Bakın eski sevgili demiyorum, eski flört diyorum. Böyle bir şey mümkün mü sizce?

Yaşanmışlık olmadığı için daha muhtemel bir durum sevgiliye göre. Gerçi eski flörtle arkadaş kalmakta iyi anlaşmaktan geçer ki madem iyi anlaşıyorsun neden flörtte kaldı sorusunu sordurtur. Çok zor o nedenle. :)
Zor ama imkansız değil flört anlarını ortaya atmak ve o anlardan bahsetmeye meyilli değilse iki taraftan biri olabilir neden olmasın ama diğer türlüsü şeytanın dürtmelerine maruz bırakabilir yani biraz tehlikeli yanları da olmakla beraber olabilirliği var.☺️
Flört, başlamayan ciddi bir ilişkinin öncesindeki emarelerdir. Bence olmaz, çünkü ciddi düşündüğün kişi ile arkadaş olarak kalacak olursan aa bir kamışsın aşıksın farkında bile olmazsın
Cevap
47Cevap
benim için değil arkadaş kullanmıyorum.
Sadece flört aşamasında kaldıysak mümkün ileriye gittiysek mümkün degil arkadaş kalamam niyet sakata girebilir her an😐
Flört kelimesine pek anlam yükleyemiyorum ama eski sevgiliyle merabana meraba kardeş misali kalınabilir.
Bir senin esin benzerine göre video yok öhöm
flört zamanı aşırı duygu hissetmemişsem arkadaş olurum ama hislerim zamanında aşka kaymışsa sanmıyorum arkadaş olabileceğimi
Alev alev🔥🥺
Mümkün. Eski sevgiliylede mümkün, iki tarafta aşağılık bir şekilde ayrılmamış ise flörtte sevgilide arkadaş kalabilir
Kişiye göre değişir ben soğuduğum an tekrar alevlenme konusu mümkün değil mesela
Ben kalamam. Sevgilim olmasa bile sonuçta bir yakınlaşma ya da bir çekim oldu. Flört dönemini yaşanmamış sayarak arkadaşlık kuramam. Doğru bulmuyorum.
maakesef aynı sıkıntı bendede var...
benim sıkıntım emlak vergisi, zorunlu trafik sigortası, kasko ve araç bakımı üst üste geldi... doğal olarak karta yüklendik... şimdi ödemekte zorlanıyorum...
Olabilir elbette sonuçta yol çizilmiş ama yola girilmemiş. Ha flörtün nasıl bittiğine bağlı saygı içinde bittiyse kalınır gayet normal
Bir kere o gözle baktığın birine arkadaş gözüyle bakamazsın bence
Arkadaş kalmayi düşünüyorsan hala üzerinde bir erkisi var demektir
Arkadaş kalınır ama içli dışlı olunmaz görüşülmez gibi. Bu konuda sadece bir kişiye toleransım var. Onunla her türlü devam etmek isterim
Bir saygısızlık yapılmadıysa mümkün. İlerisi olacak olsa eski “flört” olmazdı. 😕
flört ne ya, kadınlar flördüne romantik bakabilir ama erkekler bu benım flördüm diyorsa eger hıc romantık degıldır akıllı kadınlar aşk içindir
Ben bir tanesiyle oldum 6 ay flört ettik sevgili olmadık şu an arkadaşım 😂ama normalde olmaz bence
Mümkün tabiki olur neden olmasın canım, dememi bekliyordun dimi? hayır mümkün değil olmaz😂
Kısa sürmüş ve paylaşım olmamışsa olabilir, yoksa mümkün değil..
Yok ya denendi onaylandi 2 dk sonra ne olurdu bir sans verseydin diyordu😅😅😅ol ma yin😇
Bence gayet mümkündür.. Çünkü duyguların çok yoğun olmaması bağlılığın da vasat denecek düzeyde olması, yaralamamıştır tarafları.. Bu da normal arkadaş olmayı engellemez..
Evet, olabiliyor mümkün. Çünkü eski eşimle arkadaş kaldık.
Yaşanmışlık olmadığı için olabilir ama ben yinede tercih etmem gibi.
Hiç Flört yapmadum olursa manitam olur flört işleri bana ergence geliyor
Flört ettiğim kişiyle aramdaki duruma bağlı bir durum olurdu mümkün olup olmayacağı.
Mümkün, kişiler bunu tercih edebilme becerisindeyse gayet de güzel oluyor.
Caresiz isen, hayallerde evet.. ama onu baskasiyla mutlu görmek öyle bir kiyar ki.. 1 sene boyu aptal aptal dolasirsin...
Bence normal,çılgınlar gibi öpüştüğümüz oğlanla sevgili olamayacağımızı anlayınca kankaya döndük. İki tarafın da duygusal bir yaklaşımı yoksa oluyor.
Yoğun bir duygu beslediysem mümkün değil.
Sevgili olmamışsın birşeyler paylasmamışsın o yüzden arkadaş kalınabilir
Bence o seni seviyorsa (aşk anlamında değil) neden olmasın? Yani bence mantıklı. Konuş derim yalnız kalmazsın bizim gibi:)
Eskiden eski sevgilimle arkadaş kalıyorduk sürekli barışıp küsüp arkadaş oluyorduk şu an tüm bağlarımı kopardm
Ben kalamam arkadaş falan seni seviyorum dediğim adama ve benimlede kararlı olan adama nasıl olurda arkadaş gözüyle bakarım olmaz yani
Sonuçta eski hiçbişey olmaz eskilerden iyi olsa ilerler yeni olarak kalırdı zaten.
Sevgili olsa olmazdı, ama flört yazdığın için (en azından bence) mümkündür.
Erkek barbi aynı tik tok fenomeni cellata benzemiyormu?😂
Olabilir anlasabildikten sonra..
İmkansız bence yenisi varken eskisi olmaz
Flört dediğin nedir ki djxjdj
Riskli olur ya gönlü falan kayar
jashdgajsdasd ya ama harbiden ne kadardır kar yağmadı ya yemin ederim
ben arkadas kaldım dügününe bile gittim
Yapabilene helal olsun
Flört arkadaşlık gibi birşey zaten neden olmasın
Benim açımdan imkansız
Mümkün flörtlük o kadar önemli bişey değil
Arkadaş kaldığım eski sevgilim var