Güncellemeler
+1 yıl
Cinsel yolla bulaştı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne vurusu varmis vurus tedavisinde ameliyati ilkkez duydum vuruslerde ameliyat olmaz bildigim kadariyla
Siğil var siğilleri kesmesi lazıms sadece 1gün yatmam gerekiyormuş yatarım o sorun değil ailemin öğrenmesi sorun
O ameliyat degil ayrica kesme ne demek lazerle yakip bitiriyorlar onune gelen kadunla yatan pis erkeklerle burlikte olursaniz olacagi bu sadece lazer ve almada yetmiyor o islemde ilac tedavisude gerekli sonucda vurus kaninda
Hpv virüsümü bu? Umumi tuvaletlerden bulaşan. Tek tek yakacak onu jinekolog. 15 gün sürüyor tamamen yok olması..
Evet biliyorum süresi önemli değil yeter ki ailem bilmesin
Yakıldıktan sonra devamlı batikon süreceksiniz. Yanınızda bir arkadaşınız olsun çünkü minik minik ince kıl iğne ile uyuşturacak yakmadan önce. Ve aynı durum partnerinizde de olabilir. İlerde ondan size tekrar atlama yapabilir ping pong topu gibi yani..
Minik minik sivilceler halinde mi? Ve çoğalıp büyüyorlar?
Doktor benim siğillerim biraz fazla olduğu için yakamazmış kesmesi lazım sadece 1 gün yatmam gerekiyormuş hastane de o Sorun değil yatarım ailemin öğrnmesi sorun
Karnıbahar adı verilomuş minikler de var ama daha çok bşr arada ve büyük
Bu sadece yakılarak yok ediliyor. Umumi wc lerden bir çok kadına bulaşıyor. O kadar çok var ki.. yaz aylarında daha da çok.
Evet tamam o. Sakın ola ihmal etme. Devamlı çoğalıyor ve oldukça büyüyor zamanla. İç kısımda ıslak bölgede var mı?
Ufak bi tane var ihmal etmek istemiyorum ameliyat olmamda kestirmem de benlik sıkıntı yok ama aileme asla söyleyemem cinsel yola bulaştığı için o yüzden çok büyük sıkıntı çıkar evde ailem öğrenmeden nasıl olabilirim
Güzel kardeşim, bu olay ailenden saklanacak bir şey değil. Üstelik bu umumi tuvaletlerden bulaşan bir şey aynı zamanda. Ailene cinsel yoldan bulaştı demeyeceksin zaten.
Mümkünse Instagram üzerinden konuşabilir miyiz bu konu üzerine
Aklında olsun ıslak bölgedekiler daha çabuk çoğalıyor. O yüzden sakın ihmal etme. Sakın. Her geçen gün aleyhine yani..
Sana mesaj atamıyorum lütfen Instagram hesabını verir misin ordan konuşalım gerçekten yardıma ihtiyacım var
Mesajdan ulaşabilirsin bana.
İnstagramım yok. Skype den ulaşabilirsin. Aynı nick name..
Daha yeni kullanıcı olduğum için mesaj atamıyorum ben ınstagram hesabımı yazıyorum lütfen ulaşın bana gerçekten çok yardıma ihtiyacım var: sevalksap
İnsta, gerçekten yok. Olsa hemen yazardım sana. Skype var.
Gizliden 1 - 2 saniyeliğine çıkabilirmisin?
Flash bellek de mi virüs varmış girince sana bulaşmış anlamadım
Evet
Hımmmm önce biçimlendir diyor bilgisayara takınca sende birşeyler takmalıydın seysine
neden gizli oluyorsun ki paylaşsana ailende ne var bunda
ESET Antivirüs paketi kullan pampa😂
Ailen bilsin bence eğer çok muahafazakar ailen yoksa söyle
Doktora hasta numarası yap okul için rapor al 1 günlük okulda sansınlar seni
E-nabiz dan görülüyo tedavilerin
Ailemin e nabızı mı benim mi
Senin
Yaşın on dokuz söylemezsen bilemezler.
Ama sigortam hala onlara bağlı ameliyat parası onlardan kesilmicek mi
Bu konuyu bilmiyorum, tek bildiğim şey reşit bir birey olduğun için söylemediğin sürece öğrenemeyecek olmaları.. Hastaneye gidip bu konuyu açabilirsin, devlete gidersen yardımcı olabilirler.. Müşteri/Hasta gizliliği diye bir şey var nede olsa.
Babanin uzerine sgk liysan yuzde birmilyon ogrenir baban sonycda bir kisim tedavi masraflari babandan kesilecek cunku
Nasıl öğrendin bunu ilk defa duydum böyle bir şey
Yaralar vardı doktora gittiğimde de söyledi
Ya ogrenseler ne olcak sağlık bu
Cinsel yolla bulaşan bir şey olduğu için baya bi sıkıntı ailem karşı böyle konulara yardımcı olabilirmisin sorum hakkında
Elimden geleni yaparım neden yardımcı olmiyim
Ne virüsü
Nasıl yani anlamadım