Büyü ile ilgili?

Merhaba öncelikle bir konu hakkında yazmak istiyorum da bizim eskiden ailemiz akrabalar ile ortaktik bayağı mal varlığı oldu herkesin sonra her ailenin hakları bölündü ve ortaklıktan ayrıldık biz hakkımızı aldığımız yerde evimiz vardı birde market markete uzun yıl bakıyorduk sonra abimin işlerinde sıkıntılar oldu krediden batti sonra biz yeni öğrendik ama iş işten geçmiş 2,5 milyon a yakın borç olmuştu şu an olarak baktığımızda öyle bir borcumuz yok bayağı malımızı sattık ama elimzde bir daire ve market kaldı onun dışında herkes çalışıyor akrabalarımız daha da malına mal katarken biz orta gelirli bir aile haline geldik sonra babam marketi satmak ya da kiraya vermek istedi ama 2 senedir nerdeyse ne satıyoruz nede kiraya verebiliyoruz bazen müşteriyle anlaşıyoruz sonra dan vageciliyo ev için de huzur da gitti kavgalar oluyor tartışmalar tarzında ben ve diğer kardeşlerim bazen babam olsun annem olsun onlara karşı çok bağırarak konuşuyoruz bilinçsizce nromalde böyle değildi bir diğer abimin de başka bir borçları çıktı şu an onu ödüyoruz eniştem ablam abimler arasında fitne fesatlar dönüyor herkes birbirinin arkasından konuşuyor benim mesela son yıllarda eskiden korkunç rüyalar görürdüm gerçekci şu aralar az görürüm nadir geçen sene sağ elim şişiyor du doktora gittim eklem romatizması felan dediler 6 aydır kan veriyorum tahlil mr çekiyor ama sağlam gözüküyorum benim unutkanligim çok olmaya başladı annem oslun onunda unutkanlığı hatta bazen birinin söylediği birşeyi anlama problemi cekrek yanlış duyuyorum bazen aranızda bu konuya hakim olan biri varsa ve bu anlattıklarım dan sonra iyiyce bir analiz yapıp anlatabilir mi neden oluyor olabilir sizce büyü mü yapılmış olabilir ailemize ya da neden oluyor benim mesela yok 21yaşındayım hatta yengeme söyledim fotoğrafım i verdim bazı arkadaşlarına beni göstersin kısmetim konusunda hicbiri sonradan geri dönüş yapmıyor yani kısmetim o kadar kapandı gibi

Büyü ile ilgili?