Erkek neden ilk buluşmadan sonra yazmaz?

Birkaç gün önce instagramdan ortak bir hobiye sahip biriyle takipleştik. Yaşı benden biraz ileri hali vakti yerinde yakışıklı bir adam. Daha çok onun hevesli olmasiyla konuşma 1.5 gün boyunca aralikli da olsa yoğun şekilde sürdü ilgisini net belli etti iltifatlar etti vs sonra buluşmak istedi. 2 gün sonra müsait olacagimi soyledim ısrar edince tamam dedim. Zaten bu kadar iyi durumda birinin sadece fotoğraf görüp bu kadar açıkça yürümesi garibime gitmişti belki reelde görmeden boş yere vakit kaybetmek istemiyordur dedim. Oturduk bir kahve içtik 2 saat sohbet muhabbet ettik. Sonrasında yürüyerek dönmek istedim ısrar etti evin üst sokagina biraktim kendimi anladiginda biraz bozuldu gibi geldi fakat gitti. Belki 2 saat oldu hiçbir mesaj vs gelmeyince "insan nezaketen iyi geceler der" dedim. Sonrasinda instagramdan dışarıda bir hikaye attim 🤔 emojisi bıraktı whatsapptan bana cevap vermeden. Ben de yanıt olarak Whatsapp in çöktü herhalde bunun başka bir açıklamasi olamaz dedim. Sonra Whatsapp tan "iyi geceler, bilmiyordum" yazdı. Bu arada buluşma esnasinda yüksek lisans ve doktora tezlerine baktigimi soyledim. 10 yil önce yazdigi tezinde eşine teşekkür etmiş. Bosanmislardir diye düşünmüştüm ama bunu soyledigimde suratinda degisiklikler oldu. Neyse sonraki gun instagramdan benim oldugum hikayeme like atinca konustugumuz bir konuyla alakalı caps attim, çok samimiyetsiz bir cevap verdi bulusmasan önceki konusmalarimiza göre. Bende cevap olarak "bekledigini bulamamış olabilirsin ama garip hissettiriyorsun" dedim, "sana böyle düşündüren ne?" dedi, cevap vermedim. Birkaç dakika sonra kendisi bir caps attı bende çok soğuk bir cevap verdim ve sustum. Bugün oldu hala attigim hikayelere like atiyor. Keşke beni begenseydi eve girer girmez mesaj atsaydi beklentim yok ama bu kadar dengesiz davranışlar hoşuma gitmiyor. Kaldirmak istiyorum listemden ama bu radikal tepkilerime de ket vurmak istiyorum. Fikrini paylaşmak isteyen var mı?

Erkek neden ilk buluşmadan sonra yazmaz?