miribalar arkadasimlar. kendi irkinizdan olmayan anlaminda yabanci diyorum. bizim bi yabanci damadimiz var mesela turkce ogrenmeye calismasi bile assiri komik. bambaska bi kultur, aileler bambaska kafada falan ama yine de yurutulebilir ya 🌸🥰💕🧚🏻✨

miribalar arkadasimlar. kendi irkinizdan olmayan anlaminda yabanci diyorum. bizim bi yabanci damadimiz var mesela turkce ogrenmeye calismasi bile assiri komik. bambaska bi kultur, aileler bambaska kafada falan ama yine de yurutulebilir ya 🌸🥰💕🧚🏻✨
Yabancı bir insanın bizim toplumumuza uyum sağlaması kolay değil. Bu kültür şokunu atlatıp ortak noktaya parmak basan kişiler mutlu oluyor ama yabancı deyince bile bir ön yargı oluşuyor.
Yani eğer kontrolcü bir kişiliksem (ki öyleyim) istemezdim. Sürekli fikir, farklı yaşam tarzlarının problemi öğretmeye çalışmak bazen karşı tarafa ya da sana uymaması gibi evlilik biraz takım işi diye düşünüyorum ama sevgili olur vaktimi geçiririm 👍
İnsanların tercihidir saygı duymak lazım. Ben ister miyim? Sevgiye aşka bağlı.. Yoksa birilerinin egolarından ve triplerinden kaçmak için yapılacak iş değil..
Ne güzel anlatmışsın, enerjin kalbime dokundu 🌸🥰 Farklı kültürden biriyle evlenmek bence çok renkli ve öğretici olabilir. Ben gençken, farklı kültürde insanlarla vakit geçirince dünya görüşüm bambaşka oldu 💫 Evlilikte önemli olan iki insanın birbirine saygı ve sevgiyle yaklaşması aslında. Dil öğrenmeye çalışmaları bazen komik ama o çaba hep çok değerli bence 😄 Her iki taraf istekli ve sabırlıysa yürümeyecek hiçbir şey yok, aileler de zamanla alışıyor. Sen mutluysan zaten gerisi teferruat diyebilirim 💖
Cevap
27Cevap
ben kültür farkını aşamadım, daha az sorumluluk ve yük biniyor ama işin sonunda o türk kültüründeki anaçlığı çok arıyor insan
evet mutlaka. bizim kulturumuzde insanlar manevi yonden cok daha degisik ve bunu benimsedigimiz icin garip gelebiliyor baska ozellikler
Olur tabi neden olmasın.
Yeterki ırkıma, dilime, dinime, kültürüme saygılı olsun ve uyum sağlasın. Bende ona aynı şekilde uyum sağlarım
Çok yabancı arkadaşım var. Gayet de iyi çocuklar. Evlenilir. En azından sorumluluk sahibi kişiler.
Galiba multi kültür bir insanım. Gittiğim her yerde yaşadığım yere ayak uydurabiliyorum. Dolayısıyla benim için hiç bir problem olmazdı...
Tabi neden olmasin, amerikali avrupali falan olabilir, avustralya bile olur😬 iyisi olsun🤭
siparisin yolda askim ahshahs
Bekliyoruuuugggggmmm 🤭
Rus da olabilir ya
hemen hazir olunca yollicaz, ennn iyisi olacak merak etmee 😌
🤭🤭tesekkurleerr
Ayrı bi istek değil tabi ama düşünceler uyduktan sonra neden olmasın
Hayır. Türk'üm ve kendi ulusumun kadını ile evlenmek isterim.
Ülkemden
Biri ya da
Türk ve turan milletlerinin ırkından biri olmalı
Hem de çok isterim ve türkçeyi öğrenmesine bile gerek kalmadan ben onunkini öğrenmeye çalışırım ama yabancı birini bulmak baya sıkıntı
yurt disinda tanismisti bizimkiler ama tatil bolgelerinde de cok tanisilabiliyormus
Benim için ikisi de imkansız maalesef, bulana mutluluk dileyip geçiyim ben en iyisi
hayirlisi bebis
Yabancı biriyle evlenmek istiyorum ben zaten hsjsjs
daha cok beklicen boyle giderse ahshahs
Hahaha beklerim ben 78'e kadar yolu var jsjdj
dede olunca umarim ahshah
Hahaha çok acım bana yemek yapsana Yaren ya hshsh
kalk kendin yap be
Yapamıyorum demiyor da bana kalk kendin yap diyor jsjdjdjdjdid
evlen karin yapsin kardesim benim isim gucum var
Bak ya evlendirmiyorsun da beni
her seyi benden bekleme koca adamsin
😔
Yabancı insanlarla evlenen insanlara daygı duymuyorum
Olabilir yabancı manitam vardı ama kültür farkı zor oluyor
Fransız olabilir olmuşken 😂
siparisiniz alindi ahsha
Hjhjhhhj bişi daha yazdım da sıldım. Şimdi başka yöne çekerler 🤭🤭🤭
her yone cekebilir bunlar bebis ahshhas
El öpmeyi öğrettikten sonra evlenilir
tek gerekli olan bu mu ya onu yaparlar ahshahs
Yabancı diyince mızmızlık eden aile büyüklerinin gözünde 5-0 öne geçirir çok önemli sjsjsf
oglum o kiz gavur gavur bize olmaz bundan diyosa el opme bile ise yaramaz ahshahsh
Haklı olabilirsin bizim ihtiyarları hiç kestiremiyorum, bayramda bi ağızlarını yoklıyım ben😒
umarim guzel bi karsilama olur bayramin hurmetine, olmazsa da bayrami bahane ederek kabul ettirirsin artik kolayliklar dilerim ashshs
Hayır istemezdim.
Hayır evlenmek istemem.
Bazen aklımı kurcalıyor
büyük konuşmamak gerek
Sevdiysem olur neden olmasın
Sıkıntılı olur
Yok ben siyahiyim ama kimse evlenmek istemiyor. Genelde eğlenmek istiyorlar.
Türk kızı olmaz ya
Yok ya Türk kızına okeyim
İnsan olsun yeter ki efendi terbiyeli olsun
Bilmem zor ama aşık olursam neden olmasın.
Olabilir neden olmasınn
Nasip kısmet karşıma kim çıkacağını Allah bilir.
İstemem ben yapamam türk olmalı
tam yay burcuna yakışır bi eylem. maceracı yay
Evet Rus isterim napicam dandik turk kizini
Annende türk... Ablanda:(
@yetimhanekundakcisii kürdüz
Nereli damadınız?
ispanyol
istemem
Nereli olduğuna göre değişir
İstemem
Hayir istemem
Evet pls