Aşk İlişkileri Kocam sözümü dinlemezse üstüne oturup cezalandırıyorum sizce iyi yapıyormuyum? Güçlükadın10000 Takip Et Xper 2 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Kocam 172 boyunda 65 kilo ben 183 boyunda 120 kiloyum Güncellemeler+1 yıl Güçlü Kocam sözümü dinlemezse üstüne oturup cezalandırıyorum sizce iyi yapıyormuyum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ahahahahaha 😂😂😂Çok güldüm ya çenem ağrıdı yazık adama 😂😂 0 1 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Ben pek acımıyorum🤣🤣 Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yatarken yanlışlıkla üstüne dönersen nefessizlikten ölebilir 0 10 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Ölmüyor Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Denedin yani 😂😂 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Evet yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni 🤣🤣 Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Umarım mutlusunuzdur 😂 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Ben mutluyum Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Peki eşin mutlumu Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Bilmem🤣🤣 Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Kilo ver belki oda mutlu olur Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Verdim zaten daha önce 134 kiloydum Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Umarım 75 kiloya kadar düşebilirsin Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Güclü kadın erkek hesabina geç öyle daha iyi valla bak 0 0 Yorumla
whwiwhwjw Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ahaha üst katta komşum var adam 157 kadın 171. Kadın kocasını dövüyor seslerini duyuyoruz o aklıma geldi sjdke 0 1 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Iyi yapıyor 🤣🤣 Yorumla
piggyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. 😂😂😂😂Allah seni yaa iyi yapıyorsun kız 0 1 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Aynen kulun köpeğin olayım nolur kalk karıciğım diye yalvarıyor bana😂😂 Yorumla
sercannns69 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ceza derken nasıl ceza? 0 13 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Altıma alıp eziyorum yalvardıyorum Yorumla sercannns69 +1 yıl Canını acıyıp mi yalvartiyorsun azdırıp mi? Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Eziliyor altımda işte 🤣🤣 Yorumla sercannns69 +1 yıl Bence işine geliyodur ezilmek 😂😂 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Gelniyor yalvarıyor bana kalkmam için Yorumla sercannns69 +1 yıl Niye kaldırmaya calisiyo ki daha da kucağına almak varken Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl 5 saat eziyorum bazen onun için Yorumla sercannns69 +1 yıl Valla hiç farketmez sabaha kadar kim kimi ezerse 😂 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Kulun köpeğin olayım nolur kalk diyor 😂😂 Yorumla sercannns69 +1 yıl orada hata yapiyo o seni kul köle yapmalı Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Nasıl yapacak Yorumla sercannns69 +1 yıl Selam verdim bak ordan devam edelim Yorumla sercannns69 +1 yıl Görmedin sanırım msji Yorumla
ZiVRi Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 92% +1 yıl Hepsi tamam birde inanmamızı bekliyor arkadaş 😄 0 0 Yorumla
Ogzata Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl O cezadan memnunmu 0 10 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Değil yalvardıyorum altımda Yorumla Ogzata +1 yıl Özel değilse o an nerdeydiniz yatağın üstündemi Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Bazen yatakta bazen halının üstünde Yorumla Ogzata +1 yıl Umarım birdaha sözünü dinler Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Çok hata tapıyor Yorumla Ogzata +1 yıl Ozmaan cezayı hakediyormu ☺️ Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Evet Yorumla Ogzata +1 yıl Kilolu olmaktan şikayetçimisiniz hep paylaşımlarınız bu yönde Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Değilim Yorumla Ogzata +1 yıl İyi geceler dilerim size mutluluklar Yorumla
Gecepehlivanı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Adamın boku çıkar 0 2 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Çıksın yalvarıyor altımda Yorumla Gecepehlivanı +1 yıl Yalvarmadan bakayım Yorumla
evlikacamakpesinde Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl boy ve kilo gerçek mi :) 0 3 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Evet Yorumla evlikacamakpesinde +1 yıl ilginç fantezi olur be, kocanla ilişkinizi merak ettim :) Yorumla evlikacamakpesinde +1 yıl yazsana bana sıkıldıysan Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üstüne derken 0 8 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Bildigın altima alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şeyine mi oturuyon Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Göğsüne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölsün diyin yani cukune otur Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Oturuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha zevk alıyor musun Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cocuk var mi Yorumla
egeli_murat09 Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Heralde yani 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. hay maşallah dfgdg 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yoh artık 😂😂 0 2 Yorumla Güçlükadın10000 +1 yıl Hakkediyor ezilmeyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsana bna Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ahahahahaha 😂😂😂
Çok güldüm ya çenem ağrıdı yazık adama 😂😂
Ben pek acımıyorum🤣🤣
Yatarken yanlışlıkla üstüne dönersen nefessizlikten ölebilir
Ölmüyor
Denedin yani 😂😂
Evet yatakta üstüne yatıp bütün ağırlığımı veriyorum yatağın içine gömülüyor altımda kıpırdatamıyor bile beni 🤣🤣
Umarım mutlusunuzdur 😂
Ben mutluyum
Peki eşin mutlumu
Bilmem🤣🤣
Kilo ver belki oda mutlu olur
Verdim zaten daha önce 134 kiloydum
Umarım 75 kiloya kadar düşebilirsin
Güclü kadın erkek hesabina geç öyle daha iyi valla bak
Ahaha üst katta komşum var adam 157 kadın 171. Kadın kocasını dövüyor seslerini duyuyoruz o aklıma geldi sjdke
Iyi yapıyor 🤣🤣
😂😂😂😂Allah seni yaa iyi yapıyorsun kız
Aynen kulun köpeğin olayım nolur kalk karıciğım diye yalvarıyor bana😂😂
Ceza derken nasıl ceza?
Altıma alıp eziyorum yalvardıyorum
Canını acıyıp mi yalvartiyorsun azdırıp mi?
Eziliyor altımda işte 🤣🤣
Bence işine geliyodur ezilmek 😂😂
Gelniyor yalvarıyor bana kalkmam için
Niye kaldırmaya calisiyo ki daha da kucağına almak varken
5 saat eziyorum bazen onun için
Valla hiç farketmez sabaha kadar kim kimi ezerse 😂
Kulun köpeğin olayım nolur kalk diyor 😂😂
orada hata yapiyo o seni kul köle yapmalı
Nasıl yapacak
Selam verdim bak ordan devam edelim
Görmedin sanırım msji
Hepsi tamam birde inanmamızı bekliyor arkadaş 😄
Zıpla üzerine otur başka şeyini de yap
O cezadan memnunmu
Değil yalvardıyorum altımda
Özel değilse o an nerdeydiniz yatağın üstündemi
Bazen yatakta bazen halının üstünde
Umarım birdaha sözünü dinler
Çok hata tapıyor
Ozmaan cezayı hakediyormu ☺️
Evet
Kilolu olmaktan şikayetçimisiniz hep paylaşımlarınız bu yönde
Değilim
İyi geceler dilerim size mutluluklar
Adamın boku çıkar
Çıksın yalvarıyor altımda
Yalvarmadan bakayım
boy ve kilo gerçek mi :)
Evet
ilginç fantezi olur be, kocanla ilişkinizi merak ettim :)
yazsana bana sıkıldıysan
Bı ulaşır misin bana
Geçmiş olsun
Hoaydaa😂
Üstüne derken
Bildigın altima alıyorum
Şeyine mi oturuyon
Göğsüne
Ölsün diyin yani cukune otur
Oturuyorum
Hahaha zevk alıyor musun
Evet