Güncellemeler
+1 yıl
Korunmasız bir ilişki
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 20 arkadaşlar başka bir hayallerim hedeflerim olaydı gerçekleşeydi böyle olmayı mi tercih ederdim kader işte nabalimm hayat kimleri nerelere nerelere götürüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sorunun ortasına göz attım ve "ben de çareyi hamile kalmakta buldum" gibi saçma ve özürlü bir cümle okudum. Baştan sona saçmalıktır sorun ve "fake" sorular ile sadece zihinsel mastürbasyon yapıyorsunuz.
Ne fake sorusu arkadaşım sonuna kadar okuda boş yapma herkes özürsüz olmak zorunda değil sonuçta 😁
Sen özürlü isen kusura bakma yazdıklarım için.
Bende senin adına diyerekten kusura bakma cevap verdim diyorum ♿♿🙃🤝🏻
Türkçeyi öğrenmekle egonu okşamaya başlayabilirsin.
Sen hamile kalarak onu aşık edebileceğini mi zannediyodun? Nefret edecek senden böyle bir şey yaparsan
Evlenmek için ve neden benden nefret etsin çok samimiyiz bana düşman değil nefret etmiyor ve oda hoşlantı olduğunu söyledi zaten sadece ciddi ilişki istemediğini evlilikten korktuğunu ekonomi borçlar masraflar paralar zararlar aklına geldiğini söyledi adam evli değil bir şey değil hayatında da biri yok
İstemediği bir hamilelik ve çocuk olacak farkındasın demi?
Oda ilişkiye girmemeyi öğrensin nabim yaparken iyi oluyor
Böyle benim canım yancagina onun da o şekilde yansın ki ortada bir doğacak bebek olacak bebeği görünce geçer sahiplenir de sadece etraf ve aile baskısından dolayı kötü hisseder zaten
Yanlış yapıyosun
Doğru olduğunu söylemiyorum zaten sadece seviyorum ve istiyorum benimle bu şekilde takılmasına ayar oluyorum benimle ilişkiye girerken zevk alırken onda hiçbir şey yok yaptığı doğru ben bunu isteyince yanlış.. yapıyorsa katlansın nababilirim
Hsklısın içine döllerini akıtırsa sen de onları tutarsın tabi. Karşına alıp konuş önce duygularını açıkla.
Açıkladım zaten ondan bunları dedi de bende böyle düşünüyorum
Bidaha alıp konuş. Ben seni istiyorum falan de.
2. Kez bu konuyu konuştuk fikirleri aynı işlerimi yoluna koyana kadar kimseyle evlilik ciddiyetlik falan istemiyorum ne zaman yoluna koyarım o zaman isterim dedi ilkinde de hatta
Ne zaman yola koycakmış peki? Benden sana tavsiye işleri yoluna koymuş biriyle takıl :)
Öyle birini bulmam için kırk fırın ekmek yemem gerekiyor herkes farklı kafada
Belli olmas ya. Nerde yaşıyosun
O mu bozdu seni
Yoo
Bozdu dediğim ilk ilişkini onla mi yaşadin yani
Anladık zaten ve hayır diyorum
Takıntısı yok mu peki bu konuda? Seni fb olarak görüyordur belki sadece
Nasıl bir takıntı hangi konuda?
Bazı erkekler ilki olmak ister evleneceğin kadının
Onun öyle bir düşüncesi yok herkes öyle ister ama bana fark etmiyor diyi
Umarim kandirilmiyorsundur
Nerden anladın ama bunu erkek erkeği tanır işte
😁😁
Zaten öyle gözüküyor akıllı bıdık bu tespiti koymak için fazla düşünmene gerek yok bende acımı ondan hamile kalarak çıkartmak istiyorum ki akıllansın 😁
Seni sevmeyen birinden hamile kalcan? Çok zeki olduğun belli 😂