Büyü gerçekten var mı?
Daha önce büyü işlemi yaptırıp tutan var mı?
Yoksa tamamen yalan dolan mi?
Daha önce büyü işlemi yaptırıp tutan var mı?
Yoksa tamamen yalan dolan mi?
Beni bir kız ayırdı büyüyle sevdiğim adamdan çocuk bir anda benden gitti ne olduğunu anlamamıştım ve iki ayda nişanlandı şok oldum. Sonra baktırdım meğersem kız büyücüleri gezen biriymiş dıştan görsen sanki masum dersin kıza alakası yok sonra noldu dersin çocuk kanser oldu neden derseniz büyü çakraları tıkıyor ve kız her ay yenilettiniz için çocuk hasta oldu iki yıldır hala tedavi görüyor şimdi iyileşmiş ama hala evlenemediler evlenecek diye ödüm kopuyor üzüntüden mahvoldum demem o ki maalesef ki tutuyor yapan kişinin gücüne bağlı ama sonu hüsran olacak bence ve büyük günahtır bak ben ağlarken Allah a hergün yalvarıyorum o saplantılı kızdan bizi kurtarması için
Kızdan duydunuz mu büyü yaptırdığını. Senden durup dururken mi ayrildi.
Sevdiğini söyleyen insan. Bir anda gidiyor. Bunun büyü ile alakası yok. Hatta çok söyleyip aldatıyor da ayni zamanda
Bende şu ara büyüyü kafaya takmış durumdayım. Ama bilmiyorumda
Buldun mu
@mirayacibdm. Şu devam eden bir işlem var ama. Pek umudum yok. Nedense ilk baştaki hislerim kayboldu. Tutacak gibi gelmiyor. Gelişme falanda yok
Numaranızı verin arıyım
@mirayacibdm siz hala mesaj yazamıyorum musunuz
yok yazamıyorum siz bana yazın
Gördünüz mü
Geri döndürme işlemi yaptırdım. Bakalım sonuç ne olacak
Size kim büyü yapmıştı
O kızdan hangi büyücüymüş öğrenebilir misiniz
Sen neden bozdurma ya çalışıyorsun.
Siz ne kadar tuhafsınız hem numara yazdım hem aramadınız
Görüştüğün medyum oldu mu
korkmasan da olmuyor zaten
birlikte hareket. ararken dolandırılma ihtimalimiz azalır.
işlem yaptırmak için arayış içinde degilmisin
onu diyorum işte. ortalık dolandırıcı kaynıyor.. paslaşarak hareket edebiliriz
sen numaranı yazsana. sonra da hemen silersin
aç bak aç bak birde herşeyi yazamıyorsun
Buldun mu birini?
@farketmez11 işleminiz tuttumu?
Ben yeni taşındığım evde bir çeşit büyü gibi bir şey bulmuştum eski taşınanlar herşeyi almışlar bitek o kalmış gittim hocaya sordum napabilirim diye at çöpe gitsin üfürükçü işi bu ded. Ama atıp kurtulana kadar huzursuzluk hissetmiştim var mıdır yokmudur bilemem ama huzursuz bir şey.
Bu olay olsa da olmasa da huzursuz eder
Aynrn öyle, bulaşılcak iş değil tavsiye etmem
Ben büyüyünce tuttuğunu düşünmüyorum.
Sadece düşüncede huzursuzluk veriyor bence
Olabilir tabi
Cevap
3Cevap
Moruk yapan varda Türkiye de bir elin parmağını geçmez ama yaptırdıktan sonra bulunup işlem yapılıp çözüldüğü zaman yapana ve yaptıran GG oluyo bilgin olsun
Sen gördün mü yaptirani. Nereden biliyorsun yapan kişi sayısını ya da tuttuğunu
Merakım vardı bi dönem çok araştırdım %85 intertekşlerin dolandırıcı tutması için olan işlem onune inin ya da başka şeyine yapılır önce çizilir ritüel vardır sonra o ritüel harekete geçirecek lezzetdirecek katkı maddeleri öylr bi kagıt yollayıp bunu agaca as ya da şunu oku sunu yap 21 gün döncek şu muskyaı tak diyorsa %100 ihtimal olmicak
Yani gördüğün bildiğin yok
Çok iyi biri var yapan türkiyede ünlü bu işinin Bilimini Okumuş ama yapmak için aranız da bi şeylerin geçtiğini beraber olup onla ayrıldıktan sonra seni dinliyor hikayeye göre yaparım veya yapmam diyor mesela gidip şuna şöyle bişey yapalım dersen yapmıyor
Sen nereden tanıyorsun. ya da nereden biliyorsun
Araştırmalarım sonucu biliyorum kanka
Bende araştırmalarına göre olmadigi kanaatine varmistim.
Yok çok az var aşırı az
Ne kadar az isim bilgisi sır mi?
Yok kardeşim böyle bir günahı söylemem yani vebal almam gerek yok kendin bulabilirsin
Sağlık olsun. Ben zaten inanmiyorum olduğuna. Bayağı araştırma yaptım çünkü
Tamamdır
Geçen siz yine bu soruyu sormuştunuz ve ben sizi birine yönlendirdim. Kendisiyle görüştünüz mü?
Karıştırıyor olabilirmisin
Hatırlamıyorum. olabilir. 15 gün önce falandı
Kime yönlendirmiştiniz
Bende sonuç alana kadar yalak dolan diye düşünüyordum gerçek bir hocaya yaptırınca doğru olduğuna şahit oldum
Mesela?
Var bana büyü yapıldı ve çok zor bir süreç yaşadım bir hocadan yardım aldım şu an düzeldim çok şükür
Ne için yapılmış size.
Yaptırmadım ama yalan değil var büyü denilen şey
Neye göre var. Tamam dini kitaplarda yazıyor ama hiç şahit olduğunuz oldu mu?
Şahit olduğumdan var diyorum zaten
Nasılsın bir olaya şahit oldun. Paylaşmanda sıkıntı var mi
Var ama akıl işi değil
Var dediğiniz nasıl. Duyduğunuz mu yoksa şahit olduğunuz mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?