Güncellemeler
+1 yıl
Sizce söylediğim şey ayrılmak için bir sebep mi karşı taraf için?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya alınabilir ama uzatılmaz ki her şey. Benimde alındığım durumlar oluyor. Ama söyleyip sonrasında normale dönüyorum. Abartılmamalı bu kadar da
Her seferinde böyle oluyor ya her seferinde , bana sırf sadece kendini düşünüyorsun ilgi görmek için hiç benim ne hissettiğimi umursamıyorsun dedim diye seni tanıdığım güne lanet olsun dedi
İyi demişsin boş ver. İnceldiği yerden kopsun
Zamanla dengelenir birbirinizin huyunu alırsınız eğer gelecek görüyorsanız karşılıklı
Zamanı kalmadı gibi uzun zamandır bunla uğraşıyoruz ve bu son seferde çok kırgın durdu yanımdan kalktı gidiyordu yakaladım konuşmaya çalıştım yok bıraktım en son
Bazen bir insanı kaybetmek bir kazançtır inancın yoksa zorlama bırak gitsin belki gidişidir çözüm
Beni hiç düşünmeyeceksin seni çok yordum üzdüm bensiz daha iyi olacaksın dedim bıraktım cevap gelmedi gelmez gibi de
Ben her zaman nasibinin seni bulacağına inanırım. Bırak gitsin nasibinse zaten yeniden bir araya gelirsiniz. Ama bazen de gidişi çözümdür bunu düşün
Üniversitedeyiz aynı sınıfta ders göreceğiz eski sevgilisi de bizimle beraber ona dönme kuşkusu var içimde görücez bakalım
Odağını değiştirip bak etrafa belki seninki başka taraftadır bakmadığından göremiyorsundur 😁 Geçinmeye gönlü olan geçinir dostum
Çok haklısın beni istiyorsa biraz da o çabalamalı her ufak şeyde gözden düşeceksem bana seni tanıdığım güne lanet olsun dediğinde babama benziyorsun dediğinde ben çoktan duman olmalıydım
Cevap vermiş buna sen mi karar vereceksin diye. d
Her öfkenin boyutu sevgiyle doğru orantılı değildir. Sen inceldiği yerden kopart gitsin çok başın ağrır çok yorulursun
Çok egoist bi yaklaşım olmuş. Hep böyle bencil miydi yoksa ona bunu sen mi yaptın? Her ikiside berbat dostum uzaklaş
Saldırganlaşma diyor sanırım endişe vurmaya başladı nasıl devam etmeliyim
Devam etmemelisin? Önem vermediğini vakit kaybı olduğunu hissettir ona.. Bundan daha iyi bir tavır yok
alıngansa ayrıl hiç çekilmez öyle biri
Çok alıngan bir keresinde sırf 12 saat uyudu diye kış uykusuna mı yattın dedim ve bana ayı dedin diye 1 gün trip attı
sıkıntı dediğmi yapmalısın
Ona depresyona girdiğin konu bu mu anlamında söylediğim cümle bu kadar abartı bir şey mi hatalı mıyım
sorun sevgilinde
Manipüle mi ediyor beni bana şu cümleyi kurdu (hislerimi önemsemiyorsun küçümsüyorsun) oysaki kurduğum cümle aa sevgilim bunu dedi hemen depresyona girmeliyim moduna mı girdin dedim
manipüle etmeye çalışıyor bu kadar düşüneceğine ayrılabilirsin
Sıktırı çek pesınden kosar zaten
Nasıl bir konuşma ile yapılmalı bu
Söylediğim konuda gerçekten alınacak bir şey mi var kız olarak yorumlarmısın
Yani sıkıldım triplerinden anlaşamıyoruz belli ki sürekli trip attığın için kendimi suçlu hissederek psikolojimi bozuyorum de yolu ver o zaten koşar
Sana güvenip ben hadi ordan yiyormuşum
Söylediğim konuda yüzde yüz kırılacak bir şey olmadığına emin olsam yapcam
Yakışıklıysan koşar tipsizsen koşmaz napim
Çok sağol ya djwkdkwkd
Hiç sevmem o tipleri bende güleryüzlüyümdür hep
Bende sevmem normalde işte ama gönül
kendini yormamalısın akışına bırak
Üstüne gitmeyeyim çözülür mü diyorsun yani
üstüne gitme seven belli eder ve sana şunu garanti diyecektir sen çok değiştin gibisinden
Bunu daha önce söyledi zaten
o zaman takma hiç devam et
Sence ona kurduğum cümle bu kadar abartsınacak bir cümle mi ona göre davranmayı düşünüyorum