Arkadaşlar ben sevgilimden ayrılmak istiyorum ya da açık ilişki yaşamak istiyorum çünkü tek bir kişiyle birlikte olmak istemiyorum bunu nasıl söylerim? Veya nasıl kendimden soğutabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Kendinden soğutmak için bu düşüncen ona söyleyebilirsin yani eminim ki kabul etmeyecektir ayrılmayı tercih edecektir seninle bu şekilde devam etmeyi düşünemez sanırım diye düşünüyorum tabii farklı da olabilir o da senin için aynı şeyi ister birlikte açık açık ilişkinizi yaşarsınız ikiniz için de sorun olmaz o zaman01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında bunu ona söylemen çok basit, genelde insanlara iyiliğini düşünüyormuş gibi yaptığını hissettirsen canı çok kısa süreliğine yanar. Yani eğer ki ona "Ben işte seninle vakit geçirmekten gerçekten keyif alıyorum. Ama sana bir türlü bağlanamıyorum. Bağlanma problemi yaşıyorum ve önüme gelen alternatifleri değerlendirmeden duramıyorum." dersen bence kafasında ki düşünce yapısına göre gözünde sana dair bir karakter profili oluşacaktır diye düşünüyorum :D Bunu söylediğim için kendimi ilişki uzmanı gibi hissediyorum ama asla değilim :D
00 Yorumla
+1 yılBende açık ilişki isteyen biriyim hayatıma girecek kişiye bunu teklif edeceğim, ancak burada ne kadar arasam da bunu isteyen birisi e hiç denk gelmedim. Ben cuckoldum ilerde esimin kesinlikle önümde bir başkasıyla ilişkiye girip benim de zevk almamı sağlaması gerek, bununla ömür boyu yaşayabilirim. Hatta o istemezse ben asla başkasıyla olmam. Zaten itaatkar birisiyimdir. Ancak gelin görün ki bizim insanımız bu tür görüşlere pek sıcak bakmıyor dışlıyorlar. Lütfen sizinle konuşmak isterim buralardaysaniz hala?
01 Yorumla- +1 yıl
Hatta kanitlamami istersen de profilimde bununla ilgili paylaşımlarım da var istediğime dair lütfen bekliyorum sizi
Açık ilişki teklifini sunduktan sonra seni hayır ve duayla uğurlayacağından emin olabilirsin. :DResmen adamdan geniş ve midesiz olmasını istiyorsun. Bu teklifi ülkemizdeki düzgün karakterli olan hiçbir erkek hoş karşılamaz. Sadece amacı kullanıp atmak olan erkekler bu teklife olumlu cevap verebilir. Erkeklerin gözünde cinsel bir obje olmak istemiyorsan bu saçma düşünceden vazgeçmelisin. Bak samimi söylüyorum sonrasında çok pişman olursun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
151Cevap
Bunu kendisine direkt olarak söylersen büyük ihtimalle senden zaten soğur. Soğumasa bile böyle bir şey kabul etmesi çok mantıklı değil. Sen bir şekilde onu açık açık söyle artık yürümediğini. Çok fazla uzatıp seni zorlayacağını düşünmüyorum. Şahsen bir bana böyle bir teklifte bulunsa ben kesinlikle kabul etmem anında ayrılmak isterdim. Aşırı derecede mantıksız geliyor bana böyle şeyler.
90 Yorumlabence sen şuanki sevgilinle istedigin şeyleri yaşayamadıgından bu konulara giriyorsun seni mutlu edebilse zaten düşünmezsin hiçbir kız düşünmez bunu erkek kadının libidosunu karşıladıgı sürece kadının başka kişilere hazzı kalmaz bence sorun burada tabiki gidip konuşup ayrılabilirsin sonuçta ölüm yok ayrılmakta sevmek kadar dogal bence buluş konuş ayrılmak istedigini söyle ve kendine kendi istedigin şartlarda birini bul ama ama açık ilişki her bakımdan seni yıpratıp üzer emin ol buna şimdi degil ama bir yerden sonra pişman olursun ki bunun birda hastalık vs boyutu var erken yaşta iş görmez raporu alabilirsin benim tavsiyem sana ayak uydurucak seni her anlamda mutlu edecek bir sevgili bulman
00 Yorumla
+1 yılBunu direk söylersin
oda bu durum ters ise sana tepkisini koyar ve senden ayrılır sanırım ya da bunu kabul de edebilir
ama bunu evirip çevirmeye gerek yok bence..50 YorumlaSen bunu ona direkt söyle o zaten senden hemen soğur buz olur raha ısınmaz, ısınırsa zaten geniş erkektir o kişi, bunu kabul eden erkekte kadın da geniştir. İnsanda biraz utanma olur. Sevdiği kadını, adamı hiç kimse paylaşmak istemez. Bu zaten sevgi de değil. Koş söyle bitsin ilişki.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kimse kabul etmez ancak fb ilişkisi dahilinde birden fazla ilişkide bulunabilirsin bu da hiç sağlıklı değil. Acaba şu anki flortten memnun mu değilsin? Çünkü nasıl sogutabilirim diye soruyorsun. Açık ilişki istemek bambaşka bir şey. İki farklı istek var burada
30 Yorumla
+1 yılilişki yumağının en çok başarı elde ettiği amerika da bile başarı oranı %7 ki bu oran diğer ülkelerde çok daha düşük kalan %93 için ise hayatları yerle bir olandan tut intihar edene, majör kronik depresyon hastası olana ve daha nicelerine sebep oldu o yüzden o çocuktan ayrılıp bekar hayatı yaşa o şekilde ne yapacaksan yap yoksa o işin sonu o çocuğun eğer ayrılmazsa bile intiharıyla ya da bi olaya karışmasıyla sonuçlanırsa şaşırma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin, açık ilişki istemende bir gariplik yok. Bu isteğini açıkça konuşabileceğin biriyse söylemelisin, kabul etmezse ayrılırsın, bu kadar basit. Böyle önemli bir isteğini konuşacak kadar güvenebileceğin, seni yargılamayacak biriyle sevgili olmalısın Aldatmak yerine bunu konuşabilmen bile takdir edilir.
10 Yorumla
+1 yılSevgiline deki ben sürtünmek istiyorum. O sana bunu anlatır :)
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılOda tercih meselesi saygı duyarım. Ama hoş değil emin ol. Bir süre sonra sıkılacaksın. Hergün ya da her hafta her ay.. ayrı bir erkek bir süre sonra bayacak. Sonra tek birini sevmek isteyeceksin. Ama seni tanıyan çok olduğu için eğlence amaçlı biri olacaksın. Yaşın 24 olsa 10 yıl gider muhabbet sonrası psikolojik sıkıntilar vs vs. Bir kez daha düşün bence.
00 Yorumla
+1 yılAçık ilişki istiyorum demek yerine önce ayrılmanı tavsiye ederim ama guzel bir şekilde ayrıl bir birinize kırgınlığınız olmasın daha sonra arada ufak sebeplerden konuşmaya çalış ve arkadaşlık tarzı ilişkiyi devam ettirmeye çalış buluşmalarınız da yakınlaşmalar sonucu seks yaşanmasını sağla ama bu durumun tekrar sevgililige gitmeyeceğini de onun anlamasını sağla, sonuç olarak istediğini elde etmiş olursun o da isterse
00 Yorumla
+1 yılYani bunda bir şey yok ki direkt söyleyebilirsin ama tabii onun karakterini huyunu ve suyunu çok iyi bilmen lazım özellikle bunun Altını çiziyorum
00 Yorumlaher ilişkinin kendi içinde kuralları ve mantığı vardır, erkek arkadaşının bu durumu 'aldatma' sanmaması için önce açık ilişkiyi güzelce ona anlatmalısın. ardından kabul edip etmemesine göre devam edersiniz.
27 Yorumla- +1 yıl
o dediğin güzelce anlatılacak ilişki yumağının en çok başarı elde ettiği amerika da bile başarı oranı %7 ki bu oran diğer ülkelerde çok daha düşük kalan %93 için ise hayatları yerle bir olandan tut intihar edene, majör kronik depresyon hastası olana ve daha nicelerine sebep oldu o yüzden tavsiye vereceksen o çocuktan ayrılıp bekar hayatı yaşamasını o şekilde ne yapacaksa yapmasını söyle yoksa o işin sonu o çocuğun eğer kızdan ayrılmazsa bile intiharıyla ya da bi olaya karışmasıyla sonuçlanırsa şaşırma
- +1 yıl
@KartalKuzeyli ben sadece 'kendi' düşüncemi söyledim. soruyu soran kızın ya da erkek arkadaşının kişiliğini bilemem. zaten sitenin amacı da bi çok farklı görüş görüp kendine uygun olanı seçmek değil mi? seçmek zorunda da değil tabii ama herkes fikir belirtmekte özgür. açık ilişkinin kolay ve kabul edilebilir olduğunu da savunmadım, kendim de yapabilecek bi insan değilim sadece fikir olarak söyledim.
- +1 yıl
yok yanlış anladın aslında ben yanlış izah ettim sen savunuyosun veya öylesin diye demedim aslında sadece zannedilen kadar bile sağlıklı bişey olmadığını belirtmek istemiştim sana karşı bi itham yapmıyordum ama galiba öyle bi izlenim oldu.
- +1 yıl
ben kabul edilemezliğini zaten prensipte biliyordum ama sonrasında bu ilişkilerin içine girenler ve yapılan araştırmaları kayıtları görünce gerçeğin göründüğünden de pis olduğunu fark ettim hatta bu yüzden okb ve ankisiyete hastası bile oldum, sözün özü hiç o anlattıkları gibi yok kıskançlık yokmuş yok dürüstlük iletişim derin bağ kurma falan hepsi yalan, aslında tek yaptığı var olan bi bağ varsa da değersizleştirmek ve ayrıca çoğu ''sözde çok eşli'' kişinin hep söylediği 2 yüzlü ortak bi yalan var ''kısıtlanmak istemiyorum kendimi keşfetmek istiyorum seks ve aşk 2 farklı şey kimse kimsenin sahibi değil'' gibi bir sürü 2 yüzlü yalan söylüyorlar özellikle değineceğim yalan özgürlük arayışları çünkü hem bir özgürlük hem de bir ilişki istiyorlar bu ayranım dökülmesin çayımı da içeyim demeye benziyor çoğu bu tarz ilişkiler yaşayan insan son derece manipülatif olmaya yatkın kişiler zaten. ayrıca şunu da belirteyim o tarz ilişkiler yaşayan o 16 milyon kişiler arasında tek 1 kişiye aşık olup tek eşliliğe dönen sayısı da bi hayli çoktu özetle bu çok eşlilik ya da açık ilişki sadece başına buyruk kuralsız takılmayı seven rahat ve geniş ya da partnerini gerçekten sevmeyen ve (yukarıda ki gibi) ayrılmak isteyen devam etmek isteyen kişiler genelde dediğim gibi en başarılı olduğu yer amerika da bile 16 milyonun sadece 1 milyon 120 bin i yürütebildi kalan 15 milyon çok farklı senaryolarla bitirdi.
- +1 yıl
sağ ol
+1 yılİlk başta açık ilişkinin tanımından başla daha sonra bu ilişkiye geçmek istediğini söyle. Artık yeni ilişkiler bu yönde veriliyor zaten. Türkiyede evli çiftlerin kadın erkek farketmeksizin aldatma oranı %50. Yani iş hayatınızda gördüğünüz 2 evli çiftten biri aldatıyor. Bu durumda en başından açık ilişki, swinger, cuckold gibi ilişkilere girenlere karşı saygı duymak gerek.
00 Yorumla
+1 yılBir insan neden bunu ister anlam veremiyorum. Hayvani içgüdü ile yaklaşsam oda müsaade etmiyor anlamama herneyse… Lafı uzatmanın bir anlamı yok söyle gitsin zaten senin için o kişi bitmiş bunun düşüncesi aklına yerleştiğinden beri.
10 Yorumla
+1 yılBu sitede ne kadar istekli kadın erkek var böyle okuduklarım nedir böyle nefis istekli istekli evet ama bu kadar da olmaz yani
40 Yorumla
+1 yılAçık ilişki bizim ülkemizde çok zor kabul görecek bir şey diye düşünüyorum o yüzden direk gidip ayrılmak istediğini söyle soğutmakla falan uğraşma
21 Yorumla- +1 yıl
en yüksek başarı oranı elde eden ülke olan amerika da bile %7 başarı oranı var kalan %93 için asla mutlu son olmadı oranlar kalan ülkelerde çok daha düşük
Çözümü çok basit. Git istediğinle birlikte ol. Sevgilinin öğrenmesini sağla. Eğer açık ilişkiyi kabul ederse devam edersiniz. Etmezse soğur ve ayrılır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılönce ayrılmak istediğini söyle, ama eğer isterse kendi hayatlarınıza karışılmayacak şartıyla yine buddy ilişkisi olarak görüşebiliriz diye de not düş. al sana açık ilişki teklifi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDirekt söylersen onu kendinden soğutman için özel bir çabaya gerek kalmaz anında senden soğur zaten. Kendine, karşısındakine ve ilişkisine saygısı olan insan açık ilişki istemez, kabul de etmez.
30 Yorumla
+1 yılAçık ilişki değil direkt ilişki yapma f*ck takil daha mantıklı değil mi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçücük bir umudum vardı ilişki hakkında ama senin sayende o da yok oldu. Ne biçim iğrenç ilişkiler var bide açık diyo bildiğin gvşksin sevgilin bunu kabul ederse zaten o senden dahada gvşktir. Zaten bunu duyduktan sonra senden seve seve ayrılır.
10 YorumlaAçık ilişkiye evet demek gevsekliktir hatta güzel kardeşim ne kadın ne erkek bunu kabul etcek kadar karaktersiz olmamalı
10 Yorumla
+1 yılİlk kez duyuyorum öncelikle. :D Fakat tek kişiyle birlikte olmak istemediğini söylediğinde bir soğuma göreceksin zaten 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Her erkek soğumayabilir, ilişkinin temelinde saygı, anlayış varsa, yürütülebilecekse denenebilir. G*vatlık diyerek kimseyi yargılamayacağım, herkesin kendi hayatı.
- +1 yıl
@Banker_Bilo bana ters. Bilmiyorum :d
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence hiçbir "erkek" bunu istemez. Isteyen yaw he hatta GODDDOŞŞ tur GAAVVVAT tır. Seven erkek sahiplenir. Öyle ki erkek hoca gorevlendirme yaparken arkadaşımın kiz arkadasina tamam mı canım dedi diye hocaya dalacakti nerdeyse.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa arkadaş toplayın artık kendinizi bu nedir, ne utanma kaldı ne ahlak ne saygı ne bişe. L a nereye gidiyoruz biz böyle, La havle.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaçık ilişki, f. buddy ve flört olaylarını ASLA anlayamayacağım ASSSLA gerçekten ben bu çağın insanı değilim ya
45 Yorumla- +1 yıl
He diger herseyi anliyorsun yani simdiki sevgililigin cok daha rahat halleri bu cagin insani olmaman icin duzgun masum temiz asklara inaniyor olman lazim zira biz de soyleriz onu cagin insani degilim diye hepsi birbirinden igrenc seyler
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 ne anlatıyorsun
- +1 yıl
Cagin gerisinden suani ongoruyor ilerisini de tahmin ediyorum kardesim sen de bu zamanlara aitmissin ya neyini anlamadigini anlamadim
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 yazdığım tek cümleden nelere karşı olup olmadığımı nasıl anladın allah mısın? paragraf döşemiş bir de
- +1 yıl
Ne alakasi var ya cagin insani degilim ne demek ac madem de anlayalim sunu
+1 yılFazla acik birakmayin ar damarinizi mikrop kapar geberirsiniz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Keşke benimde sevgilim olsa açık ilişki istese bunu çok isterdim çünkü cinsellik sınırsızca yaşanmasi gerekir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçık ilişki yaşamak istediğini söylediğinde kabul etmezse zaten senden soğuması için de bir neden hasıl olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevgilin olacak kişinin hiç bir şeyden habersiz üzücü bu durum bence layık olamadım de ayrıl kul hakkı bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılEşim de alkol aldığımız bir zaman güzel bir akşam yemeği yedik ve gece yatakta fantezi kurduğumuz bir vakit açıldı bana. Öyle bir ortam yap ve açıl.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılBen grup istiyorum de gangbangçiyim hayatım de o da kaldırırsa okeyler kaldıramıyorsa başkaları seni kaldırır.
00 Yorumla Motorize ekiplere katılmak istediğini söylersen, muhtemelen ilişkinin zor yürüyeceğini oda düşünür, ayrılır zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarını eve getirdiginde giyebilecegin en cüretkar kıyafetlerini giy iç çamaşırı giyme ve arkadaşlarınin yanında frikikler ver. Ateşli hareketler yap konuşurken bir süre sonra konuyu s e. X getir.
Bak nasıl oluyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani neden soğutacaksın açık ilişki değil grup seks swinger Bunlar da zevkli Belki o da bunların istiyordur Bunu onunla niye konuşmuyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılNetfiliks de bununla ilgili bir dizi vardı. Birlikte izle bizde böyle bir ilişki yasayalim de
Tepkisini öğrenmiş olursun00 Yorumla Tamam işte söyle senden soğusun ya da aramıza bir erkek daha alalım yetmezse bir tane daha alalım dersin zaten direk senden kaçar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Direkt ayrıl. Ben doyumsuzum de. Sen bana yetmiyorsun de. İsteklerini anlat ama açık ilişki kabul edecek kadar güzel kardeşim olmakta zor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Açık ilişki neymiş ya, bi de o mu çıktı şimdi :D
Not: Bu ilişki türü tutarsa erkeklerin çok hoşuna gideceği kesin :D :D01 Yorumla- +1 yıl
inan gitmiyor en yüksek başarı oranı olan amerikada bile başarı oranı %7 kalan ülkelerde çok daha düşük
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soğutmana gerek yok. Aslında bu açık ilişki olayı birçok kişinin çok istediği bir şey.
Ne istediğini beklentilerini açıkca konuş. Kabul edebilir.00 Yorumla
+1 yılbunu söylediğin an soğur zaten çabalamana gerek yok. ben bu çağın insanı değilim galiba.
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum sorunun içinde cevap var gerçekten :D böyle bir sözü duyan kişi nasıl olur da ilişkisine devam edebilir
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Açık ilişki isteği, açık, açık ve net olarak söylenmeli. Şansını dene, olmazsa ayrilabilirsin.
11 Yorumla
+1 yılHayatıma girecek kadının birden fazla erkeğinin olması fikri beni de çok heyecanlandırıyor. :)
00 YorumlaBöyle açık açık söyle bence ikinizi de yıpratma buna her erkek tamam demez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılf*ck trzı seninki. açıkça ondan ayrıl sonra istediğinle takıl
00 Yorumla Ayrılmak istiyorsan ayrıl. Direk ayrılacağını söyle geç.
00 Yorumlaerkek yokturki badilik müessesine kayıt yaptırmak istemesin
badi olalım de gerisini izle00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer p. zevenk degilse kabul etmez p. zevenkse seve seve kabul eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinde zaten büyük ihtimalle bıkana kadar seni kullanıp bir sonraki kıza geçmek istiyor. Bu noktada yapacağın en güzel şey sevgiline beğendiği bir arkadaşını ayarla ve bana yaz ;))
00 YorumlaÜçlü teklifi bile gelebilir, ki bu senin de işine gelir bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani bravo FB ler arıyorum diyorsun sanki doğru mu?
00 Yorumla
+1 yılsevgilinize direk ben ayrılmak istiyorum deyin hiç kendinizden soğutmakla uğraşmayın ya
00 YorumlaÇok güzel düşünüyorsun tebrik ederim seni açıkça söyleyebilirsin
00 Yorumlaaçık ilişki diyeceğine ilgi ve y. .. pusu olacağım desene kısacası
00 Yorumla
+1 yılİddialı arkadaşım yapıyordu belki fikir verebilirim
00 YorumlaMantıklı, bu teklifini kabul ederdim flört olsaydık
00 Yorumladelikanlıca söyle bunu söyleyince soğuyacaktır zaten yani midesi varsa :D
00 Yorumla
+1 yılTam benim kafadansn detaylı sohbet etmek isterdim seninle
00 YorumlaÖnce biriyle bişiyler yaşa, sonra terk et. Bi dalı tutmadan öbürünü bırakma fkf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne istedigini bile bilmiyorsun once bir onu dusun sonra karar ver
00 Yorumla - Devamını Gör (146)
Devamını Gör(191)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026