Aşk İlişkileri Yurt dışında biri sizinle evlenmek istese kabul edermisiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam 😊Diyelim ki bi italyan erkeği ya da norveçli bir kız sizinle evlenmek istedi. Teklife sıcak bakar mısınız? Me: bi italyan sevgilim var ☺Haydi cevapları görelim 🥳🥳 Kesinlikle evlenirim 😍 Türklerin suyu mu cıktı 🤔 Düşünürüm 🙄 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yurt dışında biri sizinle evlenmek istese kabul edermisiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hdjsiwjsjdhs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Amerikadayım sanırım bir amerikalıya yakında gönlümü kaptırıcam 😅 abdli erkekler turk erkekleri gibi kanka degil bir de üstüne medeni ve centilmenler. Nezaket kurallarını biliyorlar 🤗 2 2 Yorumla Hdjsiwjsjdhs +1 yıl Bârzo ve hânzo yazdım kanka yapmış 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Aynen aynen ❤ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hemenhememheme kabul ederim güzel çirkin olması hoc mühim değil kurtarsın beni bu ülkeden yeter 😍😍 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Adam soruyu okurken heyecanlanmış 🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Kesinlikle evlenirim. türk kızlarını sevmiyorum zaten 1 0 Yorumla
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İspanyol deseydin bi' düşünürdüm.. Yok yahu evlenmem.Bir yağa 200 TL vermenin zevkini veremez, ille de vatanım.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Shajajsjsjjs Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hangi ülke djjdkdKızı sormuyorm ülkeyi soruyorum djdjd 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana hangi ülke lazım 😄 Yorumla Flavendirel +1 yıl Avustralya var mı? Hollanda da olur jdjdkdkd Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Avustralya'lı erkek arkadaşım beni annesiyle tanıştırmak konusunda baya ısrarcı ama şu an uzak mesafe ilişki yaşamak istemiyorum. 🌸 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu ülkeden kalıcı olarak kurtulacaksam şu erkek beni zikśe raziyim 😭 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahhajsksksksks Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, Türkiye’den başka bir yerde yaşamam ve Türk erkeği dışında biriyle de evlenmem. 2 1 Yorumla Klass1Adamm_ +1 yıl Neden Yorumla
Cuteheart Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Italyansa mı 😍Italyan varsa hemen alsın beni 🤗 2 0 Yorumla
Ecemlendin Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Evlilik düşünmüyorum ama italyan varsa kesinlikle hayır demem 😍 1 0 Yorumla
Sunrisee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Oldu yakin zamanda. ama yasi cok buyuktu reddettim. ama firsat ciksa olabilir 1 0 Yorumla
Mesafeli27 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Kızıl saçlı ise saniye düşünmem Türk kızları gibi o olsun bu olsun benim ondan neyim eksik hayatta bir defa oluyor demiyorlar. 0 0 Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Almanyada yaşıyorum ve isterim Alman ile evlenmek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonra gelsin mercedesler, Bmwler 😂 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Mercedes bmw almak için evlenmene gerek yok burada. Otomobil almak gayet kolay. Ben bekarım ve arabam 2018 mercedes Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yani ülkeden kaçmak için evlilik iyi fikir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Dimi :)) Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Yani başka mantığı yok :) Şeyma subaşı stylaaaa :) kadına acayip uyuzum ama akıllı kadın awk :) Yorumla Soran +1 yıl Hiç deme kadına günlük 150.000tl yetmiyormuş 😂 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl :) o nasıl para harcama şekli görüne buzlu bağdan mi sipariş ediyormuş hergün ! Ne saçma ya Yorumla
yalnız_tavşan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tabiki Türkiye den gider kurtulurum ama nerde yok orada çalışsam essek gibi ya burada ev araba herşeyi mi alırım sonra dönerim 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. hemen anında hiç fark etmez yaş maş 1 0 Yorumla
Detmolder22 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl polonyali kizlar cok güzel bence niye olmasin ki. 1 0 Yorumla
Nilsisa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Tabi ederim mk 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız niye küfür ediyorsun 😅😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Etmem sevgilim var. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Adamsin bro 👊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah sağolun hanımefendi. Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Zor. 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Olur. 1 0 Yorumla
Leydix Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bakmam Türk olacak 1 3 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl İşte milliyetçilik bunu gerektir. Yürü be 😂 Yorumla Ecemlendin +1 yıl @Akbulutmersin ülkede milliyetçilik bitti! Ben bile milliyetçilikten vazgeçip kendi yoluma koyulduysam vah bu ülkenin hâline... Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Haklısın ülkesini seven evlatları ülkeden soğuttular. Aw böyle sistemin Yorumla
En İyi Cevaplar