1 yılDenemeye çalışıcam.
- +1 yıl
Kacinci siniftasin
Soran+1 yılÜniversite 1
- +1 yıl
Sende ona yaedimci olmalisin
Soran+1 yılEvet
Utangaç erkek hoşlanmadığı kızlardan da utanır dikkat etmek lazım:-)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. yüzü kızarır. kelimeler boğazında düğümlenir. bir el atsan ölmezsin. belki çok mutlu olcan önceliği sen alsan
03 Yorumla
Soran+1 yılDersle ilgili bir şey sormayı deniycem:)
Soran+1 yılBakalım:)
bende de aynı durum var ben de burada yazılanları okuyup yardım alacağım anca :D
00 Yorumlautangaç erkekler s*ktirsin gitsin :)
bir cacık olmaz onlardan10 Yorumlasen git kalem silgi ders notu falan sor, şu soruya bir yardım edermisin de muhabbet aç ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam artık tabi yanima oturursa yoksa onun için yanina gidemem
Bakar durur hiç açılamaz sen konuşmayı dene açılır sonrasında zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniycem
+1 yılhocaya bakıyorda senden ondan hoşlanıyon kendine bakıyo sanıyon :)
08 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. Ama diğer tarafa geçince bakmıyor
- +1 yıl
senin ona ilgin var hislerinde diger taraftata degişmezki sen o cocugu seviyon önemli olanda bu ilgin varsa yakın dur biraz o zaten konuşmasıyla hareketleriyle kendini belli eder.
Soran+1 yılİşte yanlış yorumluyorsam diye korkuyorum
- +1 yıl
sende çaktırmadan yaklaş normal bir şekilde hislerini sakla biri beni seviyorsa illa biyerde yakınlık gösterir. ama sen hiç belli etme takip et. ben bir kızı sevsem yakınından ayrılmam zaten belli bir süreden sonra netleşir herşey yakınlıgınız oldumu hiç onunla
Soran+1 yılEn fazla yanıma oturdu bir kere kağıt bir kere de kalem istedi komik ama en yakın böyle oldu işte:)
- +1 yıl
sen onu seviyon belli oldu :) o seni farketmemiş gözleri görmüyo galiba :)
Soran+1 yılFarketmediğini nasıl anladın? Aslında bana fark ediyor gibi gelmişti
- +1 yıl
biri beni seviyorsa ben anlarım da senin görüş acın net degil :)
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Utangaç bir erkek birinden hoşlandığını belli etmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBen boşa mı ümitlendim?:(
ona bak böyle uzun uzun o eğer gözünü kaçrırıp yüzü kızarsıyosa bil ki senden hoşlanıyo :DDD
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan da utangaç olduğumdan bakamıyorum:(
Soran+1 yılBelki küçük bir adım atabilirim artık o nasıl anlarsa
+1 yılBu soruyu keşke o utangaç olan arkadaş sorsaydı. sana cevabını versek gidipte ona bunu yapman gerek diyemeyeceksin çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılkarsında duzgun konusamaz elı ayagı bır bırne gırer gozlerını kacırır konusrken sacmalr. kendımde bılyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef doğru düzgün konuşamadık hiç:(
- +1 yıl
senın konusmaya baslmaan gerek bıraz ykın davrran acılır :)
Soran+1 yılInşallah:)
- +1 yıl
HADI HYRLSI :)
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılSen ona gül bence cesaretlendir biraz kızına göre muamele edilir ben şahsen öyle yapiyorum.
00 Yorumla Hic birsey yapmaz mal gibi kalir ordan anlarsin, onu beklersen o is olmaz git konus guven ver cocuga
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten yanıma oturduğunda ders dinlediğimiz için hiç fırsat olmuyor arada da hemen çıkıyoruz falan. Yine yanıma oturursa araya çıkmazsa ben de çıkmıycam.
İlkokul sıralarında olur böyle şeyler. Sıkma canını.
03 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite 1. sınıfım:)
Soran+1 yılErciyes. bence sınıfın çoğu benim gibi hiç kimse doirekt diyemez
+1 yılgit bir konu ac atıyorum havadan sudan ortak bir konu bul gözlerinin içine bakıyormu ona dikkat et
05 Yorumla
Soran+1 yılBugün ilk defa mecburiyetten konuştuk o zaman konuştuğu için baktı gözüme. Tramvayda da karşılaştık o zaman da 1 2 kez göz göze geldik.
- +1 yıl
:D siz acemiler dicemde istersen hikayemi anlatıyım dinle. Gecen kasım ayında bir kızla otobüste karsılıklı oturduk ve o gün ona aşık oldum caktırmayı bırak normal gözünün içine bakıyordum ağır başlı ve dünyanın en güzel kızı o kesin :d neyse kızla aynı yerde indik ama babası vardı indiğimiz yerde konusmadım sonra 7 hafta o saatte kız ıorda bekledim otobüs sırasındada telefonunu ders notlarını her seyini inceledim :) üniversitesine gittim hocalarıyla tanıstım :d kızla yine tanısamadım yaklasık aradan bir yıl geçti bizim orda oturmasına rağmen denk gelemedik denk geldiği yerde tutup kolundan sen benim olmalısın dicem (bana kalsa soy ismimi vermek istiyorum o ayrı muhabbet :D ) işte böyle güzelllğinden değil ama sokakda o kdar sexi kız görüyorum ama anca şehvet kısmımı ilgilendiriyor onlardan kücük dunya tatlısı bir cocugum olsun istemem benim aptal sarısınımı bulmam lazım :D bulursa zaten dünya benim olur para mülk hiç umrumda değil zaten :D
Soran+1 yılIyi cesaret ve büyük bir aşk:) işte ben de böyle sevilmek istiyorum ve ilk adımı gerçekten seviyorsa atar sevdiğini belli eder diye düşünüyorum
- +1 yıl
büyük aşk diyosunda ben her gece :D onun hayalini kurmaktan kafayı yedim :D inş kısa zamanda karsıma cıkar cadı :D
Soran+1 yılHayırlısı:)
Gözlerine masumca bakıyorsa senden birşey bekliyordur :d
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok anlık bakabiliyorum sonra gözümü kaçırıyorum. Ben ondan daha utangacım malesef:(
Soran+1 yılYa bakıp bakmadığını bile anlayamıyorum.
Soran+1 yılYa bilmiyorum o böyle çok farklı masum duruyor. Kalem falan istedi teşekkür etti ofun değil yani:)
aynı durumdayim kıza sürekli bakıyorum bakmaya çalışıyorum o da bakıyor ama konuşmaya cesaret edemiyorum bence yalnız kal veya git sen konuş
03 Yorumla
Soran+1 yılYalnızım zaten. Hiç değilse sen baktığına eminsin
Soran+1 yılAynı durumdayım bir emin olsak:)
yüzü kızarır gözlerinin içine bakamaz sürekli senden kaçar vs vs
00 Yorumla
+1 yılbelli edemez kahretsin ki mal mal bakar yakar bir sigara dert yapar kendine
03 Yorumla
Soran+1 yılAma mutlu gözüküyor
- +1 yıl
deli o zaman o ya bakma hiç o tarafa
Soran+1 yıl:):)
güzel güzel bakar gözlerinin içine başka bir yerine bakmaz :)
00 Yorumlakulaklarini oynatir ama sen farkedemezsin :D bazende pipisini buyutur :D onu da farkedemezsin :D
00 Yorumlaedemez garibimin dili tutulur kalbi atmaya başlar kafayı eğer gider zavallım :)
00 Yorumla
+1 yılÇekingen biriyse onu kaybetmek ihtimalin de var. Hiç açılmayabilir, göze alıyor musun. Onu cesarrtlendirecek şeyler yaparsan açılır.
00 Yorumla
+1 yılsınıfa bir soda götür ve üstüne dök yalnışlıkla, gerisi gelir zaten güven bana :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOo zor iş:) iyice soğur benden:)
- +1 yıl
yok yaw, zaten döküp öyle durmıcan, ilgilencen silmeye çalışcan flan
Soran+1 yılYaa ben de hiç cesaret yok sonra adım sakara çıkar:)
- +1 yıl
o kadar cesaretsizlik olmaz ama, aşk cesaret ister hem de çook
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk adımı ondan beklemek zor olmuyor mu? o çekingen biriymiş hı?
02 Yorumla
Soran+1 yılZor ama ben daha da çekingenim ve bayanlar genelde erkeklerden bekler.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni, işiniz zor olacak
+1 yılsen ona yaklasmayı dene ondan bekleme yoksa cok beklersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy çok hoş la valla çok tatlı oluyorlar sen bir selam desen? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDemeye çalışıcam bakalım
Cevap sahibi+1 yılHadi kolay gelsin :)
+1 yılfaceden ekle olay biter :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOlsa ekliycem:)
- +1 yıl
ortak arkadaştan bulacan onu
Soran+1 yılYok hesabi yok olsa mutlaka cikar
- +1 yıl
o zmana selam merhaba öyle yaklaş
işin kötüsü belli edemez :D
03 Yorumla
Soran+1 yılOf off:(
Soran+1 yılYa hislerim iyi aslinda ama bir olumlu bir olumsuz düşünüyorum
mesaj at bence
19 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu ben de yok. Facebook hesabı da yok malesef:(
Soran+1 yılErkeklerle aram iyi olmadığı için zor. Kızlarda da numarası olmaz
Soran+1 yılYa ben çok utanırım. En yakın arkadaşıma bile diyemem. Bir de sevgilisi falan varsa çok rezil olurum hakkında hiçbir şey bilmiyorum:(
Soran+1 yılBeni tanısan yani verdiğim izlenimi görsen zaten açılamayacağımı anlarsın bence oda farketmiştir ve o açılmalı:)
Soran+1 yılFaceten (onun olsaydı) belki yazabilirdim ama malesef telefon zor iş şimdiye kadar hic bir erkeğin numarasını istemedim.
bişey sor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılOndan bekliyorum. Sonuçta erkek:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden utanıyosa zaten hoşlanıyodur:)
03 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak utangaç gibi
Cevap sahibi+1 yılanladım o zaman doğal ol yakın ol sana ısınmasını sağla ve bazı şeyler kendiliğinden gelişsin çocuğu istiyosan onun adım atmasını bekleme yani
Soran+1 yılYakın olmaya çalışıcam
+1 yılaranızı birisi yapsın yoksa bişey çıkmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılYapacak biri yok malesef
- +1 yıl
ben yapıyım sevenleri ayırmamak lazım
Soran+1 yılGel yap valla:))
- +1 yıl
buluştururum 1 saat sonra ayrılırsanız ikinizide döverim :))
Soran+1 yılSeviyomu ki acaba bana mı öyle geliyor sen karşılıklı gibi düşünüyorsun ya:(
- +1 yıl
ben anlamam köteği yersiniz:)
Soran+1 yıl:))
+1 yılİlk adımı unut sen yapıcaksın o yapmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılAma işte ben ondan da utangacım
- +1 yıl
Birbirinize hislerinizi kesin olarak belirtmeden olmaz. Cesur davran hissettir o da biraz açılacaktır
Soran+1 yılDeniycem
Cekingense ilk adımı asla atamaz. :D. Aynı ben :D
13 Yorumla
Soran+1 yılBen daha da çekingenim ona göre
+1 yılBende aynısıydım ama ilk adımı kız atmıştı..
05 Yorumla
Soran+1 yılSonra? Ve nasıl atmışt?
- +1 yıl
kağıt a bişeyler yazmış arkadaşı getirip bana werdi
Soran+1 yılO da çok çocuksuymuş:)
- +1 yıl
Ortaokul ya daha ne olacak idare ettik işte...
Soran+1 yıl:):)
+1 yılortak arkadaşlarınız sayesinde tanışın
07 Yorumla
Soran+1 yılMalesef ortak arkadaş yok hatta erkeklerden bir tek onla 2 3 kelime konusabildim yaniben samimi oldugum zaten o
- +1 yıl
o zaman sanaldan yürü. face mace..
Soran+1 yılFacei olsa ekliycem ama yok malesef
- +1 yıl
whatsapp ı da yok dersen , en yakın pencereden at aşağı kendini artık.
Soran+1 yılTelefonu ben de yokki
- +1 yıl
onu da ben mi alıyım senin için. istersen elinden tutup marketten çokomel de alıyım senin için
Soran+1 yıl:))
+1 yılbelli edemez adı üzerinde utangaç :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEe ben de öyleyim
- +1 yıl
sen de belli edemiyorsun işte başını öne eğip ya da başka tarafa çevirip duruyorsun.
Soran+1 yılAynen:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin derdin ne alaka çocuk? diye çıkış yap :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılEdemiyor kendimden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılergen beylerr dağılınnnnnnnnnnnnnn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de oyleyim sen yapcan xd
020 Yorumla
Soran+1 yılAma ben daha utangacım ve ilk adımı bayanlar erkeklerden bekler.
Cevap sahibi+1 yılO yuzden sevgilim yok olmadi olmucak gibi bilmiyorum
Soran+1 yılBayanlar sizden bekler yapıcak bir şey yok:)
Soran+1 yılBiraz cesaret
Cevap sahibi+1 yılGitsem emin olamicam ki bak bugun 8 aydir bakistigim kizla o 2. Ogretim sirf onu beklicem diye drsim 12 den sonra yoktu 5 saaat bekledim 1 saat kesistik ama gidip de merhaba ben mustafa diyemedim
Cevap sahibi+1 yılOlmuyo iste napiyim
Soran+1 yılTanışmadan önce normal bir soru sor bence. Yani adres gibi ya da saat takma saati falan sor sonra samimi davranırsa devam et bwnce
Cevap sahibi+1 yılBence o yaşı geçtik ya lisede olur o. dkarizmayi yerle bir eder
Soran+1 yılAma direkt de ben... denmez bence ama kişiden kişiye değişir. Ortak bir şey varsa ordan yola çıķılabilir ama tabii sen bilirsin:)
Cevap sahibi+1 yılGozleri cok hoş diyim mi gozleriniz cok guzelmis diye
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılNiye ki ayip bisey mi
Soran+1 yılDeğil de sanki benle dalga geçiyor gibi yazmışsın zaten benim kendime faydamyok sana akıl veriyorum:)
Cevap sahibi+1 yılYa ayiptir ne dalgasi ya ciddi ciddi soruyorum iste kizi gorunce elim ayagim dolaniyo birbirine maka dondum :((
Soran+1 yılBilmiyorumki ben bu konularda baya tecrübesizim. Mecbur zamana bırakıcaz:(
Cevap sahibi+1 yılYa aglicam ya 20 yasindayim bir kizla muhabbetim olmadi ya saatlerce kesistigim kiza biseh diyemiyorum
Soran+1 yılBen de 18 napalım benimde hiç olmadı. Nasip kısmet ağlama
Cevap sahibi+1 yılYa ben kimseyle konusmadim mesajlasirsin ya o bile olmaddi. d aglamam da aglarsam hirsimdan aglarm
Soran+1 yılSenin gibi bir sürü insan var herkes girişken sosyal olmak zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılYa ben okudugum uni teknik uni binlerce erkegi tanıyorum kafeye oturayim 5 dk da en gec selam veren olur o kadsr sosyalom ama kizlara karsi bir o kadar da asosyalim onlar da yaklasamiyolar bana yazik. d
+1 yıleline yüzüne bulaştırınca anlarsın :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılkonuştur onuuuuuuu
01 Yorumla
Soran+1 yılBen konuşabilirsem yapıcam:)
- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?