Merhba 28 yaşındayım 6 yıldır evlıyım son bır senedır eşim benimle ilgilenmiyor hasta olsam aglasam ne olursa olsun yanıma gelipte teseli vermez gıttıp uyur sabaha kadar tek başıma acıda ceksem neyın var demez hastaneye gotureyım demez surekli işi var meşgul ve bugun bebegım duşuk oldu nasılsın bile dıye sormadı ne yapmalıyom teşefonunu herşeyını kurcaladım herşeyıne baktım sozde benı vok sevdıgını soyluyor surekli taryışıyoruz sureklı keçke senı tanımasaydım gıbı sozler soyluyor ha bu arada dort yılda sevgılıydık 6 yıldırda evlıyız ne olur yardım edın surekli piskolojik baskı uyguluyor nıye boyle yapmadın nıye sunu yapmıyorsun nıye buraya gıtın neden bunu gıydın sen anlamasın gıbı cumleler surekli kullanıyor ne olur yarıdım edın ne yapmalıyım aldatıyor dıyorsanızda butun telefonu beynını soktum kılıy bıle yok telefonunda artık bır çare bulma. Lazım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Size önem vermeyi bırakmış daha önemli şeyler var demekki hayatında
Ne gıbı onemli şeyler mesala lojistik şirketimiz var saat 11 de oraya gıder en geç beşte evde olur başka onemli şeyler oldugunu nasıl anlarım
İşine daha çok önem veriyordur
İşine daha cok onem verdıgıne eminim ama bunu kabul etmıyor
Bu iş bitmiş geçmiş olsun başkalarıyladır yüzde yüz.
Bunu nasıl anlarım
Benim tecrübelerime göre hangi kadınla iletişime geçtiysem senin anlattıklarınla birebir aynısı çıkıyor. Aldatma hikayeleri dinliyorum sonra.
Bana bır erkegın nasıl aldatıgını ya da bunu bır kadın nasıl fark eder onu soylermısınız bana
Özele gel anlatayım
Mesaj atamıyorum
eklenmiyor mu önce ekle
Allah yardımcın olsun bol bol Allaha dua et veya ailenle konuş
Bilmiyorum
Kesin sogumus senden bitmiş diyebilirim canim
Oylemi dıyorsun
Evet bence öyle insan hayat arkadaşından nasıl soğur ya bu erkekleri anlamıyorum canım ben
Bende anlamıyorum emin ol bu soruyu cok fazla kışı cevaplasın dıe buraya yazdım cunku Şu an ben aglıyorum o uyuyor
Canım sen sen ol kimse için ağlama asla
Elimde deyılkı ben onun için aglamıyorum zaten kendı kişilim için aglıyorum
Gözünden akan bir damla yasa kurban olurum güzellik o kocaya da yazıklar olsun
Oda oyle dışunse keşke
Öyle insan dusunmez
Geçmiş olsun çocuk var mı
Ewet ıkı tane
Bazen monotonlasir evlilik
Konuş onunla ciddi bir şekilde
Maddi durum nasil
Emın ol monotalaştıran bır kışılıgım yok aksı cok eglencelı ve secsı bırıyım
Tartışmalar genelde ne konuda
Eşinin maddi durumu nasıl
Belki işler iyi gitmiyor
Cok iyi
Konuştum agladım normal konuştum kavga ettım tartıştım kustum guzelikle anlatım her seferınde haklısın dedı bır hafta duzelip başa sarıyor
Cinsel sorun yaşadımi esin
Monotonlasma seninle ilgili değil
Anne baba acı kayıp yasidimi
?
Cok ufak bırşeyden bıle tartışma cıkarıyoruz ıkımızde
Hayır oyle bırşey yok
Mukkemel
İşten de eve geliyor Muş işten eve gelmese başka şey ararım
Belki bir psikolojik sıkıntısı oluştu
İşleri bozuk degilse
Kiminle ilgili oeki herkezle gayet ıyı ış ortamında ile ortamında herkes tarafından sevılıyor ve saygı duyulan bırı bı bana karşı boyle olmuş
Son bir yılda ne oldu düşün bence
Şunu kasettim
Sizi aldatsa işten eve gelmez onu diyorum
Surekli bana benim degıştıgımı soyluyor
Bence Esin bir şeyler yaşamış psiklojik sıkıntıları var
Ewet onu ben de duşundum arkadaşlarına bılle gıtmıyor gorşse gunduz onlarla ya bır yemege gıder ya da bır kahve ıçmeye oda iş saatlerınde en gecc beşte evde oluyor duşunuyorum ama bulamıyorum
Acaba çocuklardan dolayı onunla yeterince ilgilenemiyormusun
Peki eskısı hıbı olması için ne yapabılırım
Vardır elbet bir sebebi
Senin telefonlarını karıştırır mi
Kıskanç mi
Bence yargılamadan otur konuş
Söyle sen bunu yapıyorsun sen boylesin gibi değil sanki sen hataliymis gibi nasıl kurtaririz diye sor
Onu yaptım gerçekten haklısın dıyor tamm dıyor soyledıgın herşwybdogru dıyor ozur dıllıyor bir hafta duzeliyor obur hafta başa sarıyor
Bir de dini fikirlerinde değişiklik oldumu
Daha dindar mi oldu
Valla bilemedim
Bence biraz siz daha iyice eşini izle anlamaya calis
çok fazla üstüne gidiyor musun?
Bazen oda cok ilgisiz olunca tartışma yaratırım
mutluluğu dışarda araması kuvvetle muhtemel
Ama bu onun suçu halbuki ben herşeye torelans gosteren bırıyım ama gıttıkçe benı bu hale getırdı
özel hayatınız nasıl peki =?
Mükemmel
istediği her fanteziyi yapıyormsun
Yapıyorum
uç fanteziler istedi mi?
One beee
bilmem grup seks falan
Uç fantazı sevmıyor zaten o normal bır adamm
hmmm
Zaman ile düzelir belkide
Kendimi ıyı his etmıyorum Şu an
Ablacım yanlış anlamaz iseniz mesaj atarmisiniz
maalesef
Abla bak siz duanızı eksik etmeyin
Elinizden gözünüzden hoş görüyü eksik etmeyin dinimizce de onun yaptığı yanlış ama siz inanın düzelir yeterki siz kendini yormayın yipratmayin
Hayatta neler oluyor neler siz kimin ne dediğine bakmayın hayatınıza bakın siz size düşeni yapın gerisini Allah'a bırakın belkide başka skntilari vardı adamın maddi manevi sorunları vardır tabikide sizle paylaşması gerekir ama çekiniyordur belkide o yüzden siz hiç kimsenin lafına bakmayın sizin eşiniz sizi aldatmiyordur.
Nasıl anlamadım
Ben yıprandım sanırım bu saate burada bu yazıyı paylaştıysam ben bıttışım sanırım
Yani abla siz normal hayatınıza devam edin çocuğunuz varsa çocuğunuza odaklanın yoksada eşinizin üstüne daha fazla düşün ilgilenin merak etmeyin o size yanlış yapmaz.
Hayır birisiniz filan değil belkide yeni başlıyacak güzel bir hayatınız
Hatta bu soruyu sormaniz bile yanlış onu en iyi siz tanıyorsunuz sevgililik ve evlilik zamanı 10 yıl olmuş az değil renginide niyetinide en iyi siz bilirsiniz.
Emin olun kendıme duşenın herşeyı yapıyorum hata daha fazlasını işi bırakmamı soyledı bıraktım cocuk ıstıyorum dedı ıkı tane yaptım işleride cok ıyı para konusuda para cok var aileyle aramızdada hıç bir sıkıntı yok ama bır senedır bu haldeyız ben agrıyla başka odadayım Şu an oda yatak odasında uyuyor
İyi ama yorulmustur o adam ev gecindiriyor kafasında kırk tane tilki dolanır tabikide art niyetli değil ama ne olursa olsun onu 10 senedir siz yaniyorsunuz sizin artık bı esten daha çok knk gibi olmalisiniz
Normalde zaten oyleydık aramızda 10 yaş var ama ben hep cocuktum onun gozunde Şu an Şu an ıse cok farklı sozler soyluyor kırıcı kelimeler kullanıyor hata hastayım yaa duşuk yaptım nasılsın dıe bıle sormadı
Olur ablacım ya hayat bu ne insanlar var boş ver sen takılma öyle şeylere sen siz hayatınızı güzelleştirmeye bakın zaten 2 tane çocuğun varmış bak daha hayattan ne istersinki
Yüz verme ona
Bunu denıyecem
Hatta ilşiki bile yapma
Yapmıyorum artık dun duşuk yaptım zaten
Geçmiş olsun kank
Teşekurler dostum
İstersen yaz konuşalım
Olabılır yenı katıldım nerden yazacgımıda bılmıyorum
Gizliden çık ben atayım sana
Tamm
Çıktın mı
Veya bana takip at
Olabilir. Bilemeyiz
Ewet her şey olabılır
Evet
aldatıyor belli
Nasıl anlarım
İlgisizlikten belli ya bence ayrıl derim
Tamm patron yarın boşanma davası açacam😂
süper
Heyecani bitmis heyecan lazım
Ne gıbı bır heycan yaratabılırım
Gizliden cimayim yaz istersen
Olabılır
Uyumusum yeni gordum
Burada misin
Ewet
Cikayimmi gizliden
Ordamisin
Buradamisin
Hey?
Oradamisin
Cozdunmu
Senin kocan yapmaz
Tabi kesin yapmazzz😂
Nasıl dayandın
Hala dayanıyorum sevgı sanırım
Öyle ama istek olur fena
Istek boştur
Neden
Oyle
Emin misin bekliyorum gel nasıl boş anlarsın hemen onu yükseltirim emin ol rahatlamak ister misin?