Soru tuhaf ama sonuna kadar okuyun lütfen ve gerçekten ciddi cevaplar bekliyorum?

birini çok fazla seviyorum ama kendisi robot gibi hiç kimseye aşık olmamış sevmemiş bir insan ama çok samimi ve şeytan tüyü var herkese kendini sevdirtiyor kendi halinde zararsız hatta tüm kızın isteyeceği özellikleri var tipi orta zengin biri değil arkadaşlar maddi durumu normal benimde aynı ben onunla evlenmek istiyorum ama hiç kimseye karşı öyle bir düşüncesi yok daha erken benim için diyor (25 yaşında beyefendi) bende çareyi hmile kalmakla buldum nasıl yapicam bunu ya iliş.. kiye giriyoruz 1 senedir ama bir şey olmuyor tedbirlide bu (lütfen yargılamayın ülkede çok fazla değişik şeyler oluyor yaşanıyor onlar varken beni garipseyip linçlemeyin lütfen alışılmış olmak lazım her türlü insan oluyor sizde biliyorsunuz ki bence de normal değil ama gerçekten istediğim biri olduğu için böyle düşünüyorum çoğu kişide de istediği birine karşı böyle bir düşüncesi olabilir herkeste olmasa da 🙃)
Güncellemeler
+1 yıl
Korunmasız bir ilişki
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 20 arkadaşlar başka bir hayallerim hedeflerim olaydı gerçekleşeydi böyle olmayı mi tercih ederdim kader işte nabalimm hayat kimleri nerelere nerelere götürüyor
Soru tuhaf ama sonuna kadar okuyun lütfen ve gerçekten ciddi cevaplar bekliyorum?