Me; 🍀
Seven taraf olmayı tercih ederim her zaman çünkü kimse sevildiğinden emin olamaz 💖💁
Seven taraf olmayı tercih ederim her zaman çünkü kimse sevildiğinden emin olamaz 💖💁

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar,
Bilmiyorum bu şans mı ya da şanssızlık mı ama genelde hep sevilen taraf oldum. İnsanlara karşı biraz önyargılı ve güvensiz olduğum için çok sevme taraftarı değilim. Zamanında yaşadıklarım yüzünden bu şekilde evrildi karakterim. Fakat sevmekte en az sevilmek kadar harika bir duygu.
Olsun en azından seviliyormuşsun bizde o da yok abicim
Umarım denk gelirim
Daha çok sevilen kişiydim diyebilirim ama ben de karşıdaki kişiyi sevmiyorsam zaten yakın durmam o insana yani kimseyi bu kişi beni seviyor ben de boşta kalmayayım bari diyip kullanma yoluna gitmem.
Sevdiğim dönemde de hiç karşılıksız olmadı yani o konuda da pek sorun yaşamadım çok şükür.
👍👍👍👍👍
Sevdik sevdalandık
Kör düğümle bağlandıkkk
#SelamGençlik 🍀🍀
Duyguların karşılıklı rastgelmeleri ve denk düzeyde uyumlu olmaları en az aşk kadar mühim bir şey. Sevdiği kadar sevilmek, sevildiği kadar çok sevebilmek muazzam olsa gerek..
#TubaSueda 🍀🍀
Kendini en şanslı insan hissedersin sanki hayatının aşkı oymuş gibi ama nerdeeeeğ😂
Her dilde arayalım where are you baby 😅😅
Belki çıkar 😂😂
Cevap
41Cevap
Sevdim de, sevildim de. Duygular karşılıklı olunca daha bir güzel oluyor, sevmediğim birinin beni sevmesi beni üzüyor, karşılık da veremiyorum.
Evet doğru diyorsun ama en azından kendinden eminsin gurur duyduğun bir sevgin var seni sevmediyse o pişmandır emin ol
Yok, yanlış anladın. Benim sevdiğim değil, beni seven birine karşılık vermezsem üzülüyorum. O yüzden karşılıklı olmasını tercih ederim.
İnşallah olur o zaman 🙏❤️
Oldu, teşekkür ederim. ♥️
Hem seven hem sevilen sanırım, eşit. Sevilmediğimi hissettiğim yerde durmam zaten.
Samimiyetsiz ve soğuk yapan insanlar zaten sevmiyordur bende durmam sevilmediğimi hissetmediğim bir yerde
Aynen, öyle insanlarla anlaşamıyorum ben.
Hiç biri
😂😂😂😂
Komik olan ne?
Komik olan bir şey yok ne yazacağımı bilemedim
Peki
Sevilen tarafta olduk ama küçüktük kıymet bilmedik, seven tarafta olduk güzel sevmesini bilemedim diyeyim. Her şey yaşadıkça öğreniliyor işte.
Aynen öyle çok doğru
Doğru diyorsun ama napim😂😂😂
Dewamke
Seven tarafım daha ağır basıyordu. Elbette sevildim ancak her zaman daha fazla giderdi benden. Şimdi ise gerektiği kadar seversem severim, aklıma uyarsa devam, uymazsa tamam.
Bende de öyle daha çok seviyorum
Ama sevilmiyorum
Son cümle üzdü şu an omuzlarım düştü aşağı
25 yaşıma kadar seven sonrası sevilen ama kalıcı bir duygu olmadığını bildiğimden fazla itibar etmedim hiçbir zaman.
Hmmm...
Seven de oldum sevilen de oldum. Bazen ben kıymet bilmedim bazen benim kıymetim bilinmedi
👍🙃
Hem seven hemde sevilen taraf oldum ama daha çok sevilen oldum
Bu ben😂
Sevilen taraf olduğumu düşünüyorum ama sevmek bambaşka ya, detaya aşırı katılıyorum.🌸
Aynen öyle çok güzel dedin 💖
Taraf olmadım. Seviyorsam sahip çıktım.
Zamanında sadece hoşlanmakla kaldım; şimdi onu da yapamıyorum. Kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. En çok istediğim şey sevmek ve sevilmek; çocuklu, mutlu ve huzurlu yuva ama benim için imkansız işte.
Hem sevdim hem sevildim
Sevip sevilelim inşallah hep 🙏❤️
🤍
Kurban olduğum Rabbime Şükürler olsun, eşim tarafından çok sevildim ve hem de çok sevdim eşimi. 😇😇😇🤍🤍🤍🤲🤲🤲
Beni sevenle ben olmadım sevdiğimle de olamadım :D iki tarafta bulundum ama genel olarak seven bendim :D
Vazgeçilen taraf... :))
Mühendis jdjdjf
Erkek olduğum için doğal olarak hep ziken taraf oldum.
Sevilen taraf diyeceğim de neye benzediğine dair bi fikrim yok. Cümleten selamınaleyküm
sevdim sevilmedim seveni sevemedim canımdan böyle bezdim amaann ajs
Egoluktan değilde sevilen oldum ya seven değil 😳
Bak sen djdjf
Sevildigi icin seven oldum hep haha
Hahahahahah
Hep seven olduk kim sever ki bizi
Üzüyon
Hiç birini yaşamayan ben djsjjdjd
Merveler kötü jdnsjdf
Oha yüzük çok tanıdık geldi 😂😂
Her kuyumcuda var aynısı 😂😂😂
Tabiki vardır ama bu başka tanıdık bir yüzük😂😂😂
Allah Allah evlenme teklifi falan mı ettin birine fjndjf
Hayır bir arkadaşın tüzüğüne çok benziyor 😂😂😂
Abi yüzük daha tektaş sşaöxğwöxjwnd
Hayır bu yüzük o yüzük eminim 😂😂😂
Çıvdırcam ben bulucam en sonunda kime aitse jdmsjdf
😂😂😂
Hem seven hem sevilen 😘
@Mapustayım belli belli
Yalnız bu pp dehşet abazanlar çökmesin hdjsjdc
Abazalar hep çöküyor karıma
Sevilmek az karıcım azzz
Hem seven hem sevilen taraf olduğumu düşünüyorum
Çok güzel 💖💖
Çok kişiyi sevdim ve sadece bir kişi tarafından sevildim. Fakat, şartlar uyumayınca olmadı.
Sevilen taraf da oldum seven tarafta. karşılıklı olmadığı sürece iki durumda kötü bence yaaa
Hiç sevmedim de sevilmedim de
Umarım bi gün sevilirsin seversin🙏
Size katılmıyorum. Ben sevilen tarafım bunu hayatımda çok kez yaşadım gördüm. Başıma bir kötü olay gelse benden çok daha fazla eşim üzülüyor.. Ve aşırı kıskanç olduğuna da şahidim…
İki taraftan da olduk çok şükür 🥹
Ben seven tarafim sevilip sevilmemem onun kararı kendi kazanır ya da kendi kaybeder
Yeri geldi ikiside olduk
Yeri geldi ağladık güldük
Hep daha fazla seven değer veren taraf ben oldum.
O da kötü ama sen kendinden emin ol yeter 🌸
Evet bu durum beni çok yordu şu sıralar tekim ve uzun bir sürede böyle olmak istiyorum bir gün benide benden daha fazla sevip değer veren birisi olacaktır inanıyorum ben
İnşallah 🙏
Seven oldum
Bendeee
Sevdik sevilmedik belki seviliriz bir gün
Prensip olarak sevmiyorum.
Seviliyosun yani
Her 2de
Güzel 👍👍
şu an seven sevilen olduk
Şanslısın
İki tarafta oldum sevilmek daha iyi ama
Sevildiği iddia edilen taraf oldum genelde.
Sevilmek
Bana yabancı
Sevilen
Sevmek güzeldir ama sevilmek daha güzel
Hiçbiri 🤠
Oda iyi djdjjrd
Kalbi kırılan.
İksi de olmqauk
Seven
İkisinide yaşadım
İkisi de olmadım
İkiside olmadım
sevilen
Seven taraf oldum. Çok yanıldığımı da oldu.
Genelde seven.
Ikısıde oldum
Sevendir
İnsan sevildiğinden emin olamaski nerden biliyim
Sevilen oldum
Hiçbirini olmadım
Sevennn
Hepsiyim
Sevilen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?