Acill cevap sevgilimin yaptığı doğru mu?

3 senelik bir ilişkim var. Annesiyle tam 1 sene önce tartıştık. Biz erkek arkadaşımla bazı günler beraber kalıyorduk. Bi gün onlarda kaldık ertesi sabah annesi geldi ve bana bir sürü şey söyledi özellikle de ayrılsanız başkalarının evinde de mi böyle kalacaksın sen özelsin falan demişti. Üzerine altta oturan teyzesi kapıya gelince de beni tuvalette saklamışlardı. O günden sonra annesini bi daha görmek istemediğimi söyledim. O da annesini o gün evde bırakıp benimle geldi beni sakinleştirdi. Ben de devam ettim ilişkimize. Yarın sevgilimin mezuniyeti var doğal olarak ailesi de orada olacağı için ben sevgilime gelmek istemediğimi söyledim ancak sevgilim daha önce sen gelmiyorsan gitmeyeceğim demişti. Bugun konuştuğumuzda da ben ailem ve seni istiyorum dedi ama ben gelemeyeceğimi nedeni de bildiğini söyledim. O da benimle gideceğini söylese de eğer sadece ikimiz gidersek arabamız olmadığı için akşam dönemeyeceğimizi biliyoruz. Sizce ailesiyle beraber mezuniyete gitmeli miyim? Hiç istemiyorum ama sevgilim de tepkili bana karşı.
Acill cevap sevgilimin yaptığı doğru mu?