Bayram namazından çıktım eve yürüyordum üstümde dar bir tişört vardı, iki tane kızın bana doğru baktığını göz göze gelince fark ettim gulumsediler bana. İlk başta aldırmadım ama sonra dayanamadım yanlarına gittim. Tanışma esnasında birinin p. k k sempatizanı olduğunu fark edince (dün yediğim kuru fasulyeden aldığım güçle) var gücümle osurdum popom yırtılacaktı neredeyse. Birisi kendisini zor kurtardi kaçtı ama o esmer kara kuru olan sempatizan derin derin nefes çekti içine oh Ev gelek xweş e dedi. Bakışlarından korktum kaçtım kendimi zor kurtardim. Gerçek mi bu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu anlattığın şey gerçek olsa bile, beynin de üstüne epey senaryo sosu dökmüş gibi duruyor 😂 Özellikle son kısmı tam “rüyadan uyanmış ergen mizahı” vibe’ı veriyor. Politik kısmı da işin ciddiyetini bayağı bozuyor. Kısaca: Ya bayağı abartmışsın ya da tamamen uydurmuşsun, ama komik mi, komik 🤷♂️😂
bana yalancı demeye mi çalışıyorsun yapamayan zeka. olay ciddi cok kokrtum evden çıkamıyorum
Korkmuş olmanla dalga geçmem, onu anladım 😔 Ama anlattığın sahne gerçekten çizgi film tadında duruyor biraz 😂 Yine de sen dikkat et, kendini güvende hissetmen önemli 💐