Yorumlarınız komik geliyor.
Eski flörtle arkadaş kalmak?
Yorumlarınız komik geliyor.
neden ayrılmıştınız?
Çok büyük bir gerekçesi yoktu aslında. Ben istedim. Mesajlarıma geç yanıt veriyordu. Uyardım. Devam etti. Müsait olmaya da bilir. Anlarım ama en azından "Şu an müsait değilim. Müsait olunca döneceğim. demesini bekledim. Ulaşamayınca merak ettim. Bir de en son telefonuna bakmadı. Muhtemelen şu anki sakin kafamla düşününce ailesinin yanında rahat olamazdı. Ondan bakmamıştır diye düşünüyorum.
İşime gelir
Cevap
4Cevap
Onun sevgiyle alakası yok. Hormonel durum. 2 arkadaş baş başa film de izlemez. Öyle olursa elinden de tutar..
Devamını da getir
Evet, sen de bunun farkında değilsen biraz öğrenmen gereken şeyler var. Farkındaysan sen de istiyorsun demektir.
Ne istiyorum?
Arkadaş olmayı istemiyorum ama demeye çalıştığın cinsel bir şeyse onu bekleyecek biri değil. Yeni tanımıyorum.
Yakın olmak.
Birlikte eğlenebiliyorum. Bana ondan zarar gelmeyeceğine de eminim. Hal böyle olunca arkadaş da olurum, sevgili de olurum. Onunla her şey olurum.
elini çektin mi?
Neden
Arkadaş mı kaldın
Soruyu okumadın mı? Yani açıklama kısmını bir oku.
F budy olursun ancak
İşte her sevgili olduğu kişiyle cinsellik yaşayan erkek sendromu. Freud, bunu yansıtma olarak açıklıyor. 😂
Freud beni anlayamaz
He he 😂
Freud aynı zamanda tüm psikolojik olguların, vakaların, durumların da cinsellikten ve cinsel geçmişten kaynaklandığını düşünür. Ben de freudu severim. Haksız değil biryerde. Ama senin bu soruna cevap için daha çok gustav jung un teorilerine bakmanı öneririm.. madem çok meraklısın. Aslında hepsinden önce biraz farları yakmanı öneririm, özellikle kendine karşı.
@Barisonline Jung formasyon kitabında yoktu. Olsaydı bilirdim.
Tamam suçlu değilsin zaten böyle açıklamaya gerek yok :) Ben hiçbirinin kitabını okumadım. Öneride bulundum sadece. Asıl önerimi sonda yazdım zaten
Ayrıca tüm değil. Freud'un psikoseksüel dönemleri falan da var. Bazı davranış türlerinin nedenlerini o dönemlere de bağlıyor. Yapısal kişilik kuramımı çoğu kişi biliyordur ama belki isim olarak bilmiyordur.
Jungla ikisi psikolojinin babaları
Peki
Okumadan yorum yapman güzel. 😂
Yo sıkıldım böyle adını bile bilmediğim biriyle başka bi arkadaşın yorumunun altında sohbet etmekten. Arkadaşa da bildirim yağıyor.
@Barisonline A pardon. Az önce beni engelleyen kişisin, sen. Bu arada sen, Edebiyat Fakültesi mezunuysan ben edebiyat öğretmeniyim. 🤣🤣Fakülte yetmez.
Ben kimseyi engellemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar