Tartışınca psikolog gibi "Senin psikolojin bozuk." demeleri. Herkes psikolog bu ülkede sanki. Tek problemli benim. 😂 Her türlü küfürler. Çok merak ediyorum bu erkeklerin cinsel organı olmasa ne yapacaklarını? Küfürler bile onlardan yana. 🤣
Biri bana erkek ya da kız olsun fikrini net belirtmeyici cumleler kullandığı zaman fittiriyorum en nefret duyduğum cümle bana bırakılması sen bilirsin ya da farketmez nereye gidelim nereyi tercih edersin ddedigimde farketmez diyorsa boğazına yapisasim geliyor kendi fikrini merak ediyorum o bana soruyor ya da ne yemek yapiyim bugün ne istersin dediğimde farketmez demesi bu çok mod düşürücü geliyor bana şunu yap dese dünyanın en uğraştırıcı yemegide olsa mutlu mutlu yaparım ama yeterki fark etmez demesin ama artik sormuyorum bile bana gelicek arkadaşıma kafama göre yapıyorum bundan mutsuz olsamda yapıyorum
Ben de kurarım da niye kabak olsun.. Özellikle 1,2 ve 3. Maddeler.. :)) Tiyaki hariç demeyi unuttuysan, tamam özrün kabul edildi.. 😄 Sonuncusu zaten kimden gelirse gelsin sıkıcı..
Ben kendi olup doğal konuşan erkeği beğeniyorum. Özellikle bazı ünlü şahısların kelime literatüründe konuşunca kendisini o şahıs zanneden erkeklere müthiş antipatim var. İsim vermeden kelime vereyim herkes anlasın:"Sıkıntı Yok abi, tekrardan, vs."
Ben biriyle birlikte olmadan önce az çok neyle karşılaşacağımı bildiğim için son zamanlarda bu tip mesajları hiç almadım. Çünkü zamanında yeterince aldığım için artık doymuş bulunuyorum.
Kızlardan en sık aldığım ve tüm erkeklerin aldığı mesaj şablonları aynıdır.
Neden ben? Saçmalama. Tamam. Anladım. Kimseye güvenmiyorum. Katılıyorum. Aynen. Olabilir. Anlat. Sor. Dinliyorum. Maaşın ne kadar? Aslında çok güzel değilim. Liste uzar gider..
Gözlerin çok güzel, lütfen bunu söylemeyen bir kişi çıksın karşıma 😂 Bir de türevleri var• Gözlerin bir içim su.• Gözlerin derya deniz, içinde kayboluyorum vs vs.• Bırak beni gözlerinde boğulayım. Çok yaşa it diyesim geliyor artık neyse ki hanımefendiyiz 😂Göz içeren iltifat cümlelerinden 🤢 geldi artık.👎👎
Hem karşı cinsten hem de hemcinslerimden yüzeysel şeylerle ilgili şeyler duymaktan bıktım. Ne biliyim meselâ birinin tipiyle ilgili, boyuyla ilgili, kilosuyla ilgili vs. Üniversite son sınıfa gelmiştik hâlâ hem kız hem de erkek arkadaşlarım kilolu bir hocamızla dalga geçiyorlardı. Artık yeminle bezdim anaokulunda gibi hissediyorum
monotonluk, heyecan, ilgi laflarını ben duymuyorum ama gıcığım şu sevgililiği evliliği macera drama komedi aksiyon romantizm karışık film sanan kızlara HAYAT MONOTON BİŞEYDİR kendilerine gelsinler artık hiç bişeyle mutlu olmaz mı ya bi ırk.
-Nerdesin?( her telefonda milyon defa sorar bunaltir beni 😒) - Ne yemek istiyosun? Canin ne istiyo? Soyle gitmek istedigin restauranta gidelim. ( Canim kolay kolay birsey cekmez ama her seferinde sorar israrla)
‘Beni seviyor musun?’ sorusunu duyunca tırın altına atlamak istiyorum resmen. Evet, sevmesem niye senin yanında olayım? Kaldı ki her saniye bunu söylemek hoşuma gitmiyor. Dewamke, x perilerim geldi ve hikaye atmadan su bile içememeleri
daha önce kavgası edilmiş ve barışılmış konuların tekrar sonraki tartışmalara taşınması ve tekrar tekrar aynı şeyleri kullanarak tartışma çıkarılmaya çalışılması
Bayanların yaptıkları işi çok abartmasından nefret ediyorum çamaşır yıkadım çok yorgunum , ütü yaptım öldüm gibi tabikide yorar ama bu kadar değil taş taşımıyorlar sonuçta...
Şu kardeşim önde gidenleri söze şu kadın milleti … diye başlayıp söyledikleri her cümle beni karşımdakini boş insan olduğunu anlayıp ciddiye almamaya hatta konuşmamaya itiyor
Neden böyle davranıyorsun? Ayrılmak istiyorum? Valla ilişkiler çok sıkıcı Bence ilişki tatil gibi keyif vermeli Sorunları olan bir ruh ilişkide herkesi yorar