Tam aradığım istediğim gibisin yaa hemen basarım nikahı 😃😅🙈😍👌🙏✔️
0
9 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Peki sen nasıl erkeklerden hoşlanırsin tipe önem verir misin mesela sevgilin olacak erkeğin hafif göbekli mi yoksa vücutlu kaslı mı olmasını istersin ve sevgilin var mı varsa o nasıl bu arada? 🙂
Sevgilim değil de konuştuğum biri var tip çok önemli değil öncelik insanlık benim için boyu kilosuna uygun olsun yeter oda öyle biri zaten kas falan sevmem ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ehh birde fizik güzellik var sa senden iyisi dalda balık
Yani fizik güzellik olmasa sempatikligin önemi yok mu ayıp ettin be😂
Napalım cır cır kafamızı şişirip durcan illa yani kanka 🤣🤣🤣
Yok ben öyle herkesin kafasını sisirmem sevdiğim insanlar için nefesimi tüketirim merak etme sen
Ben hiç sevilmedim biliyorum senin açından 😃😃😃 candır sempatik kızlar şaka bir yana
Tamam teşkür ettim kardeşim yorumun için
Rica ediyorum ☺️
Seni alkışlarla aramızdan uğurluyoruz güzel insan 👏👏👏👏🤗
Kibarca kovuldum yani teşekkür ederim
Hayır kovulmadin güzel yorumun bitti güzel bir şekilde uğurlamak istedim yanlış anlama 😊
Önemli değil yüzünü güldürdüm ise ne mutlu ii geceler
Evet güldüm teşekkür ederim iyi geceler
Rica ediyorum küstüm ii geceler
Niye küstün Konyalı 😂
☺️ Kovdun beni o yüzden hem sen nereden biliyorsun konyalı olduğumu
Tamam küsme kovmadim özür dilerim tatil sorunda görüş paylaşmistim orada söyledin bana eig verdiğin için de teşekkür ederim bu arada
Hımm tanıdım seni gelsene Muhabbet edelim müsaid isen
Hayır gelemem uyumam lazım Kusura bakma 🤗
Küstüm bu sefer
Bak Konyalı kardeşim çocuk musun sen niye kusuyorsun ki seni ne güzel alkış tutarak uğurladım kime yapmisim bunu kıymet bil acik be kardeş
☺️☺️ Tamam uyu bari
Tam aradığım istediğim gibisin yaa hemen basarım nikahı 😃😅🙈😍👌🙏✔️
Peki sen nasıl erkeklerden hoşlanırsin tipe önem verir misin mesela sevgilin olacak erkeğin hafif göbekli mi yoksa vücutlu kaslı mı olmasını istersin ve sevgilin var mı varsa o nasıl bu arada? 🙂
Sevgilim değil de konuştuğum biri var tip çok önemli değil öncelik insanlık benim için boyu kilosuna uygun olsun yeter oda öyle biri zaten kas falan sevmem ben
Hmm anladım RABBİM hakkında hayırlısını nasip etsin inşaALLAH 🙏🙃
Amin teşekkür ederim 🤗
Rica ederim sevgili olmadınız mı henüz peki hoşlanıyor musun seviyor musun yani o da seni seviyor mu 🙃
Henüz arkadaşız benim göynüm var🙈karşımdaki beyin de var gibi ama bakalım her şey nasip kısmet sonuçta zamanla tanıyacaz birbirimzi
Hadi bakalım RABBİM utandırmasın tamamına erdirsin mutluluklar dilerim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşaALLAH 🤲🙂🙏🙃
Amin coook teşekkür ederim 🤗
Rica ederim hadi iyi geceler 🙃🙏
evlenilmez mi ya candır o can :D
Kaçırılmaz
Kaçırmam