Karım beni aldatıyor mu?

Bi hafta önce böyle birşeyi aklımdan bile geçirmedim çünkü yan yana gelince birbirlerini bi kaşık suda boğacak kadar nefret ederlerdi birbirlerinden asla anlaşamazlardı yan yana gelince buz gibi bakışmalar sürekli laf sokmalar falan ama iki gün önce şans eseri o duştayken telefonuna mesajlar yağdı A diye birinden en sonunda aradı eşim telefon sesini duyunca koşa koşa çıktı ama ben numaradan tanıdım o kardeşim dediğim adamın numarasıydı. Birbirlerinin telefon numarasını aldıklarını bile bilmiyordum konuşacaklarıno hiç tahmin etmezdim. Bişey demeden eşimi yokladım. İş yerinden biri adını hatırlamayınca A diye kaydettim dedi. Biraz sessiz kalıp düşündüm sonra yüzleştim. Siz sinanla kanlı bıçaklı değil miydiniz niye mesajlaşıyosunuz diyince rengi attı bayaa. Sonra üf aşkım yaa sürprizi bozdun sana doğum günü sürprizi hazırlıyoduk birlikte dedi. Ama ben inanamadım mesajları göstermesini istedim gösterdi mesajlari silmiş çoktan. Bilmiyorum kafam bayaa karıştı sürpriz meselesi hiç inandırıcı gelmedi neredeyse 1 ay var doğum günüme. Sizce neler dönüyo ne yapmalıyım?

Karım beni aldatıyor mu?