+1 yılBu gerçek olsa bile, gerçek duyguları olan bir adamı yıpratır. Adam duyguları olduğu için her zaman direnir ve dik durur. Kadın şunu da hesaplamalı; bu adam benim için mücadele veriyor ama ben eziyet ediyorum. Kendi hayatı içinde ciddi mücadelesi olan bir adam, sevdiği tarafından sevilmeyi bekler. Yalnızlığı secince kötü biz oluyoruz. Günümüz ilişkilerinde erkekler sevmez sananlar var. Zaten gerçekten seven ve bekleyenler olarak azınlık kaldık. Canı yanan adamlar öyle bir profil çizdi ki, kızlar erkekler sevmez sanıyor. İki tarafta hatalı aslında. Erkek seviyorsa bekleyecek, kadın ise erkeği yaralamadan test edecek.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sado niye insanların damarına basıyorsun sen 😂 bunu yapan insanlar illaki var ama genelleme yapmak da yanlış olur. Bu taktiği bana uygulayanlar da oldu aksine daha samimi ve ılımlı davrananlar da oldu. Yani tamamen insandan insana değişen bir davranış biçimi. Bunu yapan erkeklerde yok değil zaten.
13 Yorumla
+1 yılÇoğu kız böyle evet. Ben ünlülerin bile katıldığı program da gördüm. Mesela Afra saraçoğlu, Sırt sırta programına katılmıştı ve hoşlandığı kişiyi etkilemek için soğuk davrandığını söylemişti. Ben süründürme taraftarı değilim, eğer ona iyi davrandım diye iyilik yaramayacak ve beni basit görecekse hiç gelmesin. Kalbimi kırarsa duruma göre trip ile bir süre uğraştırdığım olmuştur. Fakat bu hiçbir suçu yokken işkence etmek gibi durumlar kesinlikle yanlış. Ama maalesef ki işe yarayan bir yanlış 🙂 Genellikle süründüren kızlar daha kıymetli olur. Kaçan kovalanıyor sanırım 🤷♀️
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂 Ama bizim gibileri seven insan çok az be 😅 Bazı kızlar nasıl serseri erkek seçiyorsa, bazı erkekler de süründüren kız seçebiliyor. Hayırlısı olsun 🤹♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKesinlikle gerçek değil. Hoşlandığı erkeğe kötü davranmaz kadınlar. Hele deneme falan söz konusu değildir. Bunları yapan kadının kendisi ile sorunları vardır.
60 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yoo gerçek değil ben direkt kaçarım mesela jdjd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar kötü davranan erkeklerden hoşlanırlar
14 Yorumla- +1 yıl
Soru başka ama
- +1 yıl
Kadınlar kötü davranan erkeklerden hoşlanırlar. bu yüzden de iyi davranan seven erkeklere kötü davranırlar. aslında terk edildikleri zaman iyi erkeklere dönerler şanslarını önce kötülerde harcarlar.
- +1 yıl
Soru o değil bro
- +1 yıl
Dostum yanıt veriyorum işte. yani bu soruya katılmıyorum doğrusu bu demek istiyorum.
+1 yılHayır tabiiki. Önden bilerekten kötü davranmıyor ama bazen öyle denk gele bilir. İlişkinin başlarında didişmeler olur cunku tam tanımıyorlar bir birinin hassas noktalarını bilmiyorlar. Mesela basitinden başlangıcta nazlancam diye yaptıgım şeyleri erkek arkadaşım trip sanıp ciddiye alıyordu sorun cıkıyordu ama ciddiyetsiz yapılmış şeyler oluyordu tanıdıkca anladı. Ben de aynı şekil tanıdıkca neye kızdıgını neye güldüğünü biliyorsun. O yüzden başlarda özellikle kötü davranıyor sanmayın. Hoşlandıgı kimseye kaba davranmaz bir kadın sadece yanlış anlaşılma vardır tanıdıkca düzelir
10 Yorumla
+1 yılÜzülerek söylüyorum ki Erkekler maalesef kadınların deneme tahtası hoşlansın ya da hoşlanmasın kadınlar önce gerçekten bir acı çektirmeyi seviyor az da olsa Ondan sonra işte biraz biraz iyi davranıyor Tabii altını çizerek söylüyorum hepsi için genelleme yapmıyorum ama maalesef ki birçoğu böyle yine söylüyorum herkesi genellemiyorum
10 YorumlaEvet, bence bunda gerçeklik payı var. En azından ben şimdiye kadar yaşadığım ilişkilerde buna dair ipuçlarını yakaladım. Ama bu karşıdaki kadının karakter özelliği olup; hep bu şekilde de devam edebilir. Yani önce şeytan sonra melek beklemeyin. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz..
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beyfendi hayatta bir denge vardır alma verme dengesi şöyle ki erkek ilgisiz olursa bayan hep fedakarlıktan yorulur bu kez başlar bunun açıklamasını istemeye erkek inatla bunun cevabını somut olarak vermez ve bayan duygularını yavaş yavaş çekmeye başlar sonuncunda erkek trip atıldığını düşünür ama bilmez ki ince noktada savaşan bayan yorulmuştur,,,örnekledim saygılar
16 Yorumla
+1 yılDerici sevdiği deriyi yerden yere vurur uç durumu söz konusu olabilir içinde kadın kelimesi geçen her senaryo gerçeğe en yakın senaryodur bana göre şaşırmadan çok normal bu kadın diyip geçilmesi gerken cümlelerdir. Az kayıpla bu durumdan kurtulan erkeklerden olmayı nasip etsin Allah herkse diyerek amin diyelim bari 😂😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok kanka naz yapıyor diyenlerle şu twiti atanlar aynı kişiler eminim.
Birisi sizi tersliyorsa, size saçma sapan davranıyorsa sevmiyordur bu kadar net ve karşıdaki kişinin bu hareketlerine karşı gururlu olunup sen bulunmaz hint kumaşı değilsin mantığıyla iletişimi kesersin olur biter.
Kendini aşağılattırmanın manası yok yani.10 Yorumla 😄 sorudaki görseli görünce güldürdü 😄 şeyy evet biraz öyle olabilir, çünkü insan en çok sevdiğine kırılır küser. Ve bu kusmeler içinde ufakta olsa biraz zıcmalar olabiliyor. Sonuçu güzel bağlamak önemli bence. Arada bende sinirlenip sövüp saydığım oluyor ama sonra toparlıyoruz tabiki😄 üstüme alıyorum bu soruyu çünkü çok güzel bizi özetlemiş ahahaha
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle değil. Ne arkadaş çevremde ne de kendimde karşıdakine kötü davranmak diye bir şey olamaz. Deneme test falan. Ancak hafif tatlı şakalaşma olabilir, damarına basma veya inatlaşma durumu.
23 Yorumla- +1 yıl
Feministlikle işim olmaz. Adamlığı alıyorum üzerime. ✌️
+1 yılBu dogru degil. Olgun biri boyle davranmaz. Saglikli iletisim kurmayi bilmeyen ve karsisindakini deneyerek sevgiyi tartmaya calisanlarin metodu bu. Bastan sona yanlis.
11 Yorumla
+1 yılsanmıyorum
kötü davranan kadınlar kötüdür
denemiyordur filan10 YorumlaBir zorluğu görsün de dayanıklılığını ölçelim diye 😂 çabuk pes edip giderse ondan olmaz.
29 YorumlaTokatlama filan olmayınca kıymetsiz oluyorsun o yüzden doğrudur :D
27 Yorumla- +1 yıl
@KaanCarry bilemem beyefendi
Bezdiriyoruz demeyelim de duygularımızı gösterme biçimimiz farklı diyelim fmgmskdk
22 Yorumla🙄 öyleler miyimiş kadınlar hiç bilmiyordum 😜 şaka bir yana kesinlikle öyle bir şey yok kadın olarak şunu söylemek gerekirse sevdiğim hoşlandığım adama asla o şekilde davranmam bunu yapanı da görmedim yani tamamen yalan.
10 Yorumla
+1 yılBen hiç böyle bir teste tabi tutmadım ama iyi oldu bunu öğrendiğim
14 Yorumla- +1 yıl
İnadım devreye girerse evet edebilirim
- +1 yıl
Okkk
+1 yılKişiden kişiye değişir ama bende öyleyim denilebilir tabi öncelikle o kişi bana aşık olucak ondan sonra bi güzel kötü davranırım bakalım sabırlımı nasıl davranıyor insan iyiyken iyidir bide kötüyken iyi olabiliyormu? 😁
10 YorumlaGarilar dengesiz yaratıklar
O yüzden
Bulan bulduğunu tokatlasin
Duyum beyler12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu hangi idol yazmış ya haklı sonuna kadar kadınlar sevdigi insana acı çektirmeyi seviyorlar mutlu etmeye çalışan yapıcı olan kadın görmedim kaç tane kadın girdi hayatıma
10 Yorumla
+1 yılbu argo bir tabirle yazılmış. Mesafeli olup onu tanımak isteriz. erkekler sabırsız hemen sevgilim olsun istiyor testleri geçmesi lazım. normal zamanda herkes sakin kibar olabilir çünkü
10 YorumlaEskilerin bir lafı vardır. Nevi şahsına münhassır diye. Burada kişi kendi kişiliğini ya da yaşanmışlığını paylaşmış. Ona bakarsanız bende hiç öylesini görmedim 🤗
10 Yorumla
+1 yılGerçeklik payı var evet 😂😂 adam olsunlar diye yapıyoruz sonra biz üzüleceğimize baştan onlar üzülsün 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kime nasıl davranmasını gerektiğini bilecek kadar olgun olmalı bence bu kadın veya erkekle alakalı değil
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bütün erkekleri genelleme yapalım mı
Bunu yapan kadında vardır erkekte
Herkes için geçerli değil
Kimisi kıyamaz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yıl“Kadınlar sevmedikleri adama hiç acımazlar ama şöyle bir durum var, sevdikleri adam uğruna kendilerine de hiç acımazlar.“ işte doğrusu bu…
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir tür nazlanma olarakta algılayabiliriz. Erkeklerinde var öyle tipleri. İlk okulda saçını çeken, vurup kaçan eleman gibi.
10 Yorumla
+1 yılHahahhs sadece kadınlar mı ya. Siz erkek kesimi de olarak aynısınız. Sevdiğiniz kişiye kök sokturuyorsunuz sonra da ya canım hep sevdigimdendi bunlar diye zeytinyagi misalisiniz😅😅
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa tam öyle mi bilmiyorum ama belki de öyledir. Dayanıklı olun accık
10 Yorumla
+1 yılYazının ortasında sesli güldüm :) Her zaman değil yaa..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok insan sevdiğine kıyamaz erkek kadın farketmez kişiye göre değişir
10 Yorumla Hemen her kızın başvurduğu yöntem. Buna maruz kalıp hâla duruyorsam aynısını yapacağımdandır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılböyle diye diye ümraniye çöplüğüne çevirdiler bizi aw
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılKadın gerçekten aşık olursa erkeğin peşinde köpek olur. O haldede kötü falan davranamaz.
10 Yorumla akıl almaz sevgiye bırakmıyor, o aklını kaybedip kaçıyor ahsj
10 Yorumla
+1 yılAhahahhaah doğru :D Kürekle sh*t test atarlar üzerine. Hepsini geçeceksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk davrandığımız doğru ama buna katılmıyorum, hoşlandığı insanı incitmek istemez kimse.
10 Yorumla
+1 yılBelki ufak tavır takındığı çok oldu ama sert veya katı tavırlar görmedim. Böyle bir sınav yaşamadım.
10 Yorumla
+1 yılHayir ben sevdiğim erkege çocuğummus gibi iyi davranirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYine Twitter birileri anlamsız , uydurma standart getirmiş bi şeye 🤦🏽
10 Yorumla benim açımdan gerçek değil ben aksine güzel davranırım.
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok iyi davranırım niye kötü davranıp soğutayim adamı kendimden
10 Yorumla
+1 yılkendi agresifliğini neden genellemiş anlayamadım. şahsen hoşlandığım kişinin benden geri hoşlanması için elimden gelen her türlü iyiliği yapardım. melek olurdum adama karşı
10 YorumlaO kim ki bana kötü davranacak. Yol veririm gitsin. Deneme tahtası miyim ben?
00 Yorumla
+1 yılBence bunun sebebi sevdiği kişi tarafından sürekli ilgiye boğulma ve hatırlanma isteğinden geliyor.
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle kanka kadınların ilişki başlangıcından evliliğe geçen sürede hatta daha sonralarında bile shit testleri hiç bitmez
10 Yorumla
+1 yılE ama bende tam tersi sjgkfhdf
11 Yorumla
+1 yılAslında öyle değil 😅
Karşı tarafın ilgisi olup olmadığını anlamaya çalışırken kuyruğu dik tutma çabası 😂10 YorumlaHayır neden öyle yapıyım sevdiğim adama snsn
11 Yorumla
+1 yılGereksiz genelleme yapmak iste
11 Yorumlaİlkokula gitmiyorsan hayır
12 Yorumla
+1 yılAmannn boş ver sevmeyek bizde o zaman 😀
14 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmazsak bir çoğu hatta
- +1 yıl
Hanfendiler beni eksilemiş 😀
+1 yılKendi sempatik değildir :/ kadınlar hoşlandığı erkeğe asla zarar vermez kalbini kırmaz
10 Yorumla
+1 yılYani çevremde böyle bi arkadasım var maalesef ve ona acıyorum
10 YorumlaGerçek değil seviyorsak belli ederiz o akıl almaz sevgiyi baştan gösteririz seviyorsak
10 Yorumlaçünkü erkekler bunu hakediyor hatta yaptıklarımızın daha fazlasını hakediyor
02 Yorumla- +1 yıl
Benim ne sucum var
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gerçek değil. Ben hemen ortamı terk ederim
10 Yorumla
+1 yıl🤣🤣🤣bence kısmen doğru
10 Yorumla
+1 yılHoşlandığım kişiye zaafım olur benim
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler