Acill cevap aldatılmakk?

Arkadaşlar bizim çok iyi giden 4 yıllık bir ilişkimiz vardı. Sonra o işe girdi bir hastanede. Çevresi de doğal olarak hep kızlarla doldu. Ben yediğim yemeğe kadar her şeyi söylerken hastanede bir kız buna takıntılanmış. Ve benimki sevgilim var demesine rağmen yürümüş kız ona. Ama sonra biz tartıştık benim yüzünden ve tartışma sebebimizde yine her şeyin haberini vermiştim o da bitirdiydi benden. Tam olarak denmez bitirdi çünkü yine konuşmak istedi. Neyse o ara hastanedeki hherkese bitti demiş bizim ilişkimiz sadece 1 gün sürdü sonra geri barıştık ama geri barıştığımızı hiçbir şeyi söylememiş kimseye kız da doğal olarak yürüdükçe yürümüş. Benimki bi umut vermiş bi olmaz demiş. Bana haber vermeden kafeye gitmişler. Orayada olmaz falan demeye gittim diyor. Ama en önemlisi ben bunları bastıktan sonra bitirdim ve kızın benimkini instadan çıkarması üzerine ben kıza yazdım. Kız bana öyle şeyler söyledi ki hediyeler aldı ve 1 ay önce evlenme teklifi etti. Sonra bir wp ss i attı. SS te senden çocuklarım olsun istiyorum hayatımın kadını ol istiyorum. Evlenelim istiyorumlar hep seni düşünüyorumlar. Saçma sapan böyle yazdığı ss var. Ve ben bitirdikten 5 dk sonra yazmış hepsini. Ben de tamamen bitirdim ama şu an deli gibi peşimden koşuyor o kız sana hepsine yalan söylemiş sstekileri senden intikam almak için yazdım benden ayrıldığın için diyor. Kız da demişki ben benimkinin hayatından defolup gidiyim diye yazdım ss attım demiş benimkine. Bu sabahta bana böyle yazmış instadan. Umarım mutlu olursunuz diye. Ben napıcam? Çok yalvarıyor bana

Acill cevap aldatılmakk?