Cevabı geçiştirdi
yazasım gelmiyor artık ona
yani ben çok tez canlıyım
hayır dese yoluma bakacağım ama anlamadım bi cevaplar verdi
napayım
yazasım gelmiyor artık ona
yani ben çok tez canlıyım
hayır dese yoluma bakacağım ama anlamadım bi cevaplar verdi
napayım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lan devir degisti tamam eyvallah da bu nedir ya bkunu mu cikardik acaba bazi seylerin erkege evlilik teklifi etmek nedir lan siz kadinlarin genetigi mi degisti ne yapiyonuz lan iyi misiniz kendinize gelin ya
Ya onun etmesini bekleyip zaman kaybedemem 28 yaşındayım
Baştan niyetini bileyim ki ona göre davranayım
Boyle niyete gore davranmak mi olur gider dersin ki kardes ben ciddiyim yemiyorsa zamanimi calma moralimi de bozma tamamsan ben gidiyorum devamsan ona gore hareket et boyle dersen gozu korkar ister istemez tepkilerinden anlarsin dusuncelerini
Olur olur
Gözü korkacaksa hiç bulaşmasın bana
Tepkileri derken nasıl davrandığını mı çözümleyim oturup da
İşim gücüm yok gibi
Haha sen de pek ciddi degilsin gibi sanki sadece laf olsun diye atilmis bir adimmis gibi geldi bana
Ben sadece net olmak istiyorum
Bana siz die hitap ediyor
Eskiden sen derdi
Neyse moralim bozuldu
Korkutmussun adami evlilik diyince hemen hepsi geri bites yapar duzgun adam mi kaldi memlekette
Off korkak mısın be kardeşim ya
Hayır bende eğitimli meslek sahibi kızım yani
Bi de benden 4 yaş büyük
Ne korkacagim hemen hepsi dedim hepsi demedim denemesi bedava ama evlilik teklifi erkekten gelmeli agirdan satin kendinizi kadin teklif mi eder ya allasen
Ağırdan satmayı hiç beceremiyorum
Bi yapabilsem ah
Oyle olur mu adam tabi kacar bu beni yer diye dusunur bunun bakisi bakis degil der yazik adama hahah
Of ya ne yapmalıyım sence
Acikcasi ben evlenme teklifi ettigini falan dusunmuyorum eger oyleyse bile hemcinsim oldugunu dusunuyorum da neyse ciddi veya gercek oldugunu varsayarak inanmis gibi yaparak cevap vereyim hahah bir daha benzerini yapma erkekler bu cepte der ve yanlis dusunur bana evlenme teklifi ediyorsa kimlere etmistir daha daha gibisinden bu da biliyorsun ki hic olagan bir durum degil yani ciddiyeti karsi tarafa gostermek icin bu yapilir mi nasil bi mantik yani bu kardesim diyeceksin ki kocum ben de boyle isine geliyorsa devam gelmiyorsa zamanimi calma isim gucum var benim de biraz mesafeli ol lan kadin dedigin oturakli olur az naz yapar o ne oyle icine erkek kacmis gibi konus sohbet et iyice tani gunumuz sacma sapan avel aptal iliskilerinin en buyuk sorunu bu mesafe ve sinirlar bilinmeden hemen oldu bittiye getiriliyor sonra devam etmiyor haliyle evlenmeden onu gectim tam ve kesin olarak tanimadan oyle sahiplenme hemen en azindan bir Nisan olmasi lazim o kadar taniyor musun kendisini karakterini kim oldugunu falan tabiki hayir daha yolun basi in midir cin midir belli degil tamam sahiplenme sahiplenilme tabiki de olmazsa olmaz ama dereyi gormeden pacayi sivamamak lazim
Tez canli olmak da cok kotu hele su devirde yani yanlis kararlar vermeye hakikati gorememeye sonrasinda pismanlik yasamamaya davetiye cikarma ihtimali her zaman yuksektir az sakin kardesim
İçine erkek kaçmış gibi demen çok kırıcı
Erkeklerin içinde çalışıyorum askeriye gibi düşün
Rütbece onlardan üst olduğum için yanaşamıyorlarda hiyararşik düzen insanlar korkuyor
E bende bakış atan işveli cilveli biri değilim netim sadece öyle bakışayım şunla biraz vakit geçireyim sonra başkasıyla konuşayım bi tip hiç değilim.
Neyse sende beni anlamayacaksın
Zaten başım ağrıyor senle de uğraşamam
Tamam kendimi biraz ağırdan satarım bundan sonda
Yanlis anlama ama dedigim dogruymus belki de meslekten dolayi olabilir disavurumu yani oyle olmasan bile en azindan gevsek davranmamalari icin olusturulmus bir mekanizma gibi dusunebiliriz ama dediklerimi niye yanlis anliyorsun ki erkege evlenme teklifi mi edilir ya ben trol goygoy filan sandim kelime aralarina da boyle dusundugumu belirtecek kelimeler serpistirdim sadece oralara odaklanman da ayri bir sey yani kirici demissin duygusal ve alingan oldugunu tahmin ediyorum ama erkekler genelde korkar askeri kadin personelden inanmiyorsan anket yapabilirsin yanlis anlamaktan cok biraz disaridan bakinca anlasilabilir belki kirdiysam ozur dilerim kardesim
Sildim her yerden hiç bi şey demeden
Allah tamamına erdirsin
Amin
Nerden evlenme teklif ettin burdan mi? 🙄
Yok iş yerinden tanışdığım biriydi şimdi farklı şehirlerde çalışıyoruz
Net bir cevap iste. Ya evet ya da hayır.
O kadar da utanıyorum bi kere söyledim artık
ben de edeceğim mesajla mı ettin
Evet
Helal be
Bata acele olmuş
Zaman kaybedemem
Iyiymis
herkes kendi yoluna