Arkadaşlar ben şakacı bir mizaca sahibim bazen de farkında olmadan yapıyorum kız arkadaşımla bir konuda tartıştık (onun tanıdığı birisi ile daha önce takipleşmiştik ama hiç sohbet etmedik benim uzun zaman sonra aklıma geldi ve neden daha önce söylemedin gibisinden bana biraz triplenmişti) bende bu olay için" sevgilim bana söylemedi hemen depresyona girmeliyim" mi dedin diye şaka yapmak istemiştim ve bana hislerini umursamadığımı söylüyor oysaki ben o mutlu olsun diye 40 takla atıyorum her zaman onurumu gururumu yerle bir edip haklı dahi olsam barışmak için yalvaran taraf oluyorum ne yapmalıyım bu saatten sonra?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce söylediğim şey ayrılmak için bir sebep mi karşı taraf için?
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya alınabilir ama uzatılmaz ki her şey. Benimde alındığım durumlar oluyor. Ama söyleyip sonrasında normale dönüyorum. Abartılmamalı bu kadar da
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her seferinde böyle oluyor ya her seferinde , bana sırf sadece kendini düşünüyorsun ilgi görmek için hiç benim ne hissettiğimi umursamıyorsun dedim diye seni tanıdığım güne lanet olsun dedi
Zamanla dengelenir birbirinizin huyunu alırsınız eğer gelecek görüyorsanız karşılıklı
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zamanı kalmadı gibi uzun zamandır bunla uğraşıyoruz ve bu son seferde çok kırgın durdu yanımdan kalktı gidiyordu yakaladım konuşmaya çalıştım yok bıraktım en son
Çok haklısın beni istiyorsa biraz da o çabalamalı her ufak şeyde gözden düşeceksem bana seni tanıdığım güne lanet olsun dediğinde babama benziyorsun dediğinde ben çoktan duman olmalıydım
Manipüle mi ediyor beni bana şu cümleyi kurdu (hislerimi önemsemiyorsun küçümsüyorsun) oysaki kurduğum cümle aa sevgilim bunu dedi hemen depresyona girmeliyim moduna mı girdin dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya alınabilir ama uzatılmaz ki her şey. Benimde alındığım durumlar oluyor. Ama söyleyip sonrasında normale dönüyorum. Abartılmamalı bu kadar da
Her seferinde böyle oluyor ya her seferinde , bana sırf sadece kendini düşünüyorsun ilgi görmek için hiç benim ne hissettiğimi umursamıyorsun dedim diye seni tanıdığım güne lanet olsun dedi
İyi demişsin boş ver. İnceldiği yerden kopsun
Zamanla dengelenir birbirinizin huyunu alırsınız eğer gelecek görüyorsanız karşılıklı
Zamanı kalmadı gibi uzun zamandır bunla uğraşıyoruz ve bu son seferde çok kırgın durdu yanımdan kalktı gidiyordu yakaladım konuşmaya çalıştım yok bıraktım en son
Bazen bir insanı kaybetmek bir kazançtır inancın yoksa zorlama bırak gitsin belki gidişidir çözüm
Beni hiç düşünmeyeceksin seni çok yordum üzdüm bensiz daha iyi olacaksın dedim bıraktım cevap gelmedi gelmez gibi de
Ben her zaman nasibinin seni bulacağına inanırım. Bırak gitsin nasibinse zaten yeniden bir araya gelirsiniz. Ama bazen de gidişi çözümdür bunu düşün
Üniversitedeyiz aynı sınıfta ders göreceğiz eski sevgilisi de bizimle beraber ona dönme kuşkusu var içimde görücez bakalım
Odağını değiştirip bak etrafa belki seninki başka taraftadır bakmadığından göremiyorsundur 😁 Geçinmeye gönlü olan geçinir dostum
Çok haklısın beni istiyorsa biraz da o çabalamalı her ufak şeyde gözden düşeceksem bana seni tanıdığım güne lanet olsun dediğinde babama benziyorsun dediğinde ben çoktan duman olmalıydım
Cevap vermiş buna sen mi karar vereceksin diye. d
Her öfkenin boyutu sevgiyle doğru orantılı değildir. Sen inceldiği yerden kopart gitsin çok başın ağrır çok yorulursun
Çok egoist bi yaklaşım olmuş. Hep böyle bencil miydi yoksa ona bunu sen mi yaptın? Her ikiside berbat dostum uzaklaş
Saldırganlaşma diyor sanırım endişe vurmaya başladı nasıl devam etmeliyim
Devam etmemelisin? Önem vermediğini vakit kaybı olduğunu hissettir ona.. Bundan daha iyi bir tavır yok
alıngansa ayrıl hiç çekilmez öyle biri
Çok alıngan bir keresinde sırf 12 saat uyudu diye kış uykusuna mı yattın dedim ve bana ayı dedin diye 1 gün trip attı
sıkıntı dediğmi yapmalısın
Ona depresyona girdiğin konu bu mu anlamında söylediğim cümle bu kadar abartı bir şey mi hatalı mıyım
sorun sevgilinde
Manipüle mi ediyor beni bana şu cümleyi kurdu (hislerimi önemsemiyorsun küçümsüyorsun) oysaki kurduğum cümle aa sevgilim bunu dedi hemen depresyona girmeliyim moduna mı girdin dedim
manipüle etmeye çalışıyor bu kadar düşüneceğine ayrılabilirsin
Sıktırı çek pesınden kosar zaten
Nasıl bir konuşma ile yapılmalı bu
Söylediğim konuda gerçekten alınacak bir şey mi var kız olarak yorumlarmısın
Yani sıkıldım triplerinden anlaşamıyoruz belli ki sürekli trip attığın için kendimi suçlu hissederek psikolojimi bozuyorum de yolu ver o zaten koşar
Sana güvenip ben hadi ordan yiyormuşum
Söylediğim konuda yüzde yüz kırılacak bir şey olmadığına emin olsam yapcam
Yakışıklıysan koşar tipsizsen koşmaz napim
Çok sağol ya djwkdkwkd
Hiç sevmem o tipleri bende güleryüzlüyümdür hep
Bende sevmem normalde işte ama gönül
kendini yormamalısın akışına bırak
Üstüne gitmeyeyim çözülür mü diyorsun yani
üstüne gitme seven belli eder ve sana şunu garanti diyecektir sen çok değiştin gibisinden
Bunu daha önce söyledi zaten
o zaman takma hiç devam et
Sence ona kurduğum cümle bu kadar abartsınacak bir cümle mi ona göre davranmayı düşünüyorum