Aşk İlişkileri Buluşmadan sonra bir erkek niçin yazmaz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nedeni nedir? Arkadaşım kendisi Güncellemeler+1 yıl Cocuk zaten beni begendigi icin bulustu her gun birbirimizi goruyoruz, bana da acıkca guzelsin diyen insan onuda gec ARKADASIM diyorum begenmemek ne alaka? Buluşmadan sonra bir erkek niçin yazmaz? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kendisine mesaj atmayi denedin mi? Belki hep o ilk mesajı attığından geri çekti kendini. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben de yazıyordum ona hep yuzsuz gibi olmak istemem Yorumla
kafasiyarikadamkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ben yazmam sebebi karşı taraftan beklerim ben kimseye mesaj atmam kimsenin iti olmam 0 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. e bulusmussunuz iste yeterli 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tipinden tiksinmistir... 0 0 Yorumla
eskici49 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl İstediği gibi gitmemiş olabilir buluşma 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Isi gucu vardir senden bekliyodur 0 0 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Beğenmemiştir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Acıklamayı oku Yorumla XIARESIX +1 yıl Bir tavrını beğenmemistir soğumuştur kısaca diyorum Yorumla Soran +1 yıl Oyle olsa 4 saat beraber vakit gecirir miydi? Yorumla XIARESIX +1 yıl Evet kırıcı olmamak adına Yorumla XIARESIX +1 yıl Soğuduğundan emin olmaya çalışmış veya amaaan ne insanlar varmış dünyada beee diyerek hayretler eşliğinde izlemiştir içten içe xjdjdd Yorumla Soran +1 yıl Sogusa Vakit gecirecek birisi degil Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Beğenmemiştir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Begendıgınden bulusmak icin ısrar etti zaten Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl beğenmemiştir seni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendisine mesaj atmayi denedin mi? Belki hep o ilk mesajı attığından geri çekti kendini.
Ama ben de yazıyordum ona hep yuzsuz gibi olmak istemem
Ben yazmam sebebi karşı taraftan beklerim ben kimseye mesaj atmam kimsenin iti olmam
e bulusmussunuz iste yeterli
Tipinden tiksinmistir...
İstediği gibi gitmemiş olabilir buluşma
Isi gucu vardir senden bekliyodur
Beğenmemiştir
Acıklamayı oku
Bir tavrını beğenmemistir soğumuştur kısaca diyorum
Oyle olsa 4 saat beraber vakit gecirir miydi?
Evet kırıcı olmamak adına
Soğuduğundan emin olmaya çalışmış veya amaaan ne insanlar varmış dünyada beee diyerek hayretler eşliğinde izlemiştir içten içe xjdjdd
Sogusa Vakit gecirecek birisi degil
Beğenmemiştir
Begendıgınden bulusmak icin ısrar etti zaten
beğenmemiştir seni
Hayır
Pek begenmemistir
Beğenmediği için
Çirkinsin diye