Kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var?

Ben 10 aylık evliyim. Eşim askeri personel. Gurbette yaşıyoruz. Kayınvalidem ve görümcem kapalılar görümcem ilahiyat mezunu kayınvalidem de dini sohbetlere katılan sözde dindar ve hacı olmuş birisi. Ben 15 yaşımdan beri namazını kılan bi kızım kıyafetlerim hep usturupludur. 28 yaşındayım şu anda da. Eşim de beni böyle gördü böyle sevdi ve ne sevgililk dönemimizde ne de nişanlılıkta bana asla baskı yapmadı kapan da demedi çünkü onu rahatsız edecek bi kıyafetim de davranısım da olmadı. Eşimin ailesine karsı hep saygılı sevgili bi gelin olmaya hatta onların yeni kız evlatları olmaya calıstım esim böyle seyleri cok sever. Kayınvalidem bütün akrabaları ile küs olan geçimsiz birisi. Nişanlılık döneminde beni kötüleyeceği benden açık bulacağı hiçbi şey yapmadım.
Her seye tamam dedim sürekli tamam annecim modundaydım. Benim tek kusurumu dahi bulamadı. Fakat düğünümüzden 1 hafta önce eşimi bi köşeye çekip şu sözleri söylüyo Karın güzel bi kadın sakın eve erkek arkadaş getirme karını kimseyle tanıştırma vs. arkasına da ekliyo ben dini sohbetlere giden birisiyim bana gelininin başı açık derlerse cevap veremem karının başını da kapat diyo.
Bunları normalde asla kafasına takmayacak olan eşim asker olmasından ötürü de her nöbete göreve gidişinde benden şüphe duymaya basladı. Açık olduğum için veya annesine göre güzel olduğum için ona ihanet edeceğim geldi aklına. 10 aydır evliyim 10 aydır kayınvalidem bu tür seylerle evime evliliğime müdahale etti bosanmalara kadar geldik kapanmıyorum diye. Görümcem de ilahiyat mezunu olduğu için bu konuda annesinin yanında olup beni namussuzmuşum gibi ilan ettiler. Allah tarafından mıdır bilmiyorum bi gün cok canım yandı eşim de görevdeydi Allahım eşimi yerli yersiz dolduruyolar ben ahlaksız değilim namussuz değilim açık olduğum için yuvam yıkılacak napıcam diye. Ertesi gün alakasız bi yerden alakasız ama öğrendiğim mevzunun birinci şahsından bi şey duydum meğer benim ilahiyat mezunu tırnağına kadar kapalı görümcem zamanında evli birine aşık oluyo ve evli olduğu halde adamla konusuyo konustuğu kişide teyzelerinin oğlu. Telefon dökümanlarıyla bu mesele kanıtlanıyo fakat kayınvalidem ve görümcem hiç yaşanmamış gibi bu mevzunun üzerini kapatıyolar. Ben bunu eşime söylersem kan çıkar söylemiyorum susuyorum bu sefer de dindarlar diye onlar melek ve namuslu ben açık olduğum için günahkar bi eş oluyorum. Sizce bunu içimde tutmalı mıyım
Kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var?