Sevgilime güvenemedigim icin dün ayrildim benden özürler diledi vs ben hic cevap vermedim simdide cirkinlesmeye baskayi yok iste senin icin harcadigim paralar bogazindan ciksin vs
Insanlar niye böyle cirkinlesiyor?
Insanlar niye böyle cirkinlesiyor?
Olayı sadece senden dinlediğimiz için seni kesin haklı bulmamız gibi bir şey söz konusu değil her ne kadar çoğu insan hemen o erkeğe yüklense de kimin ne kadar haklı olduğunu bilmiyoruz.
Güvenemediğin için dün ayrılmışsın evet güven önemli ama neye dayanarak bu güvensizliği öne sürüyorsun yani bunun net bir dayanağı var mı eğer en başından beri güven sorunun vardıysa neden birlikte yiyip içerken ayrılmadın da dün ayrıldın mesela.
Her ne koşulda olursa olsun o paralar boğazından çıksın vs yanlış laflar ama acaba sende o kişide paramı yedi sonra ayrıldı intibası mı uyandırdın yani ortada hiçbir sebep yokken ayrılmak farklı anlamlar düşündürtebilir karşıdaki kişiye.
Eğer birisi bana bu sözleri söylese, ver iban adresini veya kargo adresi bana aldığın hediyeleri vs göndericem diyip altta kalmazdım mesela sen o öyle söyleyince ne dedin?
Ben kimseyi bir kişinin doğrudan anlattığı hikaye üzerinden ayıplamayı sevmiyorum ve bu hikayede kim ne kadar kusurludur orası tartışılabilir.
Benden baska snapden 10 kizla yazistigini gördüm ama fiziksel siddet uyguladi
Ve ilk bi sene o benim parami yedi hic parasi olmazdi yemek icmek hep benden cikti bide üstüne üstlük ben onu hep evinden alip götürürdüm arabasibyoktu diye
Su son 6 ayda bsyler ödemeye basladi
Ondan önce sömürdü hep
Arkadaslarimi arayip tehdit etmelwr küfürler kimse benle arkadas kalmasin diye
Is yerimi bile aradi bugün
Patronunla konuscam diye
Heh şimdi bu söylediklerinle beraber sen %100 haklısın diyebilirim artık.
Bu kadar karaktersizlik yapıp birde neden ayrıldın diyen adam ahlaksız, karaktersizdir.
Cok seyler cektim maalesef
Cevap
10Cevap
En iyisini yapmışsın sakın taviz verme kesin net ol kaybetmek ten korkma daha iyisini bulursun gururun herşeyden önemli
Hala beni tehdit ediyor ben artik dayanamiyorum cidden
Is yerimi bile aramaya kalkti bugün beni atiricakmis
Yok ellinde hic bsy kendi kendine bsyler uyduruyor iste
Bunun kafasinda sorun var mesela dün beni affet diye agliyofdu sonra ben cevap vermeyince sinirlendi sacma sacma seyler yapiyor
Mecburi babasini aradim artik
Demek ki doğru karar vermişsin. Gerçek yüzünü göstermiş.
Ne kadar harcamış toplam söylesin de at ibanına sussun
Sal kitsin sana şimdi böyle yapan ileride neler yapmaz dengesiz bir kişilik
Uzak dur. Merhaba konuyla alakası yok rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp yorumlarsan sevinirim eleştiriye açığım. 24 yaşındayım
Adam yatırım yapmış demekki sana :D
At iban göndereyim de
insanlar o tür durumlarda yüzünü gösterir
Doğru kararı verdiğini O da kanıtlamış.
Seni geri kazanamadığı için çirkinleşmiş
Cok dogru
Senin suçun. Kendinden fazla kimseye değer verme
erkek değilmiş
Normal para yiyorsunuz adamlar pişman oluyor.
İyiki ayrılmışsın.
Kabullenememiş
Tam mikropmus
İyi yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?