Şahsen bir kadının makyaj yapıp yapmaması benim de zerre kadar umurumda değil. Biz sadece kadınlara duymak istediği şeyleri söylüyoruz. Bu erkeklere yalancı yapmaz, aksine birilerini mutlu eden iyi insanlar yapar 😃
Erkekler gördüklerine aşık olur evet o yüzden kadınlar makyaj yapar ve maske takar. Kadınlar ise duyduklarına değil onlar da gördüklerine aşık olur ama karaktersizliğe, kendine acı çektirene, umursamayıp peşinden koşturana ve paralı erkeğe aşık olur.
Duyulan her söz doğru olmayacağı için bunun kadını erkeği yok Her söze inanmak zaten çok akıl sağlığı yerinde olmayan insanın yapacağı iştir ma tabii karşı tarafın samimiyetine İnanır güvenir o ayrı bir konu ama ağızdan çıkan her söz doğru ve samimi olacak diye bir kaide yok tabii ki
Ben burada ne duyduğundan çok ne sıklıkta duyulduğu meselesine takılırım mesela. Sürekli methiyeler diziliyorsa elbette ki artık o sözler geçerliliğini yitirir insanda.
Ancak evet, kadınlar duyduğuna erkekler gördüğüne aşık olur. Bunun altında yatanları da bir seminerde detaylı olarak dinleme fırsatı bulmuştum. Kesinlikle katılıyorum. Bu konuda hemen aldanmamak lazım kızlar!
Bu kadar ince eleyip sık dokuyan, detaycı bir kadın cinsinin, bu kadar basit ve genel yalanlara başvuran erkek cinsine kanıyor olması da ayrı bir ironi. d Kadınlar duyduklarından ziyade duymak istediklerine odaklanıyor diyelim.
Kadınlar duydukları değil duymak istedikleri şeylerin zeminini hazırlar erkeklerde bunu ama hissederek ama hissetmeyerek söyler. Yani kısacası biz istemezsek çok güzel duymayız. 😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok safim ne soylerlerse inanıyorum zaten sonra da yaşadıklarını anlatınca kaşar diye damgaliyorlar bir de.Kızlar Bir Adım Öne İtibar etmeyen kazanır zeki olmak lazım merhametli kadını sevmiyorlar sadece beceritorlar