Kızlar, Üst komşunuzda bunlar olsa naparsınız?

Diyelim ki üst katınızda çok uçarı, haşarı, başına buyruk bir öğrenci kız yaşıyor ama hayatı gerçekten çok berbat öğrenci ama pek öğrenci gibi değil gayet serseri bir yaşamı var; yanına erkek kardeşi taşınıyor çocuk çok efendi çok yakışıklı hoş çocuk bunun erkek kardeşi nasıl olmuş derken (hatta acaba bir şekilde tanışsak mı? derken) ablasının hal ve tavırlarında belli bir iyileşme görülüyor, aradan 1-2 ay geçiyor ki bir akşam komşudan baya baya dayak sesleri gelmeye başlıyor. Ne kadar terbiyeli ne kadar yakışıklı dediğiniz çocuk ablasına "ben sana kaç defa dedim o kızın abisi xxx satıcısı, kendisi de sağlam ayakkabı değil onunla görüşmeni uygun görmüyorum diye; sen güya bana ders çalışmaya arkadaşıma gidiyorum diye o torbcımıdır nedir onların evine partiye gitmeye nasıl kalkarsın" diye böyle belki sopayla, belki kayışla dövüyor; kız önceleri diklenir tavırdayken sopayı yedikçe yelkenleri suya indirip "tövbe bir daha görüşmeeceğim" demeye başlıyor; dayak da öyle gelişi güzel değil baya baya hizaya sokmaya yönelim bacaklarına ayaklarının altına vuruyor besbelli yani arada kıpraşma rahat dur veya düzgün tut şu ayaklarını filan dediğini duyuyorsun... kızın canı yanıyor ama işin daha beter bir noktaya gidecek gibi bir görüntüsü yok; delikanlı sinirli ve kontrolü kaybetmiş değil aksine sakin
Kızlar, Üst komşunuzda bunlar olsa naparsınız?