AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Komik gerçekten 😅 o da sana aynısını yaptığında görürsün 😂
Yapsın da boşiyim
Aldatıyordur kesin seni boşa hemen
Senin annenle meşguldür büyük ihtimal malum
Sizin bedeniniz elde edilmesi gereken bir obje değil hanımefendi ilişkide seks bir ödül ya da ceza olmamalı 🤗
Valla harikasınız. Biz erkekler ancak bundan anlarız. Böyle devam. Sen evlilik hayatında her zaman mutlu olursun çünkü hayati tanimissin
güzel dil yılanı deliğinden çıkarır 😄 sevgi saygı çoğalması gerekirken azalırsa evlilik anca kağıtta kalır yaşayıp giderseniz yine de ayri yataklarda
Aferin iyi yapıyorsun daha hızlı birini bulur bu sayede.
Kapı orada
No problem rahat ol, kendini ne sanıyorsun uçma😂😂
Vallahş. Ben buyum
😂👍
Sanmam sende kaybettiğini başkasında bulur sen üzülürsün
Yoo bende bulurum
Hani büyük konusmayımda bana yapılsa aynısı internetten binlerce kadın var başkada bişey demiyorum
Bir sürü adam da var
e o zaman git onlara
şu an iyyiz gitmeyi düşünmüyorum
Hareketlere bak sen ödül müsün
Dua et sadece dua et turkiyede olma bütün turklere ettiğin küfürlerinin ss ini aldım seninle çok yakından ilgilenicem
@Клвдияивановна ayrıca Türklere küfür etmedim basit olan düşünce yapısına küfür ettim isteidğini al parası ile değil mi söver bir daha ederim
E gelmeseydin zorla mı getirdiler
Yoo canım istedi geldim canım ister giderim keyfin bilir
Bu evliliğin sonu kötü biter yani ayrılık yakındır
Katılıyorum
5 yıldır devam ke
Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir merak etme. Kocan pasif biriymiş. Ben olsam çoktan göndermiştim seni
İnsanlara tepeden bakan biri eşim değil arkadaşım olamaz. Kendi bişey sanmaya devam et
Daha seni görmedik
@Fth37 görmezsin zateh
Sorun da orada değil mi? Sen daha kendine güvenemezken nasıl olur da başkaları hakkında yorum yapabiliyorsun
ahhahhah ben olsam uzak kalamazdım sanırım
İşte dert bu , ayrı yerde yatan ve dert vermekten başka işe yaramayan kadınlara lanet olsun.
Erkeğe huzur veren ve onsuz yapamayan kadınlara Selam olsun
@Anlarım3005 erkeğe huzur vermemiz için onunda bize vermesi gerekiyor.. durup duran düzgün duran erkeğe kimse bir şey yapmıyor
İnsanlar türlü türlü..
Bana öyle derse ileride eşim ki geçer salonda yatarım bir daha o beni göremez
Köpek mi bu. Ne çirkin bir davranış.
Köpek tabi
Ne terbiyesiz bir kadınsın sen ya
Kamilterapist terbiyesiz evet fazla yüz vermişler
@Клвдияивановна bana kimse yüz vermedi kendim söke söke aldım.
Sen hangi teskilattansin şöyle bakim arkanda kim var senin ya da hangi örgüt elemanısin
@Клвдияивановна ldlwsjeb2jxı3brhspemen
Sonra diyon eşim beni niye aldatıyor 😂
Hata yapsa bile bunun la tehtit etmen sacma
Ne diyicem lan kapı orada.
Tm sensin
Sen öyle yaparsan oda yatağına başkasını alır
Bende
bende ne
Aldatınca da ağlamayın o zaman :D
Ağlamıyoruz bizde aldatıyorux. Kadınlar olarak
nasıl da güzelce söylüyor tatlı tatlı şuna bak ya şimdi onları savundun falan diyeceksin ama onları savunmak için söylemedim bu zamanda böyle şeyler yaparsan aldatılmaman mucize gibi bir şey o yüzden yazdım.
Bende diyorum ki. Şimdiki zamanda aldatan aldatılır. Kapı orada.
Dominant olan sensin sanırım ilişkide
Hiçbir bok olduğu yok. Millete küfür etmek için trol soru soran sokak f4hişesinşn biri. Kocası falan da yok. Evlilik ilişkileri bu şekilde yürümez. Sevgilisi tarafından s1k1lip atılmış öfkesini atmak için trol soru sorup millete küfür eden f4hişelerden. 😂😂
Bütün insanlara küfür etmiş.
@NickSevmeyenlerden1 Evet şikayet ettim
İyi yaptın.
yani iyi ama ters teperse kötü olabilir
Gider de gelmezse görürsün
Az bile yapıyorsun başkası olsa süründürür
aslan terbiyecisi asuman
Sanirim esin biraz pisirik ezik biri. Yoksa coktan kapiya konulmaliydin
bana bunu diyen hatunu bir daha koynuma almam
B. kunu cikarirsan bayar zamanla, yapma
Çok iyi sonra gitsin başka birine
Hee sanki bi sende var ten
aldatılırsan şaşırma bence yapma
Bende olsam korkarım doğru söylüyorsun valla
Kov sen kov ama geri gelmezse üzülen sen olursun
Bana desen onu anında boşar seni de evden atarım
Çok iyi yapıyorsun, orada yatan işini iyi yapmalı
Rahat eder işte tek başına
Bana eşim dese öyle yatakta yumuşatırım onu
Bir gün hasretini dindirecek bir hatun bulur
evet. en güzel tehtir.
bana bunu diyen hatunu bir daha koynuma almam
Pek kayıp ta olmax sanırım
Bence çok iyi yapıyosun.
yaşlar kaç ne kadar evlisin?
Başka bir kadının yatağına davet edilebilir...
Başka adamda gelir
çok mu kıymetli senin tenin.
O da tırstı mı acaba )))
Allah senin gibisinden korusun
Böyle tehtidkar sert kadınlara bayılıyorum
Çok terbiyesiz bir dil.
İtici
Yeni gelin misin, bu ne hint kumaşı tripleri?
5 yıllık
Bence kendine cekmeye calş yalnş yapiosun
Böyle çekiyor um
Oyle nasl cekiosun iyimisn
Bence çok iyi yapıyorsun aynen öyle devam :D
Çok saçma ve çocukça
kov beee çağıran olur onu
Yokkkk
Başkasıni bulursa hasretlik olur sana boynuz at at
Kollarını açmış herkes onu bekliyor Kapu orada
Ya bekliyosa?:)
Beni de beklerler :)) ç şu devirde mesleğim var. Türk değilim zaten. Boy bende pos bende. Ne türk erkeği koparım
Karakter ve zekaya sahip olmadığını düşünürsek en fazla kullanılır atilirsin o çok güvendiğin türk erkekleri tarafından elindekini sıkı tut bari , aptal olabilirler ama herkese hakkını vermeyi bilirler
Yani hangi kadına nasıl davranmalari gerektiğini iyi bilirler çok hafife alma sen yine de bulunduğun milletin erkeklerini caziben sadece bir kaç saati kapsayabilir;)
Ayrıca en az karakter ve zeka kadar önemli başka bir şey var o da ahlak ona sahip olmadin mi hiçbir erkekten saygı bekleme skr atarlar
Evliyken kendisinin altında yatan kadına kaç erkek saygı duyar g. avat değilse
Sana saygı duyulmasini onemseyip alcagin zevke odaklancak kadar gurursuzsan sen bilirsin git kopar;)
Ve basitsen*
Sizin gibi ahlaksız kadınlar yüzünden kadinligimdan utanıyorum
Üst üste yazmışşın sanırım alınacağın bir yaraya sahibim. Ben almanım. Kaç tane türk erkeğini peşimde köpek ederim kaç alman benimlr evlenmek ister. Sen ne sanıyorsun sizin gibi Türk kızları ancak kullanılıyor biz genelde kullanıyoruz. Üst üste yazmaya devam et yarana bastım kusra bakma
Evlisin ya senin bir hayat kurduğun yanında yattigin bir adam varken kaç Türk erkeği koparirim istesem gibi cümleyi nasıl kurabiliyosun , o adama bu haksızlıgi nasıl yapabiliyorsun nasıl bukadar duygusuzsunuz ya hicbir erkek senin gibi bir kadını haketmez
O erkek en alâ karaktersiz olsun yine haketmez bence
Dostum. Sen bana kocan seni aldatır dedin bende sana bende onu aldatırım dedim. Madem aldatmayı nornal görmüyorsun ne diye örnek veriyorsun? Ulan sen diyorsun aldatmayı sen. Onun aldatmaya hakkı varda benim yok mu zihniyete bak erkek budalası
Çifte standart yapmadım aldatsin sapına kadar hakkı var mı dedim ben tartışılacak seviyede ve ahlakta biri değilsin hiç yormayacgim kendimi oyuzden
Eğer eşim beni aldatırsa ben erkek koparırım dedim şimfi değil. Aldatan erkek tabikide hak eder. Sende baya erkek düşkünlüğü var erkek yapar zihniyeti var sende
Soruda eşine gram saygi göstermeden kurduğun yok yataktan atıyorum yok şöyle yapıyorum cümlelerini okuduktan sonra eşine duymqdigin saygıdan ötürü ne hakediyosan onu yazdım problem?
@soran kendini yorma bacım. Muhtemelen doğunun ya da Karadeniz'in pasif kadını. Görüş sahibi soruyorum kocan seni ilerde yataktan ayda hak etti diyip aldatıcak mısın? Hani hak ettiği olduğunu dile getirdin ya? Başka erkeğin altına yatar mısın kocan yatağa almasa? Madem yataktan kovan hak ediyo ilerde kocan seni almasa yatağa başkasına gidersin demekki. Kendinle çok çelişmissin. Aldatmayı ahlak eksikliği gören burada örnek vermez. Doğunun ve Karadeniz'in ezik kadını olmaktan çıkın artık. Hadi.
aldatırsa karışmam
Kabul ediyor mu
İyi yaptın
İyi yaptın.
Yapmıyorsun
İyi yapmışsın
😂 ya cidden mi
Sürekli denmemeli
Salalca