Kızlardan çok aşırı bir sekilde nefret ediyorum bunu nasıl aşabilirim?

Merhabalar. Aslında hayatımda hiçbirini istemiyorum selam dahi vermiyorum onlara vereni de almıyorum çakmak falan isteyene vermiyorum yaya geçidinde yol verip bi anda üstlerine sürüp kaçmalarını izliyorum falan bir sürü örnek var. Acaba bunun sebebi bugüne kadar hep kizlar tarafindan hor görüldüğüm eziklendigim icin olabilir mi? Aslinda oyle biri değilim cok başarılıyım örneğin 16 yaşımdayken ticarete atıldım şu an kendi paramla aldığım arabama motosikletime biniyorum zekiyim tip 10/10 olmasa da var.
Kizlarla kotu gecmisime alın bir örnek
5 yıl önce lisenin ilk günü gördükten sonra pesinden koşup ilk gunlerde bana köpek çekip sonradan bana yanasmaya başlayacak sonra okuldan gidecek sonra ben peşinden 150km yol gidip 4 saat bekledikten sonra bana yüzüme karşı el hareketiyle s. git demesine rağmen hala severek ve kızların hepsinden nefret ederek hepsinden uzak durarak sevdim. Çünku benim artık duygu'm yok...
Hayatimda birini de istemiyorum bi yandan ama olsa nasil olurdu merak ettim sorayim dedim. Tesekkulder
Güncellemeler
+1 yıl
@iclalee Senin gibi k. sarlar sadece para bakiyor gerisine gerek yok ayrıca evet açım ama kaşara alerjim var
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica bu benim 2. arabam ilk arabamı 1 sene önce 100 bine sattım. Siz naskl yırtık pantolonu moda diye zevk diye giyiyorsunuz bu da benim zevkim. Tofaşı seviyorum.
Kızlardan çok aşırı bir sekilde nefret ediyorum bunu nasıl aşabilirim?