Sevgilim, eski sevgilimle takipleşiyorum diye sorun çıkardı. Tamamını okur musunuz?

Geçmişte bir sevgilim oldu o da çocukluk arkadaşım aynı zamanda komşumuzdu. Zaten yaşlarımız 16 idi ve 1 gün sürdü, yani tamamen saçmalık ve çocukluktu. Bu çocukla sevgilimden önce de sonra da takiplesiyorduk ama asla konuşmuyoruz, mesajlaşmiyoruz. Sevgilim bunu biliyor 9 aylık bir ilişkimiz var ve takipten çıkarmamı istedi, ben de hayır ayıp olur dedim sonuçta çocukluk arkadaşım ve çevremiz aynı. Sorun çıkardı, tonlarca laf etti. Miğde bulandırıcı olduğunu falan söyledi. Ben de dedim ki eğer rahatsızsan hesabımı dondurayım ama çıkarmamı söyleme ergence işler dedim. O da bu konuyu uzatıp üstüme haddinden fazla geldi en sonunda da hesabı kapat dedi ben de hesabımı kapattım. Allah aşkına söyleyin şimdi kim haklı? Yaptığı ergenlik değil de ne? Bundan sonra ona eskisi gibi davranmayacağım, soğuk yapacağım o kendini düzeltene kadar.
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagramda altı üstü 100 kişiyle takiplesiyorum çoğu da tanıdık. Bu konuyu bu kadar uzatıp ve tartışmamıza neden oldu diye pişman olması gerekirken tam tersi hesabımı kapattım diye ağzı kulaklarında resmen.
Sevgilim, eski sevgilimle takipleşiyorum diye sorun çıkardı. Tamamını okur musunuz?